טוב כדי שתתעוררו

Lp Fairy

New member
טוב כדי שתתעוררו

שאלון..[= לקוח מפורום שאלונים שלקוח מפורום הראל סקעת שלקוח מפורום אהבה מעבר לפינה..[= 10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. 2. 3. 4. 5. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. 2. 3. 4. 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. 2. 3. 2 פורומים אהובים: 1. 2. 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: 1.<לצרף!>

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעונה../images/Emo11.gif

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. מחשב!! 2. גיטרה 3. לישון 4. להתחפלץ עם חברים 5. לראות טלויזיה 6. לאכול 7. לשמוע מוזיקה 8. 9. 10. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. אמינם 2. צ'סטר
3. עברי לידר 4. סרג' מסיסטם אוף א דאון 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. שנות ה-70!! 2. ויוה לה באם (אמממ זהו אני לא כל כך רואה טלויזיה) 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. שר הטבעות (כל הטרילוגיה) 2. 8 מייל 3. חתונת רפאים 4. איך להיפטר מבחור ב-10 ימים וכל קומדיה רומנטית מטופשת
6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. מחשב (עם חיבור לאינטרנט) 2. את החברים 3. אוכל
(עדיף אוכל של שושנה) 4. מוזיקה!! 5. טלויזיה 6. ת'גיטרות שלי 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. לטוס לארה"ב 2. להיות בהופעות של: אמינם, לינקין, סיסטם ומיי כמיכל רומנס 3. שתהיה לי גיטרת פנדר 4. לסיים בצפר!!! 5. לפגוש שוב את תום
4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. היסטוריה 2. פיזיקה 3. ביולוגיה 4. ספורט 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. אולסטאר אפור עם הדפסים של גיטרות
2. נעלי ספורט של סקצ'רס 3. ותפוצ'יפס! 2 פורומים אהובים: 1. לינקין פארק 2. סיסטם אוף א דאון (3. אמינם)

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif|מוסיפה|

סרטים שחובה לראות: 1. סרטי וולט דיסני!!!! 2. אפקט הפרפר

Elpar

New member
עבר זמן רב מאז השאלון הקודם

קצת התבלגן לי כשעברתי לחלון מלא כדי לצרף תגובה ושכחתי לעשות העתק הדבק.. אין לי כח לסדר, תסתדרו חחח גם ככה אף אחד לא קורא את זה
דברים שאני אוהב לעשות: 1. לראות טלוויזיה 2. לשחק במחשב 3. לדבר עם חברים 4. לנגן 5. לקרוא (תאמינו או לא...) 6. לישון 7. לאכול 8. לשמוע מוזיקה כל הזמן 9. סתם להיות במחשב 10. לענות על שאלונים 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך:1. אמינם2. ג'ואי (סליפנוט)3. המתופף של סיסטם (אין שמות אצלי.. לא מכיר)4. הבאסיסט של RHCP5. סלאש6. הסולן של אין פליימס7. ג'וני דפ8. הסולן של POD9. שון פן8 תכניות טלויזיה אהובות עליך:1. איש משפחה2. אבודים3. עקרות בית נואשות (כשהיה... מחכה לעונה 2)4. ארץ נהדרת5. משחק מכור6. קצרים7. פיצוץ של שיפוץ (Monster House איזה תרגום חרא עשו)8. לא זוכר עוד...7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס:1. שר הטבעות הטרילוגיה וכל סרט אחר עם ויגו מורטנסן (ים של אש)2. מת לצעוק הטרילוגיה וכל סדרה/סרט עם צ'ארלי שין3. חומות של תקווה וכל סרט אחר עם מורגן פרימן4. מיסטיק ריבר וכל סרט אחר עם שון פן5. איש הגשם6. איזו מין שוטרת (אני צריך לראות את 2 גם)7. כאן יש מקום לעוד מלא סרטים...6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד:1. מחשב שעובד לנצח בלי חשמל ואינטרנט מהיר2. כנ"ל עם TV3. וילה ענקית אבל שלא תכסה את כל האי4. מטוס פרטי5. כמה גיטרות ומגברים שעובדים על בטריות שלא נגמרות (אם אני אמצא חחח) וגם כמה קלאסיות!6. כנ"ל לגבי באסים... למה לא להתחיל ללמוד גם?5 שחשוב לך להספיק לפני המוות:1. למצוא אהבה2. להיות בהופעות של: אמינם, לינקין פארק, סיסטפ אוף א דאון, דר הוט צ'ילי פפרס, אין פליימס, מטאליקה, דפטונס, וגאנז אנד רוזס3. לראות את האיחוד של גאנז אנד רוזס4. שאני אוכל להסתכל אחורה כל יום ולהגיד היו לי חיים טובים5. לראות קרקל? נגמרו לי הדברים...4 מקצועות שנואים בבצפר:1. ספורט2. אנגלית3. ספרות4. תנ"ך3 דברים שקנית לאחרונה:1. בטח בגדים2. גם לפניהם בגדים3. כנ"ל...2 פורומים אהובים:1. לינקין פארק2. בטלאון (לא בתפוז)1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: מצורפת :]P הייתי רוצה אחד כזה... למישהו יש 6000 דולר להשאיל לי?

טוב נו../images/Emo123.gif ../images/Emo107.gif

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1.לאכול
2.לישון 3.לשמוע מוזיקה 4.להיות במחשב 5.לראות טלויזיה 6.להציק לאנשים 7.לראות סרטי אימה ואנשים מתים
8.שיעורי אנגלית :$ 9.לעבוד על אנשים בטל'
10.תפוז?
9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.צ'סטר ולינקין
2.כריסטינה אגילרה. 3.ניק קרטר. 4.ג'ון בון ג'ובי. 5.סטיבן טיילר
6.אלייז'ה דושקו. 7.ג'ק ניקולסון. 8.כריסטינה ריצ'י 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.אבודים!
2.CSI 3.חברים 4.שנות השבעים 5.מאד טי.וי
6.ג'קאס 7.מירוץ לאתמול 8.הטופ מודל הבאה (זה מצחיק
) 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1."יעד סופי 1/2" נו מי לא מכיר
2."מונסטר" עם שרליז ת'רון וכריסטינה ריצ'י,סרט חזק. 3."שלוש עשרה" סרט ממש יפה! 4."הניצוץ"
5."זהות" עם אמנדה פיט 6."גוטיקה" עם האלי בארי!!
7."ספיידרמן"
6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.אמפי 3 2.מחשב 3.אוכל!!!
4.מיטה 5.טלויזיה 6.משפחה
5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1.לא יודעת 2.כנ"ל 3.כנ"ל 4.כנ"ל 5.כנ"ל 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.מתמטיקה!!! 2.תנ"ך 3.מדעים 4.צרפתית 3 דברים שקנית לאחרונה: 1.את הדיסק של FM 2.בגדים 3.פלאפון חדש
2 פורומים אהובים: 1.סרטי אימה ומתח (461) 2.כריסטינה אגילרה (715) 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: 1.דרשתם זאת

Lp Fairy

New member
חחח טוב נו!!! אני יענה לעצמי...[=

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לרקוד 2. לכתוב 3. לשיר 4. לשמוע מוזיקה באמפי4 5. לדבר...והרבה..[= 6. לאכול..[= 7. לשכב מחובקת עם דורון... 8. להתנשק עם דורון..[= 9. לעשות עוד דברים עם דורון...[= 10. לישוווווווווון [= (עדיף עם דורון..חח) 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. לינקין פארק..[= 2. איה כורם (יצא לה שיר בנזונה) 3. דנה ברגר 4. פיטר רוט 5. בית הבובות 6. סינרגיה 7. שירי מיימון 8. שחר אבן צור..[= 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. ג'ואן מארקדיה 2. הטופ מודל הבאה 3. ראש גדול 4. ילדות רעות 5. חלומות נעורים 6. שיקאגו הופ 7. מיכאלה (יוזד טו בי..) 8. אפקט הפחד..[= 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. פרל הארבור..[= 2. קוראת בקלפים 3. זיווג משמיים 4. החייזרים באים (יופי תצחקו...נראה אותכם רואים את הסרט הזה...ואז הולכים לישון בלי סיוטים..!!) 5. 10 דברים שאני שונאת אצלך 6. ריקוד מושחת 2 7. ריקוד צמוד 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. את דורון..[= 2. מחשב.. 3. אמ פי4 4. את הספר צופן דה ויצני!!! 5. פלאפון 6. אוכל..[= 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. לקרוא את צופן דה וינצי!!! (כבר עברה שנה ואני עדיין בפרק הראשון!!) 2. לקפוץ באנג'י..[= 3. להיות בהופעה של לינקין!! 4. להוציא ספר משלי 5. לללכת לתם...=\ 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. היסטוריה 2. תולדות האומנות 3. אזרחות 4. תנך.. 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. צמידים שרשרת ועגילים לתחפושת שלי 2. אוכל..[= (ג'לי כזה...חחח) 3. ו...המממ מתנה לדורון..[= (הייתה לו יומולדת.[=) 2 פורומים אהובים: 1. לינקין פארק 2. מחזור ס' 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: 1. ברטיני מהטופ מודל..

Israeli Idiot

New member
עונה!!!

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1.לשמוע מוזיקה.. 2.לראות סרטים 3.לפחד 4.לראות טלוויזיה5 .לשחות 6.לבלות 7.לישון (במיוחד בזמן האחרון)8 8.לאכול 9.להגיב לבלוגים 10.לענות לשאלונים (; 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.לינקין פארק... 2.בילי ג'ו ארמסטרונג וגרין דיי 3.אמי לי ואוונסנס תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.זהות בדויה 2.אבודים3 .ארץ נהדרת 4.השמיניה XD 5.ג'קאסס 6.אפקט הפחד 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.הארי פוטר 1/2/3/4 2.יעד סופי 1/2/3 3.הטיסה4 4. 100 בנות 5.אפקט הפרפר 6.כל סרטי האימה למיניהם... דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.מחשב 2 2.את הכיתה 3.טלוויזיה (עם ממיר)4 4.ספר: "איך לבנות סירה מחומרים על אי" >< דברים שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1.לטוס לארה"ב 2.ליהיות בהופעה של גרין דיי3 3.ליהיות בהופעה של לינקין פארק 4.להרוויח לפחות מיליון אחד.. מקצועות שנואים בבצפר: 1.אנגלית 2.פיזיקה 3.ספרות 4.ספורט 5.(הוספתי) ספורט 3 דברים שקניתי לאחרונה: 1.ממיר לחדר2 .אקס (AXE) 3. nike shox פורומים אהובים: 1.לינקין פארק 2.גרין דיי תמונה של מישהו/משהו שאוהבים:גרין דיי שאעלטט>>>>

noam the ninja

New member
טוב

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. מחשב 2. טלויזיה 3. לשמוע מוזיקה 4. לנגן על גיטרה 5. .... כן, זה מה שאתם חושבים... כן, זה! 6. לכתוב מוזיקה 7. לנגן עם ההרכב שלי 8. לאכול... מה לעשות... 9. ללמוד... סתם, נראה לכם, יא דפוקים?! 10. עוד קצת מ5... 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. ג'נה ג'יימיסון 2. טרה פטריק 3. בריאנה בנקס 4. בערך כל דוגמנית ישראלית ומחו"ל 5. יש יותר מדי ואני לא יודע את מי לכתוב... 6. 7. 8. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. חברים! 2. ג'ואי! 3. סיינפלד! 4. כולם שונאים את כריס! 5. תהרוג אותי וזהו! 6. משפחת סימפסון! 7. הרצועה! 8. נותנים בראש! 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. הרבה... 2. 3. 4. 5. 6. 7. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. בית 2. כל מה שצריך להיות בתוך בית 3. גיטרה 4. כוסית 5. כמה חברים כדי שלא יהיה משעמם, אבל שלא יגעו לי בכוסית! 6. סירת מנוע 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. לז**ן... והרבה... 2. להיות בלהקת מטאל מצליחה 3. לפתוח אולפן הקלטות 4. לז**ן... והרבה... 5. לז**ן... והרבה... מה?! זה חשוב לי!! 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. הכל 2. הכל 3. הכל 4. הכל 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. כלום 2. כלום 3. כלום 2 פורומים אהובים: 1. לינקין פארק 2. גרמנית ותרבות גרמניה, כי הם מתרגמים לי שירים של ראמשטיין 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: 1.<לצרף!>

miss evil

New member
אאאאאאאממממממממממממממממ

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לקרוא 2. לחשוב 3. לדבר עם אנשים שמזיינים בשכל כמוני P: 4. לצבוע 5. להיות בים 6. לבהות 7. לסוע לתל אביב 8. לאכול 9. ללכת להופעות מטאל!! 10. פוגו אלים P: 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. לא מכירה סלבס 2. אבל אני מעריכה את אלה שמנסים לטרום 3. למרות שאצל חלקם אולי זה נעשה מאינטרס 4. או מרצון להיתפרסם 5. אבל עדין אנשים אחרים שצריכים עזרה מקבלים אותם 6. המניעים לא בהכרח חשובים 7. 8. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. מכושפות 2. משחק מכור 3. הדרדסים 4. ארתור 5. המופע של לולו 6. צבי הנינג'ה חה 7. מרוץ לאתמול (? יש דבר כזה ?) 8. טופ מודל (כל אחד והסטיות שלו) 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. אוף גם סרטים אני לא רואה =\ 2. למה לא שואלים אף פעם על ספרים??? 3. ספרים זה הרבה הרבה הרבה יותר שווה 4. 5. 6. 7. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. מוזיקה 2. ספרים שווים 3. חבר או חברה 4. אוכל 5. מה עוד צריך??? 6. דפים ועטים 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להתאהב שוב 2. להיות בהופעה של להקת מטאל מחו"ל 3. לבקר באנגליה 4. לעשות צניחה חופשית 5. להגיד את כל מה שבאמת רציתי 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. ספרות!!!! 2. ספורט 3. תעבורה (מי צריך את זה בכלל???) 4.כימיה :( 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. עכשיו קניתי כפפות וכתר (פורים) 2. חולצה ליום ראשון P: 3. ועוד חולצה 2 פורומים אהובים: 1. לינקין פארק כמובן 2. אופנה אלטרנטיבית 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: 1. הבחורה שאני סוגדת לה.. היא פשוט מדהימה בעיני

Elpar

New member
עוד פעם האישה הזאת?

עכשיו רואים אותה יותר טוב.... גם אני רואה המירוץ לאתמול! כשאני זוכר... סדרה מעולה
שחקנית אדירה ששכחתי את שמה XD סלבריטיז טובים... והדבר החמישי בדברים שרוצה לעשות לפני המוות חחחחחחחחח נ.ב. נובם הרגת אותי!!!!!!!!!!

miss evil

New member
האישה הזאת מדהימה!

וגם אתה היית רוצה להגיד את הכל בפנים?? רק שאני התכונתי למשהו ספציפי מישהי ספציפית יותר נכון.

Elpar

New member
חחחח

ברור שלא כתבתי את כל מה שאני חושב :) some things are better not being said.... חחח אה ונדיה היום אני לא אוכל להתחבר בסוף כנראה
אני אצל דודה של אבא שלי... אז ביום ראשון אני מרים ת'טלפון כנראה
תצפי לזה
חחח

N o N 123

New member
../images/Emo216.gif

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1.לישון 2.לראות טלויזיה 3.מחשב 4.להסתמם מצחוק עם חברים 5.לשחק כדורעף 6.לראות סרטים 7.לאכול 8.לשמוע מוזיקה 9. 10. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.רוב שניידר 2.אנה פאריס {זאת מ"רק ידידים" ומ"מת לצעוק"} 3.מרטין ספנג'רס {רורי מ8 כללים פשוטים) 4.צ'סטר 5.הסולן של סיסטם אוף א דאון 6.שון וויליאם סקוט {סטיפלר מאמריקן פאי} 7.ג'וני נוקסוויל 8. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.ג'אקאס 2.בובספוג 3.איש משפחה 4.סאות פארק 5. 8 כללים פשוטים 6.שנות ה70 7.הופ ופיית' 8.חברים 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.יורוטריפ 2.כל ה"מת לצעוק" 3.כל סרטי "יעד סופי" 4.הג'יגולו מת מצחוק 5.חתיכה של הפתעה 6.אפקט הפרפר 7. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.מחשב 2.טלויזיה 3.אייפוד 4.את החברים שלי 5.אוכל 6.נוטלה
5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1.לצנוח צניחה חופשית 2.לנסוע לארה"ב 3.לגדל חמוס 4.לסיים בית ספר 5.להיות בהופעות של הלהקות שאני אוהבת 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.פיזיקה 2.גיאומטריה 3.גיאוגרפיה 4.ספרות 3 דברים שקנית לאחרונה: 1.Hershys 2. 3. 2 פורומים אהובים: 1.לינקין פארק 2.אופנה אלטרנטיבית

Unflushable

New member
סבבה, שלי

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לשמוע מוזיקה 2. לבזבז כסף 3. לאכול 4. לראות טלוויזיה 5. לכתוב 6. לדבר על פוליטיקה 7. לרחם על עצמי 8. לקנות דיסק חדש 9. לצרוח למיקרופון ולקרוא לזה מוזיקה 10. את עצמי 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. אדריאן ברודי 2. קירה נייטלי 3. קירסטן דנסט 4. הית' לדג'ר 5. קובי פרחי 6. רן דנקר 7. אושרי כהן 8. נינט טייב 9. אלון אבוטבול 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. אוז 2. הכי גאים שיש 3. השיר שלנו 4. זיווגים 5. איש משפחה 6. פרוייקט וואיי 7. 120 דקות של מטאל 8. עולמו של רנו פסקאל 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. המפיקים 2. רקוויאם לחלום 3. אמריקה אקס 4. גלדיאטור 5. ברוקבאק מאונטן 6. שיער 7. רשימת שינדלר 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. מחשב 2. אייפוד 3. מטען 4. מחבת 5. שוקולד 6. את תומר 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. סמים קשים 2. לא למות בתול 3. ילדים 4. להיות בכל יבשת 5. להתחתן 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. כימיה ימח שמו וזכרו 2. מתמטיקה 3. תנ"ך, בעיקר בגלל המורה 4. חנ"ג 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. אוכל 2. אייפוד 3. מתנה לאח שלי ליומולדת 2 פורומים אהובים: 1. אורפנד לנד בהייד פארק 2. פה 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: 1.אדריאן ברודי.. כל כך סקסי!

amy lee 4 life

New member
יאללה בכיף של איחור חחחח

10דברים שאני אוהב לעשות: 1.לישון 2.לאכול 3.לצאת עם חברים 4.לבזבז כסף 5.לראות טלוויזיה 6.לשחק (תאטרון יענו) 7.לשמוע מוזיקה 8.לדבר בטלפון 9.לעשות שטויות 10.לכתוב 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.אביב גפן 2.אמינם 3.אוונסנס 4.סיסטם אוף אה דאון 5.היהודים 6.לינקין פארק 7.גוון סטפאני 8.צ'אד מוריי 9.איימי לי!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.אין לי...אני מדלגת 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.אפקט הפרפר!!!!!!!!!!!! (חובה לראות!!!) 2.הארי פוטר וגביע האש 3.מדגסקר (חחחחח) 4.קינג קונג 5.איך להפטר מבחור ב10 ימים 6. 7. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.את כל החברים שלי 2.את המוזיקה שלי 3.אוכל (הרבה!!!) 4.סיגריות 5.מאוורר נייד (חחחחחחחחחחחחחחחחחח) 6.מחשב 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1.לטוס להופעה של אוונסנס 2.לעשות טיול ענק בכל רחבי ארה"ב 3.להפסיק לעשן 4.לסיים בצפר עם תעודת בגרות טובה 5.לשרת בצבא 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.הסטוריה 2.מתמטיקה 3.לשון 4.תנ"ך 3 דברים שקנית לאחרונה: 1.סיגריות 2.נצנצים ומסכות לפורים 3.טוסט בקיוסק של בצפר חחח 2 פורומים אהובים: 1.לינקין פארק 2.סיסטם אוף אה דאון 1 תמונה של מישהו/משהו שאוהבים: 1.<לצרף!>

למעלה