טוב, כמה דברים...

מישהי 111

New member
טוב, כמה דברים...

מאחר וקראתי אז יש הרבה תגובות, אני ממש עייפה אז סלחו לי אם אני לא מתייחסת להכל. (בכל זאת, יחסית לתמיד הצפתם אחושילינג). דבר ראשון רק שתדעו לכם שכבר ביום ראשון על הבוקר, עניין של 20 דק' אולי מהרגע שעזרתי את הבית ידיד שלי התקשר להגיד לי שיש את עשרת הגדולים של אנסטסיה! ו-NTK זכה 1. נראה לי זה חארטה, כי כמדומני גם ש-LOA שהוא אחד השירים הנדירים, לא השתתף בזה בכלל.... נמשיך מזה שאתם כאלה זונות ובא לי להרוג אחד-אחד אתכם! כי אני מתה ללכת להופעה של קלי קלרקסון. סוף סוף זמרת שאני מעריכה מגיעה לארץ ולי אין את האפשרות להיות שם! אינשללה אנסטסיה תגיע לארץ בדיוק שכולכם תתגייסו (אוף, ליהי עלייך זה לא תופס אף פעם, יא קקאית שכמותך). ולמקרה שלא שמתם לב, אני היחידה מהפורום שלא הצביעה לעצומה שלכם. אני לא רוצה שהיא תגיע... לא כל עוד אני בצבא.. אין מצב כזה שאני אפספס אותה ולא בא לי לקבל דפוק בצבא על נפקדות, אבל ממממממשששש לא בא לי. או שפשוט תגיע באחד מימי החמש"וש, ואז הכל יסתדר, אבל אנילא מוכנה שזה ייצא כמו עם קלי כי אני רציני אוכלת את הלב על זה אין לכם מושג כמה... יש בכלל עוד כרטיסים?

אני נראה לי הולכת להופעה של קלי..

אבל לא סגור.. ואכן.. אני קקאית

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gif"קראתי" ../images/Emo4.gif [בקול מתעלם]

סתם...נראה לך שאפשר ללגלג על המגילות המדהימות שלך, סיסוש!?! בכל אופן...נראה לי שעדיין אפשר להזמין כרטיסים להופעה של קלי, פשוט אני צריך לקבל בקרוב תשובה משרית לגבי זה. אבל אם יהיו לנו, את רוצה שנזמין כרטיס גם לך? לי אין שום בעיה שתבואי איתנו (אם זה בסדר מבחינתך)... ואגב, נראה לי שליהי דווקא תהיה זו שתדפק בקטע הזה...עד שיצליחו לסגור את העסקה ולהביא את אנה, כבר יהיה בטח 2012, ואז גם ל|כוסית| לא תהיה ברירה, והיא תאלץ לבוא להופעה שלה על מדים, וזאת רק אם היא תצליח לברוח מגדרות התיל של הבסיס

רוני1002

New member
צביקה, אזלו הכרטיסים.

למרות שאני בטוחה שיהיו עוד הופעות שלה בגלל הביקוש.

adii1201

New member
אמממ אבל את יכולה לבקש אישור או

משו לא?
תגידי להם שחבר שלך קנה לכם כרטיסים כדי לחגוג איתך את יום השנה שלכם ביחד אנערף.... ואני לא יודעת אם נשאר תנסי....

מישהי 111

New member
כן? ואז איזה תירוץ יהיה לי כדי

לראות את המלכה בארץ? איך אני מתה ללכת להופעה של קלי... וזה גם כזה זול.... איזה זין...

HilaZ1

New member
אמ...אל תתבאסי אבל אין כרטיסים../images/Emo10.gif

נגמרו...תראו בפורום שלה הכל מוצף בזה...נגמרו הכרטיסים ואין עוד דרך להשיג,לא בנתיים...
מצטערת

adii1201

New member
נו אבל עד שאנה תבוא את יכולה כבר

להשתחרר מהצבא וגם אם לא אז מה?! יש אירועים משפחתיים בחיים, ויש הרבה כאלה

למעלה