טוב כולם!

טוב כולם!

כל אחד ירשום איזה הופעה הוא רוצה ללכת ובסוף נקווה איזה הופעה הכי מתאימה לכולם: 1/8 שלום חנוך מארח את אביב גפן אורית וטום פטרובר (מופע פותח הדג נחש) 2/8 משינה מארחים את דני סנדרסון (מופע פותח מוקי) 3/8 סאבלימינל רון שובל, מסיקה, חיילי הנקמה ורינת בר, סה לה וי, כלא 6 (מפע פותח מומי לוי) 4/8 אביב גפן והתעויט, עברי לידר 0מופע פותח שייגעצ וגלעד שגב) 5/8 היהודים בהופעה אקוסטית (מופע פותח זקני צפת) 8/8 ברי סחרוף ואינפקטד מאשרום (מופע פותח הג'ינג'יות) 9/8 שבקס באיחוד מאור כהן, רמי פורטיס (מופע פותח הפנקשטיינים) 12/8 חמי רודנר, ירמי קפלן, שי להב, דנה ברגר, יוני בלוך, ערן צור, אסף שריג, יהלי סובול, שרון מולדבי, קורין אלאל ושחר אבן צור (מופע פותח איזבו) כל אחד ירשום איזה תאריך מתאים לו לבוא ..

טוב אני

לי מתאים כל ההופעות חוץ מב12 (כי תאריך לא נוח) ושל סאבלימינל ולשבק אני הולך כבר בכל מקרה...

holly shit

New member
אני לא מאמינה ששכחת..

לכתוב שב 13.8 יהיה את המופע של כוכב נולד! אין מצב שאני לא שם!!! גאד..

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif

1/8 שלום חנוך מארח את אביב גפן אורית וטום פטרובר (מופע פותח הדג נחש) אבל לא בטוח בגלל שהוא רק מארח אותם אז לוידעת
... אבל מצד שני מופע פותח של הדג נחש אז כן
4/8 אביב גפן והתעויט, עברי לידר (מופע פותח שייגעצ וגלעד שגב) רק בגלל שייגעצ 5/8 היהודים בהופעה אקוסטית (מופע פותח זקני צפת) היהודים! לזה אני 100% הולכת וזהו בעיקרון..לאלה אני רוצה ללכת הכי הרבה....

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif "יספק"? חחחחח../images/Emo6.gif

אמממ.. בואי נקרא לזה.... ישמח!

omni96

New member
סורי אני לא בא

ההורים שלי קונים RC וזה לא עוזר חחח סתם אני פשוט לא אוהב חפיף....

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif עורלהההההה ../images/Emo46.gif

אתה בא!!!!!
אתה חייב!!!
תיזהר!!!!!!!!!!!!!! אם לא תבוא אני יהרוג אותך!
פושטק!
חחח לא סתם סתם... עורלה תבוא! מה הבעיות שלך בחיים?!

AdShEaTaKoRe

New member
אני הולך רק ל -

8\5 היהודים... ולשבק"ס ב- 9 לשמיני... וכל מי שרצה לראות את סאבלימינאל והצל יסתפק רק בסאבלימינאל אם בכלל כי חברינו הצל בכלא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שתוק ותגיד תודה :)

טוב נראה לי שנעשה את המפגש אז או בשבק או ביהודים.. למרות שאני אישית מעדיף בשבק.. נעשה איזה הצבעה מי רוצה לאן שבק או יהודים..

bobby6killer

New member
בשבק...ליהודים יש כל הזמן הופעות

לשבק אין...זה יהיה חד פעמי לדעתי... ועכשיו ברצינות מה הצל עשה שהוא בכלא?

bobby6killer

New member
מצאתי מה קרה לצל

וואי דוגרי עכשיו,כמה שאני שונא אותו,ממש מתנכלים לו... הוא רואה את אח שלו מדמם,מה הוא אמור לעשות? כל אדם בעולם היה מגן על אחיו... הנה הקישור לכל מה שקרה

bobby6killer

New member
מה שכן, כל מי שראה את אחיו

יודע שהוא ממש ציפלון,מה הוא הולך מכות ?!

למעלה