טוב כולם להגיב

dance of life

New member
טוב כולם להגיב

אני לעומת רבים מכם פה לא מנסה לפתוח דיון אני פשוט שואלת בהרבה הרבה רצינות כל אחד שיש לו משהו להגיד נ-ג-ד אורי גלר, שיגיד למה.. זה חשוב לי, אז בבקשה שרונה ועודד, תחסכו את זה ממני, אני כבר יודעת מה שורף לכם בתחת :)

pulpula

New member
מה שורף לי בתחת???

לא לא .. תגידי.. אני רוצה לשמוע.. הילה... אני מקווה שיום יבוא ותוכלי גם את להגיע להארה... בכל מקרה עוד לא יצא לנו לדבר עליו.. אבל אם את רוצה אני אעשה זאת בשמחה... בתשלום כמובן..

odedia

New member
פעם אחרונה שבדקתי את התחת שלי

וזה היה לא מזמן, דרך אגב, - הוא היה ממש סבבה. לא שורף, לא חריף ולא סחוג. עכשיו תסתכלי על התמונה משמאל ותגידי לי מה לא בסדר פה. עודד ש.

odedia

New member
GOOD ONE! :)

הה.... די, עוד מעט הילה תתקיף אותי בהודעות SMS זדוניות. אני מוציא את עצמי מהדיון הזה. עודד ש.

ilovem

New member
ממממ...הילה? זדונית?

לאאאאאאא........חוץ מזה- אף פעם, ואני מתכווונת א-ף- פ-ע-ם אין לבחורה הזו טוקמן...אז אין מצב שהיא תציף אותך בהודעות.

אז"ש ../images/Emo23.gif

אני שולחת SMS ואין לי טוקמן

ilovem

New member
לא....לא לזה התכוונתי!

הפלאפון שלה עובד על טוקמן, אז היא תמיד שוכחת למלא את הכסף...

ilovem

New member
גם פראנואיד..

הזקן! יפה יפה..אז מה יש לנו בנתיים? הוא נראה כמו ספוק, הוא פראנואיד, והוא אוהב את עצמו והאל יודע רק למה......מה עוד? אהה כן, הוא חולה נפש שחושב שהוא זה שמכופף את הכפיות ולא המגנט שמתחת לשולחן שלו....אחלה חברים יש למייקל הזה, פשוט אנשים נפלאים, בא לבכות מהם....

ilovem

New member
טוב עכשיו ברצינות-

אין לי כלום נגדו, ואני דווקא כן מאמינה בכל האל טבעי הזה, ואם הוא עושה למייקל טוב (לא בצורה הזו יא סוטים!) אז זה נהדר ואז שמחה בשביל מייקל, אבל אני לא אוהבת את ההתנהגות שלו לפעמים של- "שיו אני חבר של מייקל ג´קסון! בטח כל המעריצים שלו בחוץ בטח ימותו לדבר איתי אם אני אצא החוצה, איזה מגניב לי!"

למעלה