טוב להיות כאןLA

השבור

New member
טוב להיות כאןLA

אחרי שנשברתי מאהבה נשברתי מחיי האהבה מה עובר היום לבחורות בראש יצאתי עם בחורה שנה וחצי והיא עזבה אותי לטובת החברה שלה והפכה להיות לסבית תגידו בחורות מה עובר עליכן?????????? עברתי ללוס אנג´לס לשקט

מורןLA

New member
אל תשבר כל כך מהר...

ברוך הבא לLA - יש הרבה בחורות בים... מה עם קצת אמריקאיות? יש גם אירופאיות.... בעצם פה יש קצת מכל דבר - יש הרבה מקסקניות גם.... תמשיך אלאה.... אולי לא נועדתם להיות ביחד... תצא לבלות יותר, ותכיר עוד בחורות.... או שתיקח קצת הפסקה, ותיצור כל מני דברים.... תכנס קצת לאיטרנט - יש המון דברים לעשות שם.... תתעודד....

MARMELAD

New member
הפכה ללסבית...? אוי.. אז אולי אתה

צריך גם להתנסות....
אומרים שLA זה ה-מקום..... סתם.. תעבור הלאה יש עוד הרבה
בים... ואם היא לא רוצה אותך אז היא לא שווה את זה ! MARMELAD

Yaniv-DC

New member
אני לא בטוח...

שנהפכה זו המילה... יכול להיות שהיא התביישה ארון וכאלה ופתאום קיבלה את האומץ? ומרמלד - כשאתה תהייה בLA לך לסנטה מוניקה... אתה תאהב את זה...

MARMELAD

New member
אל תשכח יניב מחמדי

שאצל נשים וגברים "להפוך" להומו או לסבית זה בא ממקומות שונים. נשים יותר פתוחות לחוויות מיניות עם נשים והן מוסיפות את ההתנסות למאגר החוויות שלהן. גברים יתנסו במין עם גברים רק אחרי לבטים קשים ותמיד יישארו עם כתם בתת מודע של היותם הומוסקסואלים... כמובן שהמדובר בסטרייטים וסטרייטיות... MARMELAD ולכן בהחלט יכול להיות שהיא הפכה ללסבית ותוך חודש/שנה/שנתיים תחזור לאורח חיים סטרייטי לחלוטין

Yaniv-DC

New member
אתה מצדיק את מה שאמרתי

רק מנקודת מבט אחרת. הטייטל שלי היה שאין דבר כזה "להפוך" ללסבית, הומו או חתולה (אני מצטט כאן את אחד מגדולי הדור, בניזרי). במה שכתבת אמרת בעצמך שנשים רואות זאת כעוד חוויה למאגר החוויות שלהן, מה שאכן מדגיש את הטייטל שלי - הן לא הפכו ללסביות...

MARMELAD

New member
נכון.. |הדגש|אבל|סדגש|

יש הבדל בין בטרייטים שמתנסים בחווית מין עם בני אותו המין ובין הומו/לסבית שממשים את מיניותם. ובעיניי לא יכול להיות שקם בנאדם בגיל 20 ומגלה שהוא הומו. או שאתה תמיד כזה, או שאתה אפ´פם לא. אין שביל ביניים.

הלו שבור ....

אל תכליל... כנראה שזה היה חבוי בה מזמן....והיא הגיעה לזה שזה מה שהיא רוצה ואתה צריך להיות מאושר שטוב לה... אבל לא כולן כאלה....ואל תהיה עצוב או שבור תמשיך לנסות אני בטוחה שאתה מקסים. שבת מקסימה לך מקסימוששששששששששש

חהחהחה לוס אנג´לס שקט ../images/Emo6.gif

חמודי עד שהגעתי ללוס אנג´לס לא ידעתי מה משמעותה של ביסקסואלי לסביות היום אני יוצאת לבילוי עם החבר והבחורות מסתכלות עליי יותר מאשר עליו נו מה תגיד? חוויות אחי כל החיים זה זה חוויות שבטח לא ייחסרו לך ברוך הבא דבר עם מורן אנחנו נפגשים הרבה חבר´ה ישראלים אולי תצטרף

למעלה