טוב יש לי משהו נחמד

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
טוב יש לי משהו נחמד

-רד לי מהרגל, -לא רוצה -רד לי מהרגל -אל תגיד לי מה לעשות -מה אתה רוצה ממני? -לא רוצה כלום -אז רד לי מהרגל -לא רוצה -רד לו מהרגל -מאיפה אתה באת? -בוא הנה רד לא מהרגל -בוא הנה אתה -בוא הנה אתה -רד לי מהרגל -אתה לא מכיר אותי -אז מה -אז רד לו מהרגל -לא רוצה -מה לא רוצה -כמו שאתה שומע -אני שומע טוב מאוד -אז תמשיך לשמוע -הנה אני ממשיך -רד לי מהרגל מה קורה פה? הנה עוד חכם בליה הוא לא רוצה לרדת לו מהרגל מי אתה? מה זה משנה רד לו מהרגל לך הביתה לך הביתה אתה אם אתה לא רוצה צרות אז רד לו מהרגל אני רוצה צרות רד לי מהרגל אני מת על צרות חברה מה העניינים פה? או מי זה האורח? הוא לא רוצה לרדת לו מהרגל נו חביבי רד לו מהרגל תכריח אותי לא מכריח אני מדבר אלייך יפה אז דבר אליי יפה רד לו מהרגל זה לא מספיק יפה כמה פעמים צריכים להגיד לך כמה שצריך רד לי מהרגל למה אתה לא יורד לו מהרגל ככה למה ככה? למה לא מתחשק לי אז תיכף יתחשק לך הצחקת אותי אז למה אתה לא צוחק אני מחכה לפרצוף של הסבתא שלך בלי הורים זהר ממני זהר ממנו התעוררת יורם? רוצה עניין? רד לי מהרגל נראה אותך אל תדאג אני אראה לך קודם כל רד לו מהרגל שלוש על אחד מה אתמפחד? לא מפחד לא מפחד אה? בוא הנה פשוט לו מהרגל מחרתיים עכשיו הגזמת יאללה הוא משוגע לגמריי בוא נלך מפה רגע תן לגמור עניין איזה לגמור נמאס כבר, בוא נלך חכה רגע אני מתחפף מפה גם אני אתה בא? טוב בסדר יאללה הלכנו ....הסתלקו הגיבורים,נו צוציק רוצה ללכת הבייתה כן ,אבל רד לי מהרגל. לקרוא פעמיים

למעלה