טוב יאללה
החלטתי לעשות פה משהו קצת שונה.. השבת יש 30 מיליון בטוטו בואו לנסות לעזור לי להביא אותם ואני מבטיח לכם אני מכניס עוד אופצית מצלמה לשידור בחדרים ושרתים יותר מתקדמים בתפוז ...
אז כל אחד מוזמן לתת פה תוצאה לגבי המשחקים ואני אעשה את החישובים שלי יאללה להמרררררררררררררררררר אהההה ועוד משהו אם אני זוכה כולם מקבלים ממני שקית גת ללעיסה
1הפועל תל אביב-בני יהודה תל אביב 2 מכבי חיפה-מכבי נתניה 3מכבי הרצליה-מ.ס אשדוד 4הפועל פתח תקוה-הפועל כפר סבא 5הכח עמידר ר"ג-מכבי פתח תקוה 6הפועל רעננה-הפועל חיפה 7הפועל נצרת עלית-הפועל ירושלים 8בני סכנין-הפועל באר שבע 9עירוני ניר רמה"ש-מכבי אחי נצרת 10הפועל אשקלון-הפועל קרית שמונה 11הפועל בני לוד-הפועל עכו 12בית"ר שמשון ת"א-מכבי השקמה חן 13הפועל בני טמרה-עירוני ראשל"צ 14הפועל מרמורק-עירוני טירת הכרמל 15פורטסמות'-אברטון 16ווטפורד-רדינג יאללה בהצלחהההההההההה!!! איך אמר סמי בן טובים....מ=י===ש=ל=א===מ=ס=ת=כ=ן===ל=א===מ=ר=ו=ו=י=ח=!=!=!
החלטתי לעשות פה משהו קצת שונה.. השבת יש 30 מיליון בטוטו בואו לנסות לעזור לי להביא אותם ואני מבטיח לכם אני מכניס עוד אופצית מצלמה לשידור בחדרים ושרתים יותר מתקדמים בתפוז ...