טוב כולם!

VVEE MAN

New member
אחי דקירה לא מקבלים סתם ככה

מי שלא מתרחק מצרות שלא יתפלא שהן באות אליו (הופה איזה משפט) חוץ מזה מגיע לפאג גם יוני אטינגר פיצץ אותו

bobby6killer

New member
אויש נראה לי שאת אוטיסטית

לשייגעצ יש הרבה הרבה הרבה הופעות בכל הארץ לשבק ס' יש אחת בכל שנה,במקרה... אז דיי כבר עם השייגעצ הזה... שבק ס זה חד פעמי וזהו!!!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif ויפי בן בוגר מאוד!

נו אבל הם גרועיפ פאקינג שיט! יווווו נו...

bobby6killer

New member
צריך להרוג אותך

שבק שולטים... אני במטיח שאחרי שתהיי בהופעה את לא תחשבי ככה... לי שמעי בלינק בסדר

JACKASS 4 LIFE

New member
למה שלא תיפגשו באיזו שהיא הופעה....

נורמלית?! והרשימת הופעות הזו היא לא נורמלית! ממש לא.. טוב אבל זה טעמי =\

שמעו.. אפשר להפגש איפה שרוצים

אבל אור הציע רעיון שנשמע לי טוב.. רב האנשים רוצים ללכת או לשבק או להיהודים.. אי אפשר ללכת לאיזה הופעה שרק 2 3 אנשים אוהבים פה.. ואם יש רעיונות אחרים אז סבבה..

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif אז בואו נעשה ככה

מי שרוצה ללכת להופעה של היהודים שישים בכותרת:
ומי שרוצה ללכת להופעה של שבק שישים בכותרת:
ושרשרו להודעה הזאתי! רק להודעה הזאתי כדי להימנע מבלאגן מיותר

Sonata Arctica1

New member
בוא נעשה ככה:

כל אחד ילך לאן שהוא רוצה... וזהו.. כראה שאתם לא רצינים ולא רוצים להיפגש.. כי אתם סתם מחרטטים... פשוט בואו ניפגש וזהו!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif אולי באיזשהו מקום אתה צודק

כי אחרי הכל נגיד אם נלך להופעה של היהודים אז אנשים שרוצים ללכת לשבק לא יהנו ואם נלך לשבק אנשים שרוצים ללכת ליהודים לא ייהנו...
לפי דעתי לא כדאי לעשות את המפגש בניצנים..לפי דעתי במקום אחר... כי צריכים שכולם יבואו! ושכולם ייהנו!

holly shit

New member
טוב אז קודם כל אין על שבק..

אבל היום הבנתי (בעקבות פרסומת שהייתה על הדלת שלנו) שאפשר להגיע לכפר המוזיקה הזה רק עם פקקים של קוקה קולה אז זה די בעסה כי אני לא הטיפוס שאוסף..אז ספרו חוויות אהה

אבוי!!

15 פקקים מי יכול להשיג דבר שכזה?! 15 פקקים?! זה לא שאפשר ללכת לים ולמצוא אותו ככה על הרצפה!! פקקים לא גדלים על עצים!! |-: ברצינות... אם זה הפקקים הבעיה שלך אז אני אתרום לך!

holly shit

New member
לא, רק הפקקים המיוחדים..

אלו שיצאו במהדורה מוגבלת (אני חושבת) ואת זה כבר יותר קשה למצוא וגם אני לא אלך עכשוי ואקנה 15 קולה סתם בשביל הכיף

אה??

פקקים מהדורה מיוחדת?? אפשר לחשוב.. לכי תמצאי על הרצפה פקקים של קולה לא כזה עניין.. מצאתי בחצי שעה 10 פקקים.. איך נראה לך שיש לי איזה 70?

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif אם בכלל אני יילך...

... אני יספר לך...! החברות הפוסטמות שלי פתאום מודיעות לי היום שהן הולכות ב-11.8 להופעה המזויינת של "טיפקס" וה"דובנים"! ועכשיו אין לי עם מי ללכת....
"לא אנחנו לא רוצות ללכת להופעה של היהודים או שייגעצ או הדגש נחש.. רק טיפס והדורבנים!" חארות! זין אני עוד ימצא מישהו שיילך איתי! טוב יאללה סורי שזיינתי לכם ת'שכל אני פשוט עצבנית...

טוב שלא.. איזה פקצות חברות שלך..

ההופעה של טיפקס והדוברנים נשמע ככה סתם סבבה.. אבל זה הופעה של רוני והאחיות פיק ואייייח.. ומי עוד לא שמה.. גועל נפש.. לא הייתי נוגע בהופעה הזה עם מקל.. אפילו לא בטלפתיה

למעלה