טוב יש לי שאלה אליכם...

לביא1

New member
עוד טעות שלך היא כזו...

המטרה שלך היא שלום ופה הטעות שלך. השלום הוא אמצעי להבטיח את בטחון המדינה אזרחיה וקיומה ברגע שהאמצעי יותר לא משרת אותך ופוגע בך אין לך שום צורך להמשיך להחזיק אותו ולרדוף אותו. המטרה שלי היא לא טרנספר,טרנספר מבחינתי הוא אמצעי למטרה של ביטחון למדינת ישראלו אזרחיה כולם!.

א.א.אפל

New member
מממ...

-באשר להודעתך הראשונה- ראה תגובתי לדת´ריד. -השלום מבחינתי הוא אכן מטרה ולא האמצעי. יתרונות השלום הם הרבה מעבר לבטחון המדינה- יתרונות השלום הם גם צמיחה כלכלית, תיירות, עוד 3 שנים להנות ולא לעשות צבא.

dude2

New member
מדינה פלסטינאית- השיקול הביטחוני...

החכם ביותר שקיים. אני לא כל כך מבין את הפחד התהומי שלכם מפלסטין כמדינה. התמודדנו בעבר עם מדינות אכזריות הרבה יותר. ניצחנו את סוריה, ירדן, מצריים, הפגזנו את הכור הגרעיני בעירק ומפלסטין אתם מפחדים? חייבים גבול!! המצב שקיים היום הוא בילתי נסבל. רבים מהגדרות פרוצים, הפלסטינאים יכולים ללכת לטיול בגליל עם בא להם, או לשחות בים שבת"א. אין להם בעיה לשוטט בארצינו הקטנה אין גבול ואף אחד לא יודע איפה ישראל נגמרת ואיפה פלסטין מתחילה. התשובה היא הפרדה חד צדדית כמו שיש לנו עם שאר מדינות ערב ועובדה שמאיזור סוריה ולבנון שם נמצאת החיזבלה, לא הצליח אף מחבל לחדור ללב ישראל וכך גם מאיזור עזה איתם יש לנו גבול ברור הרבה יותר. פלסטין כמדינה ממש לא שווה כלום. בעיקר שאנחנו לא נתמוך בהם עוד מבחינה כלכלית. יקח להם שנים לשקם את עצמם לפני שהם יוכלו ליתקוף. ואני אגיד את זה שוב- מי הם בכלל?? הם כלום, אפס מאופס, בהיעדר האופציה של הטרור כשהמחבלים לא יוכלו לחדור יותר למדינה הם לא שווים כלום. אז אני לא מכריח אף אחד לשמוך על הפלסטינאים, אני רק אומר שמדינה פלסטינאית והפרדה חד צדדית (שלא מלווה בהכרח בהסכם שלום) היא פשוט השיקול הביטחוני הטוב ביותר. וזה מה שחשוב כעת- הביטחון.

למעלה