טוב , יאללה , עוד סיבוב של 21... הפעם , יצור ! והפלא ופלא - יצור שקל מאוד לזהות ! מי מתחיל ?
E EverMan New member 20/3/03 #1 טוב , יאללה , עוד סיבוב של 21... הפעם , יצור ! והפלא ופלא - יצור שקל מאוד לזהות ! מי מתחיל ?
D DDN New member 20/3/03 #4 זאת לא הייתה שאלה. זאת הייתה בדיחה משהו. אתה לא תבין. השאלות: 1. אתה דמוי אנוש? (2 ידיים, 2 רגליים, ראש) 2. אתה חי על האדמה? 3. הטבע שלך קסום?
זאת לא הייתה שאלה. זאת הייתה בדיחה משהו. אתה לא תבין. השאלות: 1. אתה דמוי אנוש? (2 ידיים, 2 רגליים, ראש) 2. אתה חי על האדמה? 3. הטבע שלך קסום?
ב ביצת דרקון קטנה New member 20/3/03 #5 עוד שאולת 4. אתה אוהב טבע-ירוק מסביבך? 5. אתה נמוך מבן-אדם (170 ס"מ)?
E EverMan New member 20/3/03 #15 אגב , בנוגע ל1. יש לי 2 רגליים , 2 ידיים וראש , פשוט אני לא דמוי אדם.
E EverMan New member 20/3/03 #17 אולי , אפשרי , וזה קל ... אבל השאלה היא - האם זה דרקון ? אתה רוצה לשאול את השאלה ? ואם זה כן דרקון - איזה צבע הוא ? ואם זה לא - אולי זה משהו אחר ? אולי בכלל אין לי כנפיים ? אולי אני סתם לטאה ? אולי אני דג שחי על היבשה ?! תשאלו !
אולי , אפשרי , וזה קל ... אבל השאלה היא - האם זה דרקון ? אתה רוצה לשאול את השאלה ? ואם זה כן דרקון - איזה צבע הוא ? ואם זה לא - אולי זה משהו אחר ? אולי בכלל אין לי כנפיים ? אולי אני סתם לטאה ? אולי אני דג שחי על היבשה ?! תשאלו !
D DDN New member 21/3/03 #20 אני יודע מה אתה! לפי התגובה הנעלבת! אתה הגריפין מהסיפור "לאקי" מסיפורי עמים: "I am not a BEASTY! I AM A BIRD! A POOR MISUNDERSTOOD BIRD! I AM NOT A BEASTY!"
אני יודע מה אתה! לפי התגובה הנעלבת! אתה הגריפין מהסיפור "לאקי" מסיפורי עמים: "I am not a BEASTY! I AM A BIRD! A POOR MISUNDERSTOOD BIRD! I AM NOT A BEASTY!"