טוב..כבר הרבה זמן

rAmikube

New member
טוב..כבר הרבה זמן

לא פתחתי שרשר משלי, אז הנה השאלה שלי...חשובה ביותר! האם אתם חושבים שיש צורך בלחזור לביה"ס? ז"א: זה "ישכיל" אתכם יותר מאשר כל הזמן שהייתם בחופש? האם יש לכם געגועים ל: סנוב/ית השיכבה, פרחה השיכבה, השווה של השיכבה וכל העניינים האלו או לכל המורים שתמיד אהבתם לצחוק עליהם? (או איתם?..מוזר...) שאלה אחרונה: מה אתם עושים ביום לפני הלימודים? סתןמרת אתם בטוח בבית, אבל תמיד יש המחשבות האלו של : מה יהיה, ואם יבואו אנשים חדשיםף האם שיפצו את הבית ספר (אצלי כן) וכו'... אפשר גם לעשות מפגש פורום באותו יום בערב בצ'ט של "אחרי הצלצול"... בא לכם?

™baMba

New member
../images/Emo9.gif

וודאי שיש צורך, בקיץ לא עשיתי פעולות משכילות שכאלו
אני אוהבת את השגרה הזו של בצפר, את עצם הלימודים לא ממש
וגם החופש רולז
התגעגעתי למסגרת שכל השכבה איתי.. אחרת אני רואה אותם כל ערב
והממ..אנחנו מרכלים עם המורה לאומנויות וצוחקים עם המחנכת
המורים אצלנו מדהימים..
לא שיפצו אצלנו ו...אני נחה, צריכה את זה כדי להתחיל טוב

i hate

New member
אממ תורי לענות....

אאאמ לא יודעת אם זה ישכיל אותי יותר מאשר בחופש...כי היו לי פול שיעורים לחופש... אני לא ממש מתגעגעת למורים...חוץ מלמורה אחד שהוא גבר סוף הדרך...הוא ממש אחלה...צוחקים איתו כל הזמן בכיף....ולמורה שלי לערבית..שהיא הבן אדם הכי דפוק שיש בעולם!! אנחנו מתפרקעים ממנה בשיעורים... ביום שלפני....יש מסיבת פרידה לחברה הכי טובה שלי....היא עוברת עיר
היו אצלנו כבר שיפוצים(ראיתי את זה כשהייתי באיזה שהוא סדנה לימודית על 9 באב)...והיום גיליתי מי המחנכת שלי...אני יודעת מי יהיו האנשים(אנחנו נישארים אותה כיתה -2 אנשים)... ובכיף לגביי מפגש פורום בצאט!

Moranus

New member
אין כותרת!!!!

אין צורך לחזור לבית ספר מצידי הייתי מסכימה ללמוד מהבית בעצם אני לומדת מהבית ההשכלה שקיבלתי מהבית ספר היא אפסית לעומת ההשכלה שהבית והחיים אחרי בית הספר לימדו אותי. בימנו הבית ספר מלמדים אותך חומר תיאורטית אבל לא מלמדים אותך איך להתמודד עם מצבים ובעיות בחיים צריך יותר שיעורי חברה ושבשיעורי חברה יתעסקו בזה ולא בהרשמות. געגועים יש הרבה לבית ספר אבל אני לא ילמד בו יותר הגעגועים ישארו לתמיד מורים אני לא מכירה ,אנשים אני לא מכירה ,שיפוצים לא יודעת ,אנשים חדשים??? כן אני החדשה שביום הראשון ללימודים כולם יסתכלו עליה ויגידו זאת חדשה....

icודליה

New member
תראה.....

יש צורך, וודאי. הכי הפחיד אותי, שנה שעברה ששכחתי איך כותבים כמה אותיות. וזה רק בחודשיים. כי לא כתבתי כלום. אבל זה ממש לא יקרה לי הפעם, כי כתבתי. ובכלל, ההשכלה חשובה. ממש לא ואני שמחה שהיא לא איתי בכיתה!!!!!!!! (זה בי"ס רק לבנות, והבנים של שנה שעברה היו דפוקים לאללה....זבל האנושות....) 1. לא נראה לי שאני אעשה משו מיוחד חוץ מלישון.... 2. אני בבי"ס חדש.... אז... הההההההההקקקקקקקקפפפפפפפפפצצצצצצצצההההההההההההההההההה!!!!!!!!!

למעלה