טוב יש לי עוד שאלה...

batel15

New member
טוב יש לי עוד שאלה...

שמעתי שיש בדרך כלל 5 דמיוית שנמצאות עם כל אחד מאיתנו תמיד ו3 מהם טובות אז רציתי לדעת מהם 2 האחרות...

איפה שמעת את זה?

לא שמעתי על זה אף פעם..יש לך שם של ספר?או כל מקור אחר? זה קשור לאמונה של דת מסוימת או בכלליות? חביב הקסם

The Warrior

New member
לא שמעתי ככה

יש כל מיני וזה שונה מאדם לאדם, בהתאם למעשיו והמשפחה. גם הרעות וגם הטובות זה משתנה. תצטרכי קצת להפתח ואז תוכלי לזהות אותן. בהצלחה

The Warrior

New member
כי זה אחרת.....

אין קביעות כאן שלכל אדם יש את אותם המלוים. ויש להבדיל בין מלאכים ששומרים על האדם, ובתור שכאלה מבחינת מיקופם אפשר לומר שהם לצידו, לבין רוחות/שדים שהם שליליים. הם נטפלים לאדם, נכנסים למחשבה, לחלקי גוף ומשפיעים שם. משפיעים על נפשו. מיקומם יכול להיות מוגדר יותר כבתוך האדם עצמו, כיון שההשפעה היא ישירה עליו. האדם איננו מודע להם, וזו היא הצלחתם. האדם יחשוב שהוא פועל מתוך הגיון, מתוך הבנה, אך בעצם הוא שבוי. הוא פועל מתוך מה שאותן רוחות/שדים רוצות שהוא יחשוב, מתוך המחשבה שלהן. זה לא הוא. זה הן. נשמע הזוי? - ככה זה. ועוד...כאבי ראש כרוניים, בעיות דם, חמצן במוח, עייפות. כל מיני דברים גופניים באים גם כתוצאה מאותן רוחות. בכולנו יש אותן. מי יותר מי פחות, אלא אם כן מישהו מודע להן ומטפל בענין. מטהר את עצמו מהן. הן לא תסגרנה את עצמן. הן לא מזדהות, נותנות את השם, וככה הן נשארות. טוב להן בגוף האדם. בית חמים יש להן שם :) עכשיו...בכדי לברר אלו רוחות נמצאות בתוך האדם, האדם עצמו צריך להיות מוכן לכך. קודם כל להאמין שהן אכן נמצאות. אחר כך לדרוש מהן להזדהות ולצוות עליהן לצאת. אין מה להתוכח איתן בכלל. הן חייבות לצאת. לא שיחת רעים, אלא ציווי
ומכשפים לא עושים את זה, הם אוהבים לדבר עם אותן רוחות. הם רוצים להשיג כוח. להתחבר אליהן, אבל זה הכל שקר, כי הם בסוף נהיים עבדים שלהן בעצמם, גם מבלי למכור את הנשמה לשטן. לא חייבים צעד כל כך דרסטי
לכן...זה דבר יותר פרטי, אם אדם רוצה להיות חופשי. לא כולם רוצים. ועכשיו שיודעים על המצאותן, זה כבר טוב. בברכה,

Swicca

New member
אני בספק עם ...

.. הוא בכלל התעמק בנושא ה"מכשפים" המסכנים האלה שעליהם הוא מדבר כאילו הוא אחד מהם ... >_> ...

The Warrior

New member
לא התעמקתי ../images/Emo3.gif

ולא אמרתי שהם מסכנים מי שגאה לעבוד את השטן שיעבוד. לא ככה?

Swicca

New member
מה הקשר לשטן ?!

.. כל מי שלא מאמין בה' ישר מגיעים למסקנה שהוא עובד את השטן .. אני פשוט בשוק ... הבורות .. הבורות ... אההההההההההההההההההההההההההה O_O .... טוב לא משנה אני לא אכנס לזה ... וגם לאלו שכן עובדים את השטן זו בחירה שלהם ואני לא חושב שזה נחמד במיוחד לשפוט אותם כמו שאני בטוח שאתה לא היית נהנה מזה שאני העביר ביקורת מלגלגת עליך בלי שאני אכיר אותך ... אני חושב שכדי לך לקרוא קצת על ויקה ודתות פגניות ועל הכישוף עצמו יש המון ספרים נפלאים ועם תראה גם בספריות ככה שזה לא יעלה לך כסף ... באמת רק בשביל לחסות את החור בהשכלה ... <בלי להעליב כמובן ... >

mmaayy

New member
מה הקשר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני לא מאמינה באלוהים, אז זה אומר שאני מאמינה בשטן?? ממש לא!!! שתיהם לא קיימים מבחינתי!

I am a freak

New member
מצטער, אתה פשוט טועה.

אין רוחות בתוך בני האדם, לפחות ברוב המוחלט והגדול שלהם. הרוחות יכולות להיכנס רק במצבים ממש מסויימים שממש קשה להגיע אליהם- וזה ממש פשוט- אני אסביר. כוח החיים של הנפש של האדם הוא הרבה יותר גדול מכוח החיים של הרוחות. לבני האדם יש גוף, לבני האדם יש שמחה, לבני האדם יש חיוך, לבני האדם יש עתיד וחיים. לבני האדם יש המון דברים שהופכים אותם להרבה יותר חזקים, מבחינה נפשית, מהרוחות. אבל בכל זאת, למה קורים דיבוקים
דיבוק זוהי תופעה שמתרחשת כאשר רוח נכנסת לתוך גוף של יישות חיה, עם בשר ודם. הרוח מנצלת את העובדה שהמצב הנפשי של אותו האדם ירוד וכוח החיים שלו חלש ולכן היא מנצלת פתחים, כדי לשוב ולהרגיש שוב את הכוח בלהיות חי, בלהרגיש שוב. בגלל זה, אנשים דיכאוניים, עצובים, מפוחדים, עייפים [נפשית וגופנית] הם גורמים ומועדים לדיבוק. מכשפים לא מדברים עם רוחות, לפחות לא אני. אני רואה את זה טיפשי, לא יעיל ונחות. חוץ מזה שאם אתה לא מצוייד, זה מסוכן- הן יכולות להדביק אותך בעצב שלהן. אם נדבקת, אתה לא מצווה על הרוח לצאת, למה נראה לך שהיא תקשיב
פשוט, תחזיר לעצמך את הכוח שהיה לך פעם ותחייך.... זו התרופה הכי טובה. אתה אומר כל כך הרבה שטויות בבת אחת. מצטער, לחלק האחרון אני לא אתייחס- קצת קשה לי לעכל את העובדה שכרגע הכללתי את כל אוכלוסית המכשפים בעולם, שכוללם רבים טוטובים ואנשים שאני ממש אוהב, ואמרת שהם מכרו את נפשם לשטן. זו הייתה שטות, פשוט כך. שבת שלום, הפריק.

שניכם די צודקים חבל על הוויכוח

בוודאי שיש רוחות, הן קיימות בכל מקום. חלקם מתחברות לבני אדם מפאת כישוף, וחלקם מפאת חולשה. יש סוגים שונים של רוחות, רוחות של מתים, רוחות של חיים, ורוחות נוצרו כרוחות. במקום להתווכח נסו ללמוד אחד מהשני. דיבוק זה משהו שונה הקשור לנשמה. ושדים גם הם שונים. פעם לא האמינו שיש ווירוסים בתוך גוף האדם. באהבה לכולם מיקי

I am a freak

New member
שלום לך, מה שלומך../images/Emo35.gif

אתה מדבר בכלליות רבה ולא נותן פירוט לגבי דבריך. מה אני אמור להסיק מזה
שאין לך כוח לפרט או שאתה לא יכול
בבקשה, פרט לגבי דבריך.... כי, אני לא מסכים איתם והעקרונות שלי אומרים שעד שאני לא אדע בבירור מהן אמונותיך, אני לא אוכל לחלוק עליהן [במידה ובאמת אני לא מסכים איתן]. אוכל לבקש ממך דבר פעוט זה
הפריק.

למעלה