טוב יש לי עוד רעיון

נועוש22

New member
טוב יש לי עוד רעיון

הפורום יבש כמו הנגב אז אולי כל אחד ייכתוב דעות אישיות לגבי כוכב נולד ולגבי ישראל המהמם[לדעתי] שזכה אתמול ובכלל לגבי כל התופעה ואפשר גם לחשוב על עוד רעיונות להביא את מיקה לא יודעת אולי זה אידיוטי אבל אין לנו משהו יותר טוב...

Robin Sparkles

New member
בקשר לישראל...

אני שמחה שהוא ניצח!
היה לו ביצוע טוב בגמר. מליבי די התאכזבתי למרות שלא רציתי שהוא ינצח אבל היו לו ביצועים יותר טובים לדעתי..

טוב, דעתי די חד משמעית..../images/Emo131.gif

ליבי!@$$%^_)#~!%^&(_}*)@^&()$&#@~^$#&^)*
איכס ישראל. מי שר בגמר שיר שלו?? ועוד איזה ביצוע עלוב.. ביצוע של אודישן. אמנם גם הביצוע של ליבי לא היה יותר מדי טוב, אבל ביחס לישראל.. טוב, יש טעם להשוות רוקיסט תותח לטיזב חננה שנראה מסומם? אבל אני בטוחה שליבי יידע מה הוא צריך לעשוצ, ויצליח..

*טיזב=איזה../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo131.gif

נו, ניסיתי להליד בלי להסתכל על המקלדת.. מפתיע שזאת הייתה הטעות היחידה שלי>< ויפה שלקח לי שלוש שעות לשים לב לזה

דאמט. לא מקלידה יותר.../images/Emo131.gif

*להקליד. ומעכשיו אני קוראת הודעות שלי לפני שאני שולחת><

miriams4

New member
../images/Emo69.gif ../images/Emo80.gif

ליבייי!@!##@$$%^%^%
ישראל גם בסדר, ליבי פי מיליון
ליבי כבר הוציא אלבוםP: והוא יותר מיקאי-שלייקעס, קול גבוה, לא אוהב הת השיער שטבעי שלו, סקיני, אולסטאר, ושם של בת. מה יותר מיקאי מזה? ><

קארין 555

New member
בקיצוווווווררררררר

אאאאאין כמו ליבי . רק השם שלו אומר הכל
לי ליבי בירן קלטו ת'משחק אותיות זה כל כך נדייר !!111 והוא כל כך מיוחד והביצועים שלו אחד אחד יפים כאילו ישר להקליט לאלבום. הוא הרבה יותר מיוחד ישראל הוא בסדר אבל הוא נחנח כזה ובאמת כל ההופעה שלו בגמר נראת כאילו מחופפת זה וכאילו הוא לא מתרגש והוא גם נורא משוחק. ליבי כל כך מדללללליק וחדש וצעיר כזזה , אני מתה עליייייייו .

sivanika

New member
איזה קטע שהוא ניצח :)

ראיתי רק את ההתחלה של התוכנית...נראה לי רק אודישנים והפרק הראשון... ומההתחלה אהבתי הכי את ישראל :) למרות שלא ממש ראיתי את כל התוכנית אז לא ראיתי כמה כשרוניים האחרים... כל הכבוד לו :)

למעלה