light angel
New member
טוב, טוב.
הקשב פורום בין תיכון לצבא! חזרתי הביתה לסופ"ש. לכל מי שתוהה, שובצתי בחיל מודיעין שדה ואני עומדת להיות כמעט-קרבית, כולל נשק וערכת לוחם ויש מצב גם לכרטיס לוחם שיאפשר לי לנסוע חינם בתחבורה ציבורית גם בלי מדים (
). אה, והרבה כסף
כרגע אני בטירונות, אחר כך יהיה קורס, אחר כך נשובץ בבסיסים סגורים בגבולות. קיבלתי את זה מקצין המיון. הוא שאל מה בא לי, שאלתימה יש לו להציע, הוא אמר שחקר מודיעין או מודיעין שדה. אמרתי שלא משנה לי, וגם לא אכפת לי בסיס סגור או פתוח, אז נשלחתי לשם. בינתיים זה אחלה, קצת קשה אבל הזמן עובר שם אחרת לגמרי. מי שלא היה לא יבין. כשאני כאן אני לא יכולה לתאר לעצמי שאחזור, כשאני שם נדמה לי שאפשר להמשיך ככה לנצח (וזה כולל לילות ללא שינה שקמתי בבוקר ותיפקדתי מצוין, כאבים שלא ייאמנו ברגליים מהנעליים הצבאיות המזורגגות וכו'וכו'). בכל אופן, עכשיו אני אסיים כי אני מתה מעייפות. קמתי היום בארבע בבוקר, להתארגן [אמרו לנו לקום בחמש ורבע], והלכנו לישון בשביבות אחת עשרה וחצי. שם לא הרגשתי עייפות בכלל, אבל פה אני נופלת מהרגליים... שבת נהדרת לכולם. אני חוזרת ביום ראשון לבסיס, אתם תמשיכו להנות מהחופש. גיוס קל לכולם [מתי שזה לא יהיה]! נ.ב היות וחתמתי שאסור לי לשרת בשני צבאות בו זמנית, אני פורשת מצבא בת"צ. ממילא כבר אין לי זמן לצאת לדייטים, ובטירונות בכלל אסור שום מגע בין בנים לבנות. סופ"ש נעים!
הקשב פורום בין תיכון לצבא! חזרתי הביתה לסופ"ש. לכל מי שתוהה, שובצתי בחיל מודיעין שדה ואני עומדת להיות כמעט-קרבית, כולל נשק וערכת לוחם ויש מצב גם לכרטיס לוחם שיאפשר לי לנסוע חינם בתחבורה ציבורית גם בלי מדים (