טוב יאללה אנשים סקר...

dpghost

New member
טוב יאללה אנשים סקר...

השירים של כל הזמנים (רשימה לא מוגבלת בשירים ולהקות)... אני יענה אחר כך כי אני בדיוק עף...

ווי אחלה רעיון לסקר! אוקי..

הדבר הראשון שעולה לראשי משום מה הוא Bohemian Rhapsody של Queen, שלדעתי הוא שיר מדהים במורכבות שבו, והוא אפילו גובל בין פסיכודאליות ורוק כבד.. כמובן Stairway To Heaven של Led Zeppelin, ואני לא מתנצל בפני אף אחד על שום נדושיות.. מדובר בשיר מרגש, עוצמתי ולא משעמם אף רגע ועובדה שהוא שיר משפיע וחשוב בעולם הרוק אם במשך שנים הוא כל כך מדובר.. Sgt. Peppers של Beatles, שהוא חלק מהאלבום אחד החשובים שלהם. Wish You Were Here, Pink FLoyd, אחד משיא השיאים של הלהקה המדהימה הזו. The Rolling Stones. Satisfaction . אחד מההתמכרויות הנלוזות ביותר שלי.. Janis Joplin, Me And Bobby Mcgee. אולי השיר הטוב ביותר של ג'ניס, שמשלב את כל הרובדים שבשירה שלה, רגישות ועוצמה ביחד.. אם זה מה שעולה לי בראש עכשיו, אז כנראה אלו הם השירים לפי דעתי..

dpghost

New member
טוב אני מוסיף לשלך...

eric clapton- tears in heavn prince- purple rain led zeppelin- babe i'm gonna leave you deep purple- smoke on the water beatles- hey jude guns n' roses- november rain, dont cry טוב אני ימשיך אחרי שעוד אנשים יגיבו חחח

I Disappear

New member
רק לדעתי, יאללה:

אין סדר מסויים, פשוט שמתי את ה-הכי- לדעתי... ולא כולם דווקא בגלל שהם הכי יפים... פשוט שירים גדולים! לא להסתכל על המספרים, זה רק בשביל הסדר
1. סטיירווי, גם לא מתנצל לאף אחד, שיר ששינה המון! 2. דייר סטרייטס- סולטנס אוף סווינג (חחח שיר ממכר, פשוט יצירה חמודה לאללה) 3. בלאק סאבאת'- פרנויד (שוב שיר ששינה המון, השיר אולי הכי גדול של סאבאת') 4. דה דורז- light my fire (פשוט לייט מי פייר) 5. איגלס- הוטל קליפורניה (תסקלו אותי, כמה שזה נדוש, אבל השיר גאוני!) 6. אריק קלפטון- טירס אין הבן (פשוט טירס אין הבן) 7. בוב דילן- hurricane (בגלל המילים, בגלל הקצב של השיר) 8. the who- who are you (כי הוא מצחיק
) 9. פינק פלויד- wish you were here (פשוט וושי יו וור היר) 10. שוב אריק קלפטון, והפעם- layla (אחלה שיר) 11. ושוב בוב דילן- blowing in the wind (כי התשובה, חברי, היא לנשוב ברוח
) 12. ושוב בוב, עוד אחד, למרות שאני יוכל לזרוק את כל השירים שלו עכשיו - all along the watchtower (כי ככה
) 13. אחרון, שוב דייר סטרייטס- your latest trick (כי ככה
)

MusicA

New member
אבא או אמא, אח או אחות, אין שאלה

יותר קשה ממה ששאלת כרגע. אני אכתוב תשובה, לא השירים הכי עמוקים עם המסר הכי חשוב לעולם, פשוט השירים שאני אוהב לשמוע. אם תשאל אותי עוד חודשיים חצי מהשירים ישתנו. Black Sabath - CHANGES, MAMA I'M COMING HOME Aerosmith - AMAZING, DREAM ON, TRAIN KEPT A' ROLLIN, RAG DOLL Deep Purple - CHILD IN TIME, LALENA, WHEN A BLIND MAN CRIES, APRIL, HALLELUJAH DOOBIE BROTHERS - LISTEN TO THS MUSIC EAGLES - HOTEL CALIFORNIA ERIC CLAPTON - LAYLA, WONDERFUL TONIGHT GRATEFUL DEAD - SHAKEDOWN STREET, I NEED A MIRACLE, FIRE ON THE MOUNTAIN JANIS JOPLIN - TAKE ANOTHER PIECE, OH LORD JETHRO TULL - AQUALUNG, FAT MAN KINKS - MY SHARONA LOUIS ARMSTRONG - WONDERFUL WORLD LYNYRD SKYNERD - FREE BIRD METALLICA - UNFORGIVEN, ONE ופה אני אעצור כי אני מגיע עכשיו לזפלין, ניל יאנג, פינק פלויד, הדורס והביטלס, אני לא רוצה לכתוב מאות שירים סתם. ארבעת השירים/יצירות שאני הכי אוהב הן תמיד: CHILD IN TIME SHINE ON YOU STAIRWAY THE END לכל אחד יש בטח איזה 300 שירים שהוא מת על כל אחד מהם, קשה לבחור מתוכם מה לבחור! ולמי שעוד לא הכיר את ניל יאנג, יאללה, קנו דיסקים, תקליטים, אני מכיר בינתיים איזה 30 שירים שלו ואני אוהב כל שיר כלכך, חוץ מאחד, שזה אחוזים לא רעים, גאון האיש.

ShikS

New member
נצל''ש..

אנהראשון שלי D: מקווא שזה בסדר.. האמ..ל-deep purple המהוללים י ששיר..אני לא זוכר איך הוא ניקרא..אבל אם אני לא טועה יש שם שורה בשיר ''crazy horses'' אם מישהו/מישהי יודע/ת לאיזה שיר אני מיתכוון..שיגיד לי את השם בבקשה

MusicA

New member
זה לא מוכר לי, אולי אתה מתכוון לשיר

של הרולינג סטונס WILD HORSES? שזה אחד השירים יפים שנוצרו.

hodaya17

New member
גמני חשבתי על זה....

ואפילו השקעתי ועשיתי חיפוש באתר ואין כזה צירוף מילים אצל דיפ פרפל.... ואם אתה מתכוון לשיר של הרולינג סטונס אז הוא באמת
ונצל"ש נולד לי אח אתמול=] (בעצם זה נקרא אח למחצה...
)

hodaya17

New member
מממ כן קצת מוזר לי עם כל הקטע....

אבל מזל טוב יתאים....הוא נולד 900 גרם....הוא פיצייי הראש שלו בגודל של אגרוף!

hodaya17

New member
מממ תאמת שחושבים על יהונתן...

אבל עוד אין ממש כיוון ויש זמן עד הברית כי הוא נולד בחודש 7....

הנה

red hot chili peppers-californication-כי בזכותו התחלתי לשמוע מוזיקה(רוק)תודה אוהד! red hot chili peppers-under the bridge-פשוט שיר גאוני MetallicA-nothing else matters-השיר הראשון ששמעתי של מטאליקה תודה עומרי! MetallicA-the four horsmen-פשוט השיר הכי יפה שלהם לדעתי Metallica-fade to black-פשוט כי..
led zeppelin-stairway to heaven-כי מה היינו עושים בלעדיו Bob dylan-knocking on heaven's door-כי מה היינו עושים בלעדיו black sabath-paranoid-כי מה היינו עושים בלעדיו system of a down-chop suey-לא לסקול אותי פשוט להקה גדולה זה השיר שהתחלתי לשמוע שלהם ובינתיים לא מצאתי משהו לא טוב
the eagles-hotel california-שיר ענק גדול גאוני! eric clapton-tears in heaven-זה לא שיר משהו....יותר מזה!שיר מרגש בטירוף ויפה גו קלפטון! dire straist-אוקי כאן אני לא יכול להגיד שיר מסוים כי פשוט כל השירים ששמעתי של הלהקה הזאתי מושלמים!מארק נופלר סולן וגיטריסט ענק! אבל בואו נבחר נגיד את sultans of swing זהו/=

למעלה