טוב יש לי עוד רעיון

נועוש22

New member
טוב יש לי עוד רעיון

אפשר לחדש משחק יחסית ישן זה יותר שאלון אבל מגניבlinoroos כתבה אותו בינואר וזה יכול להיות מעניין יותר עכשיו... 6 דברים שהייתם עושים\אומרים אם קרוב הייתם מגלים שהחבר הכי טוב שלכם הוא קרוב משפחה של מיקה? 1. 2. 3. 4. 5. 6. 5 דברים שהייתם עושים\אומרים אם הייתם רואים את מיקה באמצע הרחוב? 1. 2. 3. 4. 5. 4 דברים הייתם עושים\אומרים אם היו נותנים לכם כרטיס להופעה של מיקה בלונדון + כרטיס כניסה למאחורי הקלעים? 1. 2. 3. 4. 3 דברים שהייתם עושים\אומרים אם מיקה היה אומר שהוא שונא יהודים? 1. 2. 3. 2 דברים שהייתם עושים\אומרים אם היו נותנים לכם להיות שעה לבד עם מיקה? 1. 2. דבר 1 שהייתם עושים אם טוסיק היה נופל עליכם מהשמיים? XD טוב עכשיו ברצינות: דבר 1 שהייתם עושים אם מיקה היה אומר לכם שהוא אוהב אותכם? 1.

נועוש22

New member
טוב אז אני אתחיל:

6 דברים שהייתם עושים\אומרים אם קרוב הייתם מגלים שהחבר הכי טוב שלכם הוא קרוב משפחה של מיקה? 1.פותחת את הפה בתדהמה 2.בשוק 3.שואלת את החברה למה היא לא סיפרה לי קודם 4.מגלה ששחכתי לסגור את הפה אז החברה לא הבינה כלום 5.שואלת שוב 6.מקבלת כתובת מלאה אורזת תיק וקונה כרטיסים לאנגליה 5 דברים שהייתם עושים\אומרים אם הייתם רואים את מיקה באמצע הרחוב? 1.בשוק 2.רצה להביא מצלמה 3.רצה להביא דף ועט 4.רצה למיקה ומחבקת אותו [חחח מסכן הוא יבהל] 5.מבקשת חתימה ותמונה ושואלת למה הוא לא בא קודם 4 דברים הייתם עושים\אומרים אם היו נותנים לכם כרטיס להופעה של מיקה בלונדון + כרטיס כניסה למאחורי הקלעים? 1.שמחה שמחה שמחה 2.עדיין מאושרת מאוד 3.משפרת את האנגלית שלי 4.אורזת מזוודות 3 דברים שהייתם עושים\אומרים אם מיקה היה אומר שהוא שונא יהודים? 1.עצובה 2.עדיין עצובה 3.טסה למיקה ונותת לו על הראש עם מחבת 2 דברים שהייתם עושים\אומרים אם היו נותנים לכם להיות שעה לבד עם מיקה? 1.ווווו הרבה 2.נסכם ב-בי מיקה מאוד נהנתי... חחח סתם אני רק בת 14 אמממ מבקשת הופעה פרטית דבר 1 שהייתם עושים אם טוסיק היה נופל עליכם מהשמיים? XD [חחח... יציאה טובה...] טוב עכשיו ברצינות: דבר 1 שהייתם עושים אם מיקה היה אומר לכם שהוא אוהב אותכם? 1.שמחה נופלת קמה ומביאה לו נשיקה...[=

יאללה^^

6 דברים שהייתם עושים\אומרים אם קרוב הייתם מגלים שהחבר הכי טוב שלכם הוא קרוב משפחה של מיקה? 1.צווחת.ובאמת שלא כדאי לכם לשמוע את זה.אני יכולה להגיע לטונים מ-מ-ש גבוהים במקרים כאלה*-* 2.חונקת ומנענעת אותה בפראות.היו לה שבע שנים לספר לי את.רק עכשיו?>< 3.דורשת מספר טלפון שלו+כרטיסים להופעות+מאחורי הקלעים+פגישה אישית. 4.חוטפת אותה ומאיימת להרוג אותה אם מיקה לא יבוא לארץ
5.מתנחלת אצלה בבית=P 6.הולכת לבדוק הכל,יכולה להיות שהיא עבדה עליי*-* 5 דברים שהייתם עושים\אומרים אם הייתם רואים את מיקה באמצע הרחוב? 1.צווחת.חזק.מאוד.וגבוהה.מאוד. 2.אהעאהאעהאעהאה!מיקה!אומייגד!מיקה!אומייגד!מיקה!מיקה!אומייגד!אומייגד! 3.אפשר להצטלם?וחתימה?ולחטוף אותך? 4.תשיר לי.*-*אני לא מבקשת.אני דורשת
תשיר! 5.נתקעת עם חיוך אדיוטי
4 דברים הייתם עושים\אומרים אם היו נותנים לכם כרטיס להופעה של מיקה בלונדון + כרטיס כניסה למאחורי הקלעים? 1.צווחתחזק.וגבוהה. 2.מה?מה?מה?אני אוהבת אותך!אני אוהבת אותך!אני אוהבת אותך!(לבנאדם שנתן כרטיסים) 3.רגע...אני לא בטוחה שאני יכולה להחזיר...אה,לא צריך?אתה סגידון!
4.הולכת-.-אני אוהבת אותך!אני אוהבת אותך!אני אוהבת אותך!תחתום לי!תצטלם איתי!(למיקה) 3 דברים שהייתם עושים\אומרים אם מיקה היה אומר שהוא שונא יהודים? 1.בוכה. 2.כועסת. 3.מוחקת את כל המאה תמונות,שירים,קישורים שקשורים אליו מכל מקום שבו הם קיימים
2 דברים שהייתם עושים\אומרים אם היו נותנים לכם להיות שעה לבד עם מיקה? 1.צווחת. 2.מנסה נואשות לדבר אנגלית בלי שטויות ובלי חפירות
דבר 1 שהייתם עושים אם טוסיק היה נופל עליכם מהשמיים? XDאמ...מה קרה לי עכשיו?
טוב עכשיו ברצינות: דבר 1 שהייתם עושים אם מיקה היה אומר לכם שהוא אוהב אותכם? 1.קופצת עליו ומחבקת ומנשקת אותו ומבררת אם אפשר להתחתן בגיל אחת עשרה
מגלה שלא ומבקשת ממנו לחקות לי קצת...הרבה...שנים

נעה 124

New member
וואי,איזה שאלות קשות../images/Emo2.gif../images/Emo131.gif

6 דברים שהייתם עושים\אומרים אם קרוב הייתם מגלים שהחבר הכי טוב שלכם הוא קרוב משפחה של מיקה? 1. צורחת 2. מתעלפת 3. מתעוררת 4. מוודאת שזה נכון 5. שואלת איך 6. דורשת שיארגן לי פגישה איתו 5 דברים שהייתם עושים\אומרים אם הייתם רואים את מיקה באמצע הרחוב? 1. "גאד!!!! זה מיקה!!!!!!!!!!!!!!!" 2. "אלוהים, ממש ממש תודה" 3. מתלבטת אם לפספס את ההזדמנות או לפדח את עצמי עם האנגלית שלי 4. מחליטה לפדח את עצמי 5. ממלמלת "היי" באנגלית 4 דברים הייתם עושים\אומרים אם היו נותנים לכם כרטיס להופעה של מיקה בלונדון + כרטיס כניסה למאחורי הקלעים? 1. צורחת 2. "יואו!!! כל כך כל כך תודה!!!!!!" 3. שומרת את הכרטיסים במקום הכי טוב שקיים 4. מספרת לכל העולם 3 דברים שהייתם עושים\אומרים אם מיקה היה אומר שהוא שונא יהודים? 1. מתעצבנת עליו מאוד 2. מתבאסת מאוד 3. ממש כועסת עליו (לא מפסיקה לשמוע אותו, אבל כועסת עליו) 2 דברים שהייתם עושים\אומרים אם היו נותנים לכם להיות שעה לבד עם מיקה? 1. אומרת (דבר ראשון) שהאנגלית שלי מזעזעת ושאני מצטערת על המבטא העברי הנוראי 2. מכריחה אותו שיבוא לישראל דבר 1 שהייתם עושים אם טוסיק היה נופל עליכם מהשמיים? XD טוב עכשיו ברצינות: דבר 1 שהייתם עושים אם מיקה היה אומר לכם שהוא אוהב אותכם? 1. דופקת לו את הנשיקה של החיים שלי?

למעלה