טוב? כישרוני? לברון!

chaiel49

New member
טוב? כישרוני? לברון!

רק בשביל הדוגמא: שאק ויאו סנטרים טובים או מוכשרים? הם טובים! למה הם טובים? בגלל הגובה/מסה שלהם (יש להם גם כישרון כמובן, אבל בואו נודה באמת, תורידו מיאו 20 סנטימטר ומשאק 25 קילו והם לא אותם שחקנים) לברון שחקן טוב? שחקן טוב! מוכשר? מוכשר! עד כמה הוא מוכשר לדעתכם? זה רק אני או שהמון סלים שלו (ות'אמת אני יודה שאני לא רואה יותר מדי משחקים שלו, הרוב רק תקצירים) הם יותר סלים של כח כמו שאק מאשר שלשות בוא נגיד כמו ריי אלן? כאילו יש לו אסיסטים יפים וחסימות מדהימות אבל... מקווה שהבנתם את הכוונה שלי, תגידו לי מה דעתכם בנושא!

גם אני חשבתי כך לא מזמן

יאו בלי הגובה באמת היה פחות אפקטיבי(האמת שהגזמת עם ה20 סנ' הורדה)אבל להגיד את זה על שאק? הוא שקל בימי הלייקרס שלו 160-165 קילו(בארקלי אמר את זה מתישהו בTNT) ועכשיו הוא שוקל 145,כך שזה לא בגלל המסה. זה היתרון שלהם על פני שחקנים אחרים,יש הרבה שחקנים שהם 2.10+ ואולי כמה שהם גם 140 קילו,אבל אף אחד מהם לא עשה 25+ נק' ו10+ ריב', אז ברור שהכשרון הוא נדיר. בכלל עכשיו שאני מסתכל על זה שאקיל הוא אתלט נדיר. המשחק של לברון מתבסס על כוח-מסכים עם זה,הוא לא מסוג השחקנים שמביאים לך דאנקים ומהלכים מגוונים שגורמים לך להגיד OH SHIT בסגנון קרטר,וייד וכו', הוא פשוט חודר בכוח ומטביע בכוח. אבל זה היתרון שלו על פני השחקנים האחרים,יש הרבה שחקנים שהם 2.03 ושוקלים בסביבות 110 קילו(רובם PF כנראה),אבל לא כולם חודרים לסל כמוהו,הוא מנצל את היתרון שלו לייצור נקודות,בהמשך הוא יפתח את הג'מפר שלו וישתמש יותר בג'מפר כשהרגליים ירגישו כבדות יותר.אם זה לא יקרה-אתה צודק

למעלה