טוב יא יבשים....

W a n n a B e

New member
טוב יא יבשים....

לי ממש נמאס לראות שהפורום כל-כך שקט וזה ממש לא מוצא חן בעיני. אז אני עכשיו אשאל שאלה וכל אחד יספר... מתי הייתה הפעם הראשונה ששמעתם על הנרי ומה חשבתם עליו אז? ומתי הייתה הפעם הראשונה ששמעתם על ניקה ומה חשבתם עליה אז?

../images/Emo124.gifבאמת צריך להתעורר..

פעם ראשונה ששמעתי על הנרי וניקה היה ב2004 בדיוק שיצאתי מזוגיות ארוכה , השיר FINALLY הכה בי כמו ברק! זה היה פשוט ענק מהחים וכ"כ תפור עליי באותו זמן...המילים החדות כמו תער והקול המצמרר של ניקה פצעו לי את הנשמה.. זה היה ההמנון שלי באותו זמן...ומאז אני מכור לניקה והולך למפגשים של ניקיסטיים אנונימיים

איבגי1

New member
אז ככה...

פעם ראשונה בפברואר 2005 נסעתי עם חבר שלי באותו והוא השמיע לי את see me now אהבתי ואז בבית חרשתי על השיר בלי הפסקה רק אליו ! את ניקה ראיתי פעם ראשונה באיזה אתר אינטרנט את התמונה שלה אהבתי אותה

maor ravid

New member
אני ../images/Emo8.gif

בשנת 2002 אם אני לא טועה שמעתי על הנרי זה היה בתוכנית "ערב טוב עם גיא פינס" שם היה חלק מהקליפ והצילומים לקליפ שלו "קלאבינג" והסיפור שלו עם בלגיה וכו... ומשם רדפתי אותו חחח כי נדלקתי על הסיגנון של המוזיקה האלקטרונית שלו ובכלל על עוד מפיקים ויוצרים שעוסקים בזה :) שמעתי 2004 לראשונה את השיר המהמם והלהיט "see me now" ברדיו ב-99 הם חרשו אז חחח לא הייתי בטוח שזה מהארץ בכלל הייתי בטוח שזאת שר זה לא מצחיק ואז כשהורדתי אותו אז הכרתי אותה כמעיין לא כניקה ואז זה כבר התחיל להתפשט לכל עבר ואז הבנתי שהנרי אחרי על הלהיט הזה ולא חשבתי שהוא בארץ בכל אופן חשבתי שהזמרת מח"ל וזה קטע של חו"ל ומאז הכל מובן עד היום ולגבי הסיפור שלה זה לא מעניין אותי הכי חשוב שאני אישית מאוד מעריך ומאחל לה תמיד הצלחה.

טוב...

אני פעם ראשונה שמעתי על השיר של הנרי see me now והוא מממש אבל ממש ממשש מצא חן בעייני אז חרשתי עליו חח ... ושראיתי את הנרי אמרתי לעצמיי ווואוו איפה הוא היה עד עכשיו?חחח וניקה ראיתי אותה עם הנרי באיזה מקום ואהבתי את השילוב בניהם

...

פעם רשונה שמעתי על הנרי היא 2003 ששמעתי SEE ME NOW פעםר רשונה ששמעתי על הרי וניקה זה לפני שנצתים ב2003 היתי אצל ידיד שלי ושמעתי את SEE ME NOW+על המסך שלי+NAKED IN THE WIND אז אהבתי מאודד את השרים במיוחד SEE ME NOW ומאז אני מעריץ שלה=]

Harel Israel

New member
אממ הפעם הראשונה ../images/Emo27.gif

אני זוכר שלפני משהו כמו שנה וחצי הייתי עם ידידות בשכונה והיה איזה אוטו שהשמיע את השיר והיא עושה לי מכיר את השיר
שיר יפה
ובאמת אהבתי ומשם השאר הסטוריה

benLN

New member
הפעם הראשונה שלי. [איך זה נשמע חח]

-תתכוננו לחפירה- בתחילת 2005 בגיא פינס.. שבוע בערך לפני שהתחילה טלנובלה בע"מ.. הוא שם את השיר פתיחה וזהו.. אין אהבה ממבט ראשון. הייתי חייב לדעת מי שרה את זה.. פשוט הדליק אותי השיר הזה.. ושוטטתי ברחבי האינטרנט עד שהגעתי לשם ניקה ובסוגריים מעיין.. לא ממש הבנתי בהתחלה.. אה וגם לפני זה שמעתי את פיינלי ברדיו נראה לי.. אבל לא קישרתי ביניהם.. ואת פיינלי לא ממש אהבתי בהתחלה משמיעה ראשונה.. ובפיינלי הייתי בטוח שזה גבר שר... או משהו..[בלי לפגוע כן?! חח] ואז הורדתי את WANT שהיה כתוב מעיין.. אבל זיהיתי לפי הקול.. ואיטס קילינג מי אני זוכר יצא [לרשת] לפני חנוכה של 2005 ואת הנרי? אממ.. לא ידעתי מי הוא עד שראיתי בהורדות henree feat. nikka\maayan וגם אז לא הבנתי.. עד שמצאתי כתבות ואת האתר שלו והקומונה והכל.. ואהבתי את המוזיקה שלו.. ההפקה והכל.. וגם יש לו אחלה קול :) שיוציא דיסק לבד או משהו.. או סינגל :] אני מת מעייפות חח.. סורי על החפירה :)

benLN

New member
והתמונה הראשונה של ניקה שראיתי=

במדיה פלייר חח:]

למעלה