טוב...ככה...

טוב...ככה...

זה רק אני או שהפרק של היום היה קצת מוזר??או שזה סתם הדימיון שלי??? היה משהו שאי אפשר להגדיר אותו במוזרות שלו! שמתם
מה היה היום על הפרצוץ של סמדר
אם לא תסתכלו מחר בשידור חוזר או ביום שישי!! טוב, רציתי לשאול גם משהו..שהיה הספיישל "לחיי האהבה" מישהי עם צמות שרה בסוף...מי זאת? ביי

Pinki Girl

New member
תגובההה

כן כל פרק הוא מוזר בצורה כלשהי וה"מישהי" זאתי דניאלה וירצר

תגובה

היה לסמדר חצ´קונים כנראה היא מזדהה עם רונה... וזאת הייתה מאיה עם הצמות עם תוספת שיער.. וכן היה פרק מוזר .. הם היו בחוץ ואנחנו לא רגילים לזה ..

פרק מוזר

איך יכול להיות שדורון צועד כברת דרך בלי להסתכל קדימה ומשחק בנייד שלו, הרי יכול היה ליפול ה"מסכן" מוזר????!!! ובכלל גם בחיים מסכסכים בין אנשים וזה דבר שכן קורה, רק מה ,כשחברים צריך לדעת להקשיב אחת לשני ולהאמין ולסמוך אחד על השני, ולא להקשיב לריכולים. ,

תגובה לעזית

בטח שזה אפשרי שהוא צועד ככה הרבה פעמים אני מסתכלת על הפלא במקום על הדרך שאני הולכת בה.. זה היה דווקא מאוד הגיוני... נכון וגם אני כבר למדתי לא תמיד לשמוע לריכולים אלא לדבר שיוצא מאותו אדם..

אז אולי נהיה רצינים לרגע

תשתדלי להסתכל על הדרך, כבר קרו הרבה דברים בגלל הנייד הזה!!! ואני שמחה שלמדת לא לשמוע לריכולים, כלומר לשמוע, אבל לבדוק לפני שמסיקים מסקנות , כי לפעמים דברים גדולים, נראים כלום כשמבררים באמת מה קורה ! ראי מאחת בעל קצת נסיון חיים, מעולם לא שפטתי אדם לפי אנשים אחרים, תמיד למדתי להכיר בעצמי, והרבה פעמים נוכחתי לדעת שהכל חשבונות אישיים, ואין לזה קשר אלי בי עזית

למעלה