טוב לדעת

נראה לי שפספסת משהו...

לא על כל תגובה שתרצה להגיב, תצטרך לפתוח שרשור חדש. לא ככה זה עובד. אצלנו זה אחרת. רק "תפוז אנשים מודיע" פותח שרשורים חדשים, שהם לא רלוונטים בעליל לשום דבר הקשור למציאות בצורה כזו או אחרת, ואז אנחנו מגיבים, ומגיבים למגיבים, ומגיבים למגיבים למגיבים, ומגיבים למגיבים למגיבים למגיבים, וסוגדים ללואיס.

מ א ג ר ט

New member
אני יודעת

אף פעם אין אף אחד בצ'אט. לא... תמיד אין אף אחד בצ'ט. גם לא... נו הבנתם לבד....

ויימס

New member
אוי, אני חייבת.

תמיד יש מישהו בצ'אט תמיד יש מישהו בצ'אט תמיד יש מישהו בצ'אט קרניאלה..? קרניאלה? תמיד יש מישהו בצ'אט תמיד יש מישהו בצ'אט תמיד יש מישהו בצ'אט דביר..? דביר...? תמיד יש מישהו בצ'אט תמיד יש מישהו בצ'אט תמיד יש מישהו בצ'אט נטע...? נטע...? תמיד יש מישהו בצ'אט תמיד יש מישהו בצ'אט תמיד יש מישהו בצ'אט (ולשורת המחץ-) אין כאן איש מלבדי ורק שתעריכו- לא עשיתי Ctrl c Ctrl v, אלא רשמתי את זה מחדש כל פעם! כי אתם עד כדי כך חשובים לי!

גם לא על השורה

הבאה: "ורק שתעריכו- לא עשיתי Ctrl c Ctrl v, אלא רשמתי את זה מחדש כל פעם! כי אתם עד כדי כך חשובים לי!" אני שואל, משום שהיא כבר הופיעה בהודעה שלך בעבר. פירוש הדבר הוא, שאת השורה הספציפית הזו את מעתיקה ומדביקה בכל פעם!

ויימס

New member
מה פתאום!!!

ופעם שעברה אני זוכרת בבירור שהניסוח היה שונה ואמרתי העתק- הדבק ולא Ctrl c Ctrl V.

מ א ג ר ט

New member
פעם שעברה

את לא ידעת שאפשר לעשות את זה. אם אני לא טועה. ואני חמושה בחיפוש מתקדם...

קרולי

New member
קיבלתי את מה שאמרת רק...

שאני שייכת למין הנשי... חחח קוראים לי מאיה יתכן שהייתי צריכה לציין את זה לפני, חפיף.

מ א ג ר ט

New member
קרני צודקת

פשוט תלחץ על הוסף תגובה בסוף ההודעה שאליה אתה אמור להגיב.. וזהו. זה בסדר, כמובן. לקח לי שבועיים לעשות שם משתמש (יש לי aol) ועוד שבוע להבין איך כותבים הודעה...

Death of Rats

New member
האדמין מת, איפ'שר לשרשר...

בינתיים. אגב, החתימה שלך לא נכונה. זה צריך להיות או "אחד מכל ארבעה אנשים לא שפוי" או "בדוק שני חברים שלך", אחרת יש בעייה קלה עם הסטטיסטיקה בעניין...

ויימס

New member
קרולי צודקת,

אם כל השלושה שפויים, אז כנראה שצריך לקחת שניים וביחד איתך זה השלושה שמתוכם אחד לא שפוי, ואז החבר השלישי כבר נספר בשלישיה אחרת.

אולי זה בכוונה...

משהו בסגנון של: העולם מחולק לשלושה חלקים: אלה שיודעים לספור, ואלה שלא.

ויימס

New member
או:

"חצי מכפר יונה סוהרים, חצי מכפר יונה אסירים, וחצי הם המפקדת שלך." "היא לא עד כדי כך שמנה, אבא."

למעלה