לא לא נשמה זה סתם קטע שלי ושל נחום עזבי מאמי כשהיה משהו חשוב באמת אני אודיע לך!
ל ליטי1 המקורית New member 11/8/04 #4 לא לא נשמה ../images/Emo151.gif זה סתם קטע שלי ושל נחום עזבי מאמי כשהיה משהו חשוב באמת אני אודיע לך!
B batt New member 11/8/04 #5 צפירת הרגעה....../images/Emo8.gif גם אני לא הצטלמתי...ולא התחבקתי.... מחכה להזדמנות כמוך...
ל ליטי1 המקורית New member 11/8/04 #6 שרוני את סתם מגזימה כי אני מבינה שזה מרגיז אבל חפיף כול דבר בזמן שלו תזכירי את זה והיה לך הרבה יותר קל את באה להופעה בירושלים ? אם כןנלך מאחורי הקלעים ונצלם איתו ואז תרגעי ותביני שכול דבר בזמנו ! הכול הכול.
שרוני את סתם מגזימה כי אני מבינה שזה מרגיז אבל חפיף כול דבר בזמן שלו תזכירי את זה והיה לך הרבה יותר קל את באה להופעה בירושלים ? אם כןנלך מאחורי הקלעים ונצלם איתו ואז תרגעי ותביני שכול דבר בזמנו ! הכול הכול.
ל ליטי1 המקורית New member 11/8/04 #8 חלי אומנם אני ירושלמית ואין לי איך לקחת אותך אבל אשמח מאוד עם תבואי (תראי מה זה דם ירושלמי) נקווה לראותך!
חלי אומנם אני ירושלמית ואין לי איך לקחת אותך אבל אשמח מאוד עם תבואי (תראי מה זה דם ירושלמי) נקווה לראותך!
N Nahoum New member 11/8/04 #2 לילה טוב.. ואני שמח על הפגישה עם עמיר שהיום הייתה לך.. לילה טוב, נחום.