אבא או אמא, אח או אחות, אין שאלה
יותר קשה ממה ששאלת כרגע. אני אכתוב תשובה, לא השירים הכי עמוקים עם המסר הכי חשוב לעולם, פשוט השירים שאני אוהב לשמוע. אם תשאל אותי עוד חודשיים חצי מהשירים ישתנו. Black Sabath - CHANGES, MAMA I'M COMING HOME Aerosmith - AMAZING, DREAM ON, TRAIN KEPT A' ROLLIN, RAG DOLL Deep Purple - CHILD IN TIME, LALENA, WHEN A BLIND MAN CRIES, APRIL, HALLELUJAH DOOBIE BROTHERS - LISTEN TO THS MUSIC EAGLES - HOTEL CALIFORNIA ERIC CLAPTON - LAYLA, WONDERFUL TONIGHT GRATEFUL DEAD - SHAKEDOWN STREET, I NEED A MIRACLE, FIRE ON THE MOUNTAIN JANIS JOPLIN - TAKE ANOTHER PIECE, OH LORD JETHRO TULL - AQUALUNG, FAT MAN KINKS - MY SHARONA LOUIS ARMSTRONG - WONDERFUL WORLD LYNYRD SKYNERD - FREE BIRD METALLICA - UNFORGIVEN, ONE ופה אני אעצור כי אני מגיע עכשיו לזפלין, ניל יאנג, פינק פלויד, הדורס והביטלס, אני לא רוצה לכתוב מאות שירים סתם. ארבעת השירים/יצירות שאני הכי אוהב הן תמיד: CHILD IN TIME SHINE ON YOU STAIRWAY THE END לכל אחד יש בטח איזה 300 שירים שהוא מת על כל אחד מהם, קשה לבחור מתוכם מה לבחור! ולמי שעוד לא הכיר את ניל יאנג, יאללה, קנו דיסקים, תקליטים, אני מכיר בינתיים איזה 30 שירים שלו ואני אוהב כל שיר כלכך, חוץ מאחד, שזה אחוזים לא רעים, גאון האיש.