טוב יש מפגש או אין???

ואם יש אני צריכה לדעת מתי

כי יש לי באותו היום התנדבות עם הצופים ועמותה לתת..... אז אני די חייבת לדעת מתי......ואני בטוחה שכולם פה צריכים לדעת מתי אז בואו נקבע שעה!

גם אני צכה לדעת!!!!!

כי יש לנו איזה חלוקת סופגניות מעצבנת. וגם יש לי מופע באותו היום.... חח אני הולכת לראות סינדרלה!!!!!!!! אז בואו נחליף יום!!!!

אמ...

אני הרבה זמן לא הייתי פה אבל אני גם רוצה מפגש ולראות את כולכם.. ודעה אישית - יום שלישי אני לא יכולה כי יש פעולה. באיזה יום קבעתם מלכתחילה?

keren14

New member
זאת בעיה....

כי כל השכבגיסטים לא פה... אז אנחנו יכולים לקבוע אבל לא בטוח שזה יתאים להם... אז לפי דעתי צריך לקבוע תאריך, כי תמיד יהיה אחד שהתאריך לא מתאים לו (איכס איכס איכס!!! אני נשמעת כמו מורה...) אז בקיצור תקבעו ושכל אחד יתאים את עצמו לתאריך... אז איפה? מתי?

אני וחן לא יכולות ביום חמישי...

אני יכולה כל יום אחר.... אני רק צכה למצוא טרמפ עם גלי וגד..... ולחן יש התרמות לא?.....אה וגם לאליענה..חח

רק לי יש התרמות

כל יום

טוב,

הנה אני , אני אליענה וזה הניק הקבוע שלי.. אני קצת התבלבלתי בניקים עד עכשיו ולכן לא הבנתם מי זה מי.. אבל בואו נקבע תארי שהוא קצת רחוק כדי שאנשים יוכלו להתאים את עצמם לאותו תאריך. אם אתם קובעים (סתם דוגמא) לעוד שבוע בדיוק סביר להניח שלא יוכלו להגיע מספר של אנשים כי זה קרוב מידי והם לא יכולים לשנות תוכניות. זהו.. סיימתי..

אבל אממ אליענה

אנחנו רוצים להפגש בחופש..... והאיי סי קיו שלי קצת דפוק אני לא מצליחה לשלוח לך הודעות...

בהתחלה קבענו שזה יהיה ביום שישי

אבל אז כל אלה שגרים בצפון אמרו שזאת תהיה בעיה ביום שישי כי אז לא יהיה להם איך לחזור.....אז קבענו שזה יהיה ביום חמישי בצהריים כי בבוקר אי אפשר בגלל שהשכב"ג יהיה עייף...... ואז עכשיו גילינו שעוד ילדים לא יכולים ביום חמיששי אז המממ אנחנו רוצים להעביר את זה ליום שישי בבוקר......

keren14

New member
יאאלה! בואו נסגור משהו!

ונדיע לשכבגיסטים!!!!! נו מתי? איפה?

למעלה