טוב יש לי כמה שאלות :)

Eve22

New member
טוב יש לי כמה שאלות :)

דבר ראשון, בזמן אחרון קשה למצוא מכנס פשוט אבל יפה בצבע שחור, אני עובדת וצריכה לבוא רק עם מכנס שחור, קניתי מכנס יפה (דומה לג'ינס) בקסטרו, וזהו, לא מצאתי יותר שום דבר שיהיה נוח לעבוד וגם בלי הפסים מקדימה, זה מעצבן, איפה יש מכנס נורמלי???? אני אוהבת דגמחים, ולפני 3 שנים משהו כזה קניתי בפוקס דגמ"ח יפה ועכשיו המכנסיים שם ממש לא משהו :( טוב ולסיום, משהו יותר עצוב, איפה אני יכולה לקנות אגרטל בשביל לשים על מצבה... אם שרק אפשר להזמין דרך חברה שבונה מצבות? תודה על כל עזרה

Prue 4 u

New member
אוקיי אז..../images/Emo78.gif

אמ... מכנס שחור נורמלי... אמ... יש בtag אני חושבת... איפה טאג? שינקין ויפתח בקרוב ברננים.. עוד מקומות?? לא עולים לי כרגע... דגמחים יש בקסטרו והרמה של פוקס אכן ירדה.. (לפי דעתי) ואני לא חושבת שבידיוק נדע איפה קונים אגרטלים למצבות.. אנחנו פורום שופינג לא פורום אבל...

Eve22

New member
תודה

ובקשר לשאלה האחרונה אני מצטערת על השאלה אבל זה לא משנה מה קונים, כל עוד זו קניה זה יכול להיות קשור לפורום הזה, אני פשוט כבר לא יודעת איפה לחפש. תודה

Katy Cat

New member
מכנסיים שחורים..

בחנויות כמו "נינה" שזה בעיקרון לא לגיל הנעורים יש ליין די פשוט של מכנסיים חולצות וג'קטים בצבעים חלקים ובגזרות שונות. נסי שם. גם למנגו יש מכנסיים שחורים רגילים לא רעים.

תותי-בת

New member
היי ../images/Emo9.gif תנסי בזארה ../images/Emo9.gif ובטח בקרייזי ליין יש גם... בכל אופן בהצלחה, ליאת.

lala182

New member
תנסי בהוניגמן

וגם בחנויות לא מוכרות במיוחד, תמיד מוצאים מכנס פשוט... לי יש אחד גם מTNT ואחד מזארה...

קרן אiר

New member
מכנסיים שחורים לעבודה...

הכי יפים והכי נוחים הם של גריפ, יש לך כל מיני והם גם לא יקרים...

למעלה