חח.. סבבה.
ל לינוווווי X3 New member 24/7/08 #42 מי שמעליי , חושבת שזה פאדיחות אם יש פה בדף הראשון הודעות מה - 16
ו וובלה עמר XD New member 24/7/08 #47 אני צריכה להוסיף את מי שמעליי ומי שמעליה למקושריים : ) או שהןן יוסיפוו אותי. וככןן - גמלי יש מקושרים !!
אני צריכה להוסיף את מי שמעליי ומי שמעליה למקושריים : ) או שהןן יוסיפוו אותי. וככןן - גמלי יש מקושרים !!
ל לינוווווי X3 New member 24/7/08 #48 וואלה ? את מי שמלעיי לא ראיתי פה מ ל א זמן P : וובה ? אני יחפש אותך : )
פ פרה של שוקולד New member 25/7/08 #50 חבר'ה?רק לא לדבר על הפורום במקושרים שלי חחח שחברים שלי לא יכנסו לפה חלילה! או בעקיפין כאלו שהם לא חברים שלי יכנסו לכאן יצחקקו ויעשו דווקא
חבר'ה?רק לא לדבר על הפורום במקושרים שלי חחח שחברים שלי לא יכנסו לפה חלילה! או בעקיפין כאלו שהם לא חברים שלי יכנסו לכאן יצחקקו ויעשו דווקא
ל לינוווווי X3 New member 27/7/08 #54 חחחחחחחחחחח D : נגיב לך D : מי שמעליי אני צריכה להגידד לה משוו חשששששששששוב ! שחחר ? תחחברי לאייסי הכי מההר שיש !! P :
חחחחחחחחחחח D : נגיב לך D : מי שמעליי אני צריכה להגידד לה משוו חשששששששששוב ! שחחר ? תחחברי לאייסי הכי מההר שיש !! P :