טוב! לאחר...

• פותח הנושא ubiko
  • פורסם בתאריך

ubiko

New member
טוב! לאחר...

שראינו את התמונות המזוויעות של כריסטינה אפשר להירגע כי היא נחכה בטקס של 25 הכוכבים מתחת ל25 של TEEN PEOPLE ונראתה טוב+.... בטקס היו אחרים כמו: robn williams, jessica simpson, kelly rowland, samantha mumba, dream בכל מקרה התמונות קטנות אבל עדיין כריסטינה נראית יותר טוב...

אממממ...

היא עדיין שמנמונת אבל לפחות הפנים עדיין יפות ורזות!!! היא מדהימה בכל מקרה!!! חולה עליייייההההההה!!!!!!

Devilish Angel

New member
דווקא...

אם תסתכלי בתמונות 7 ו 8 אז תראי שלא ממש הגוף שלה בכלל לא שמן היא מדהימה כרגיל... אגב אני צודקת שהתמונות המוקטנות ה מ- wire-image?

סורי אבל לדעתי.....

היא לא נראית כאן בכלל יפה.......לא יודע הפרצוף שלה התעגל יותר מפעם והגוף בכלל............

ShaNicky Girl

New member
בטח שהיא יפה בהם!!

מ-ה-מ-מ-ת!!!כרגיל!
אני לא מבינה מה אתם רוצים ממנה מזה שהיא השמינה קצת... היא לא צריכה להיות אנורקסית! והיא נראית ממש ממש ממש טוב עכשיו!

Devilish Angel

New member
אני לא...

טוב לא שנאתי אותו אבל גם לא ממש אהבתי אותו זה היה יותר מידי בייבי דול כזה לא יודעת איך להסביר... אני הרבה יותר מתחברת עם המקראה החדש שלה שבו היא עושה הכל לפי איך שבא לה ולא לפי מה שאחרים או החברה או התדמית מכתיבה לה... כשאני אומרת תדמית אני מתכוונת שהיא יצרה לעצמה תדימית חדשה של זונזונת לא קטנה ומתפשטת (דירטי, תמונות מהמגזין "מקסים") ואילו בפייטר ובביוטיפול היא די נגדה את התדמית שהיא יצרה לעצמה מישהו הבין
:-*

למעלה