טוב ככה.. אז מה דעתכם..

טוב ככה.. אז מה דעתכם..

על הנשיא שלנו.. על שר המשפטים לשעבר.. ואפילו על בעלה של שרי אריסון.. שברור שכשהוא רואה אותה הוא רואה שטר של דולר מהלך על 2... קיצור איזה עונש הייתם נותנים.. בקשר לבנות פה.. האם הטרידו אתכן מינית פעם.. כמובן יש סוגי הטרדות.. אבל אני מדבר על רמה שהיה לכם קשה להתמודד מולה כמו נגיד אם אני חושב על חיילת דנדשה לעומת איזה קצין בכיר.. זה יכול להיות מפחיד... הא ואתן חושבות שאם יטרידו אתכן אתן תלכו למשטרה.. טוב זה רק בשבילי כדי שאני ידע אם ליזום מפגש פורום או לא... :)..

בקשר לנשיא קצב

אני חושב שנעשה לו עוול איום ונורא שפכו את דמו לחינם הוא עוד לא הורשע בואו נחכה למשפט לפני שקוברים אותו תזכרו בן אדם חף מפשע עד שהוכחה אשמתו

../images/Emo45.gif צודק...

מעניין איך יגיבו כל אותם ערוצי תקשורת ועיתונאים שדנו אותו כבר מזמן, אם וכאשר יוכח שהוא חף מפשע...

בשלולית

New member
גם אני חושבת ככה!

ולא מבינים אותי בבית.. ההורים שלי וזה.. מה שעשו לו בארץ נהדרת.... אלוהים.... איזה גועל נפש... הבן אדם עוד לא הורשע... וכן. הטרידו אותי פעם.דיי בקטנה. אבל בשביל ילדה בכיתה ד' זה היה דיי טראומטי. לא עשיתי עם זה משהו.

הבנתי כשאתה נשיא

אתה משולל מכל זכות מה הקשר אם הוא נשיא זה אומר שאפשר להכפיש את דמו לפני שהוכחה אשמתו למה הוא צריך להתפטר אם עוד לא הוכיחו שהוא אשם?

Dark Muse

New member
כי אולי הנשיא מאמין שהוא חף מפשע?

כי ההבדל בין המלצה להגיש כתב אישום לבין הורשע הוא די רחוק? אני לא חושב שקצב צריך להשאר, אבל אתה מבלבל פה בין הגדרות.

תקשיב בוא תקשיב שניה..

מזוז אמר לפני כמה זמן שבקטע של הגשת כתבי אישום נגד אנשי ציבור... ומין הסתם בטח הנשיא.. ומין הסתם בטח כשמדובר באונס.. זה שונה מאנשים רגילים וצריך להיות "די בטוחים".. וזה אומר שיש מלא ראיות... ואם מזוז אמר שצריך כתב אישום.. הוא אפילו דילג על שלב השימוע שהולך להיות חסר טעם... כי הם בטוחים כל כך שצריך כתב אישום.. אם הם כל כך בטוחים.. אז אין על מה לדבר.. ועוד משהו.. חמוד כשמדברים על שיבוש הליכי חקירה... בטח יש להם ראיות... שזה הקלטות של הנשיא מדבר עם א כנראה לפני שהוא ידע בכלל שזה הולך להתפוצץ לו בפנים עכשיו תקרא שוב ותגיב.. אם בא לך...

אני לא מבלבל כלום

אדם לא אשם עד שהוכחה אשמתו נקודה עד שלא ירשיעו אותו הוא יכול להשאר בתפקיד אחר כך זה שאלה אחרת

איזה נזק הוא גרם

הוא חף משע ביינתים למה שיתפטר מחר אני אלך להתלונן במשטרה שאולמרט נגע באחותי אז הוא גם צריך להתפטר

ChilD SouL

New member
אהמ...

אני יודעת שאדם חף מפשע עד שהוכח אחרת אבל... לדעתי קצב אשם. לרמון לדעתי עשו עוול והוא לא אשם בכלל, סתם רצו להרוס לו ת'חיים הפוליטים - בין היתר. הטרידו ותקפו אותי מינית [לא אונס או משהו, חלילה] ולא פעם אחת.
פעם אחת הגשתי תלונה במשטרה, התיק נסגר והאדם עדיין מסתובב חופשי - זאת למרות שהיו לי עדים והבנאדם מוכר למשטרה בתור אחד שמטריד\תוקף מינית - "כל הכבוד למשטרה".

טוב דעתי...

טוב אז ככה לגבי רמון... אז שר טמבל שאחרי שחוטפים חיילים שלנו 3 שעות אחרי זה עסוק בלהתמזמז עם חיילת זה כבר בושה והוא בתור שר משפטים צריך לדעת לא לדחוף את הלשון שלו לכל כיוון... זה בהחלט מגיע לו ולגבי הנשיא קצב.. הממ לפי מה שאני חושב הוא כנראה אשם ולמה במקרה שבו סוף סוף התקשורת עוזרת לנשים שאני בטוח שאף אחד ואף אחת היו רוצות להיות במקומן באותן השעות והדקות.. נראה לכן שסתם מאשימים נשיא באונס... בשיבוש הליכי חקירה.. הרי הקליטו אותו הקלטות סתר... ורק מכיון שאין עדיין משפט ואל חייבים להראות ראיות לא משמיעים את כל הקלטות... לגבי גלזר... בן אדם טיפש.. כל כך הרבה כסף.. הוא יכל להשיג ים ים של בנות יפייפיות.. והוא הולך ומתחיל עם אחת שעובדת אצל אישתו... ואחת שבאה להשכיר ממנו דירה... בן אדם טמבל שחושב מהתחת... וחושב שאף אחד לא יכול עליו... קיצור מה אני יגיד.. מגיע לכל אחד ואחד...!.. ולא מרחם עליהם... שיחשבו שניה לפני שהם שולחים את הידיים... שיחשבו שמישהוא מתנהג בצורה כזאת כלפי הבת שלהם... הם היו מסכימים..?..

לא משנה כלום

העובדה שהוא נשיא לא צריכה לגרום לו להתפטר לפני שהוכחה אשמתו לדעתי במקרה של רמון זה שטויות אבל הוא משלם עלל הגאווה שלו במקום לבקש מהבחורה סליחה הוא החליט להכפיש את שמה

Dark Muse

New member
תגיד, שאתה אומר לכל אחד טמבל

ואתה כותב תגובה כמו שכתבת עכשיו, אתה באמת רוצה שנאמין למה שאתה כותב?!

תגיד כשאנחנו רואים את החתימה שלך..

אנחנו צריכים לחשוב שאתה עוד בן אדם לא הכי חכם שלא מבין שהוא לא חי ברוסיה.. אלא בישראל... או שאתה סתם אחד שחיב לנסות להתחכם ולהראות כמה גאון של אמא... בטח הגאון היחיד כי אין לך אחים ולא אחיות..כי זה יותר זול בטח לגדל 3 חתולות 2 כלבים 4 תוכים ו2 אקווריום עם 55 דגים...

Piren

New member
אהמממ

לא שהתגובה שלו היתה הרבה יותר חכמה משלך, אבל אולי כדאי בפעמים הבאות קצת לחשוב לפני שאתה שולף כזו תגובה. מה שכתוב אצלו לא כתוב ברוסית בכלל (באמת, זה אפילו לא דומה לרוסית בכלל). זה שיר של להקת בלאק מטאל (summoning) שכתוב באחת השפות שטולקין המציא (רשום mordor באמצע for god's sake). אני חושב שזה אמור להיות השפה של האורקים. (מסתבר שכן יצא לי משהו חיובי מלראות את הסרטים של שר הטבעות
)

מה שאומר ש..

אפילו לא הקדשתי זמן להסתכל לעומק על מה שהוא כתב... תן לי תקרדיט שאני יזהה שפה רוסית כשאני יראה אותה..

Piren

New member
אתה יודע...

להגיב ככה, להודעה שאפילו לא טרחת לקרוא... גם לא שם אותך בכזה אור חיובי

למעלה