טוב יאללה

מוצמוצה

New member
אורן כפרה...

יש לי משחק כדורגל.. חחח אני משחקת בבית שאן ביום שלישי! חסררררררררררר לך שאתה לא בא עם פונפונים!! לעודד אותי

אורן מאמי כנס../images/Emo50.gif

אורן מאמי לא שיש לי מושג על מה אני מהמרת כרגע אבל אני אעשה כמעט הכל בשביל לפחות דיסק ומרצדס...לא יזיק
X 1 2 X 2 1 1 2 X 1 2 X X 2 1 X כמו שאמרת לדני מזל של מחילים הלוואי וקלעתי.. בכל אופן .. גם אם לא.. מאחלת לך לחייך ולהיות בריא יותר טוב מכל מרשרש

אורןןןןןןןןן זה הניחוש שלי קבל

1הפועל תל אביב-בני יהודה תל אביב---2 2 מכבי חיפה-מכבי נתניה-----X 3מכבי הרצליה-מ.ס אשדוד------1 4הפועל פתח תקוה-הפועל כפר סבא----X-1 5הכח עמידר ר"ג-מכבי פתח תקוה------2 6הפועל רעננה-הפועל חיפה-----X 7הפועל נצרת עלית-הפועל ירושלים--------2 8בני סכנין-הפועל באר שבע-----------1 9עירוני ניר רמה"ש-מכבי אחי נצרת---------X 10הפועל אשקלון-הפועל קרית שמונה----------1 11הפועל בני לוד-הפועל עכו---------1 12בית"ר שמשון ת"א-מכבי השקמה חן-----------1 13הפועל בני טמרה-עירוני ראשל"צ-------------2 14הפועל מרמורק-עירוני טירת הכרמל----------X 15פורטסמות'-אברטון---------2 16ווטפורד-רדינג---------------1

habob1

New member
קבל גבר..

1הפועל תל אביב-בני יהודה תל אביב X2 2 מכבי חיפה-מכבי נתניה 1 3מכבי הרצליה-מ.ס אשדוד X2 4הפועל פתח תקוה-הפועל כפר סבא X1 5הכח עמידר ר"ג-מכבי פתח תקוה X 6הפועל רעננה-הפועל חיפה 1 7הפועל נצרת עלית-הפועל ירושלים 12 8בני סכנין-הפועל באר שבע 1 9עירוני ניר רמה"ש-מכבי אחי נצרת X2 10הפועל אשקלון-הפועל קרית שמונה 1X2 11הפועל בני לוד-הפועל עכו 2 12בית"ר שמשון ת"א-מכבי השקמה חן X 13הפועל בני טמרה-עירוני ראשל"צ 2 14הפועל מרמורק-עירוני טירת הכרמל 1 15פורטסמות'-אברטון 1 16ווטפורד-רדינג 1X

הכל נרשם וכל אחד עם השם שלו

וואלה כל התוצאות שכתבתם רשומות לי אינשאללה יהיה חייר מזה
נאני אין בעיה עליי המרצדס

תנסו את מזלכם..

מי ששלח פה את התוצאות של הטוטו למה שלא תשקיעו 2 שקלים ו-60 אגורות על הטור שלכם??? אולי יתמזל מזלכם ותקחו לי חלק מהפרס????
סתם באמת תנסו את המזל שלכם מי יודע אולי אני השליח שלכם??? ואם יצא שזכיתם ואני לא זרקו משהו על החשבון אהההההההההה יאללה הטופס נסגר ונשלח שיהיה בהצלחה לי ולכל השולחים (רק אלו שבאמת זקוקים) נדווח פה אחרי השבת מה היה לכל אחד פה בע"ה תודה רבה לכל המשתתפים שלקחו חלק בכתיבת התוצאות שלהם מבטיח לא לשכוח אם יקרה משהו בלתי צפוי
סלאמתתתתתתתתתתתתתתתת ותודה

הניחוש שלי

1הפועל תל אביב-בני יהודה תל אביב/* 2 מכבי חיפה-מכבי נתניה/2 3מכבי הרצליה-מ.ס אשדוד/1 4הפועל פתח תקוה-הפועל כפר סבא/2 5הכח עמידר ר"ג-מכבי פתח תקוה/* 6הפועל רעננה-הפועל חיפה/1 7הפועל נצרת עלית-הפועל ירושלים/* 8בני סכנין-הפועל באר שבע/2 9עירוני ניר רמה"ש-מכבי אחי נצרת/1 10הפועל אשקלון-הפועל קרית שמונה/2 11הפועל בני לוד-הפועל עכו/* 12בית"ר שמשון ת"א-מכבי השקמה חן/2 13הפועל בני טמרה-עירוני ראשל"צ/2 14הפועל מרמורק-עירוני טירת הכרמל/1 15פורטסמות'-אברטון/* 16ווטפורד-רדינג/1

למעלה