טוב יאללה

טוב יאללה

החלטתי לעשות פה משהו קצת שונה.. השבת יש 30 מיליון בטוטו בואו לנסות לעזור לי להביא אותם ואני מבטיח לכם אני מכניס עוד אופצית מצלמה לשידור בחדרים ושרתים יותר מתקדמים בתפוז ... :) אז כל אחד מוזמן לתת פה תוצאה לגבי המשחקים ואני אעשה את החישובים שלי יאללה להמרררררררררררררררררר אהההה ועוד משהו אם אני זוכה כולם מקבלים ממני שקית גת ללעיסה :) 1הפועל תל אביב-בני יהודה תל אביב 2 מכבי חיפה-מכבי נתניה 3מכבי הרצליה-מ.ס אשדוד 4הפועל פתח תקוה-הפועל כפר סבא 5הכח עמידר ר"ג-מכבי פתח תקוה 6הפועל רעננה-הפועל חיפה 7הפועל נצרת עלית-הפועל ירושלים 8בני סכנין-הפועל באר שבע 9עירוני ניר רמה"ש-מכבי אחי נצרת 10הפועל אשקלון-הפועל קרית שמונה 11הפועל בני לוד-הפועל עכו 12בית"ר שמשון ת"א-מכבי השקמה חן 13הפועל בני טמרה-עירוני ראשל"צ 14הפועל מרמורק-עירוני טירת הכרמל 15פורטסמות'-אברטון 16ווטפורד-רדינג יאללה בהצלחהההההההההה!!! איך אמר סמי בן טובים....מ=י===ש=ל=א===מ=ס=ת=כ=ן===ל=א===מ=ר=ו=ו=י=ח=!=!=!

אגבבבב

אתם לא חייבים לכתוב לי כל פעם את שם הקבוצה אתם פשוט יכולים לעשות כמו שעושים בטוטו... 1X2 ומי שלא יודע 1 זה שהקבוצה שכתובה ראשונה תנצח ואיקס זה שהמשחק יסתיים בלא הכרעה ושתיים זה שהקבוצה השניה תנצח ... אז יאללה יאללה להתחיל לתת פה את התוצאות ומהררררררררררררררררררררררררר יש לכם עד יום חמישי קדימה קדימה

הניחוש שלי :)

1 1 X 1 X 1 X 1 1 2 2 2 1 1 X 1 אז זה הניחוש שלי מי שרוצה לשלוח טוטו יכול לקחת ממני אם בא לו גם ככה אין לי מה לעשות ב-30 מיליון :) ושוב פעם שיהיה בהצלחהההההההה ואם כבר בניחושים עסקנו אז קחו לכם אלה שרוצים להשתתף בהגרלת ה-50 מיליון בלוטו אז אלו הם המספרים שלי למי שרוצה (21) (9) (17) (41) (23) שיהיה בהצלחה לשולחים וסתם מספר בונוס שאני ממליץ עליו גם אבל לא בא לי עליו בהגרלה הזו ... (5) <<< מספר המזל שלי וגם נגד עין רעה מה איכפת לכם

בוקר טוב אח שלי

קבל ושיהיה לך בהצלחה 1) הפועל תל אביב-בני יהודה תל אביב X 2) מכבי חיפה-מכבי נתניה 1 3) מכבי הרצליה-מ.ס אשדוד X 4) הפועל פתח תקוה-הפועל כפר סבא 2 5) הכח עמידר ר"ג-מכבי פתח תקוה 2 6) הפועל רעננה-הפועל חיפה 2 7) הפועל נצרת עלית-הפועל ירושלים 1 8) בני סכנין-הפועל באר שבע X 9) עירוני ניר רמה"ש-מכבי אחי נצרת 1 10) הפועל אשקלון-הפועל קרית שמונה 2 11) הפועל בני לוד-הפועל עכו X 12) בית"ר שמשון ת"א-מכבי השקמה חן 2 13) הפועל בני טמרה-עירוני ראשל"צ 2 14) הפועל מרמורק-עירוני טירת הכרמל 1 15) פורטסמות'-אברטון X 16) ווטפורד-רדינג 1

כפרעליךך אורן..

אורן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרעליך ועל השיגעונות שלךך ייאללה לך על זה אינשאללהההה תביא ותיקח אותי ואת גיסתי טיול לחו"ל כמו שכבר דיברנו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיהיה לך את היום הכי נפלא שיש אוהבת ים אהבות
שימי בוקר אור כפרה.. אגב אחלה תמונה יצאה לנו

שוף

1הפועל תל אביב-בני יהודה תל אביב X 2 מכבי חיפה-מכבי נתניה 1 3מכבי הרצליה-מ.ס אשדוד 2 4הפועל פתח תקוה-הפועל כפר סבא 1 5הכח עמידר ר"ג-מכבי פתח תקוה X 6הפועל רעננה-הפועל חיפה X 7הפועל נצרת עלית-הפועל ירושלים X 8בני סכנין-הפועל באר שבע 1 9עירוני ניר רמה"ש-מכבי אחי נצרת 2 10הפועל אשקלון-הפועל קרית שמונה X 11הפועל בני לוד-הפועל עכו 2 12בית"ר שמשון ת"א-מכבי השקמה חן 1 13הפועל בני טמרה-עירוני ראשל"צ 2 14הפועל מרמורק-עירוני טירת הכרמל 1 15פורטסמות'-אברטון 1 16ווטפורד-רדינג X

הכל נרשם

אני עושה את הטורים שלכם ובחייאת אמא שלי אני כותב את השמות שלכם.. נראה מי יהיה הכי קרוב להביא פה את המכה ואם בכלל נביא אותה אז מזה חגיגהההההההההההההה ורק נוי בן שושן אני לוקח אותה איתנו :) כפרה עלייך ינויה אני חולה לך על הנשמה מאמי את מלאכיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שימי ופולי עוד נפתיע בע"ה אנחנו נתפנן בזמן שכל השאר פה ילעסו מהגת שאני אביא להם

נחמד

מה שרשמת יפה אבל זכור יום אחד יהיה מלך חדש זה יקח זמן כמה שיקח ראה את זה באור חיובי שמתי לב שהרבה כאן דלוקים על נוי מה אני אני בורג קטן במערכת אבל אולי תהיה כאן הפתעה מי יודע ואני יהיה מלך אבל זה עוד רחוק התחרטתי למעשה על תמסור כלום שהיה ערב מקסים ניק נחמד יש לך

סאמקום

יאללה מה רק לדבר שטויות אתם יודעים פה בבלוגים ?.?.? יאללה תתחילו לכתוב פה תוצאות תעשו משהו מועיל אחד

eXtreM1

New member
אורןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

הייתי עושה גם.......אבל בחיי אחי לא הבנתי מה ואיך ומה מי מו אני ממש אהבל בדברים האלה....אני רק קונה תכרטיסי גירוד פעם ב.... לא יותר מזה. :(

דני כפרה

דני מצידי אתה יכול לחרבש אחי ... עוד יותר טוב כפרה עליך .. זה מה שנקרא מזל של מתחילים

לימור זה נרשם..

לימור תמסרי לאבא ממני שאני לא אשכח אותו עליי המעבר מבאר שבע
אבל החתונה עליו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מושמושה

New member
אורן אני רוצה לנסות!! שוט!

1 1 X 1 X 2 1 2(אמן הפועל יפסידו אלי ז'ינו בן חציל אחד!) X 1 2 X 2 1 2 X אורןןןןןןן אני בשלישי הבאה בבית שאן יש לי משחק! בואו לעודד! יאללה מכבי"לי"ב"ש נשים א=י=מ=פ=ר=י=ה! היידהההההההההה

eXtreM1

New member
חחחח קח אורן אחי

מקווה שזה יעזור לך חחחחחחחחחח 1 X 2 1 1 X 1 2 X X 1 2 2 X 1 X בהצלחה אחי :):):):):)

חחחחחחחח דני

דני אם אני מביא בטור שלך 16 מאה אחוז אני מביא אותו לבד כפרה עליך .. חחחחחחחחחחחחחחחחחח חופשי הלכת הפתעות חמודות אבל וואלה אחי אם יש זכיה אני ואתה באמסטרדם בתור התחלה כפרה ומושמושיתתתתת מה יש לך בבית שאן ?? איזה משחק ???

eXtreM1

New member
חחחחחחח אורן

תאמין לי אין לי מושג מה רשמתי שם אבל כמו שאמרת מזל של מתחילים עם ת'ה רוצה להמר עליי לך על זה חחחחחחח ולגבי אמסטרדם,תן לי עוד קצת זמן..אני מרים פה קומבינה חותך לחצי שנה מהצבא אני ואתה באירן עם הכוסיות שמה עזובת'ך אמסטרדם...ניסע לאירן נחגוג שמה על הכור הגרעיני אתה לא יודע איזה סטלה זה מביא לך דופק תראשששש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה