טוב, טוב

טוב, טוב

[טיוטת הסכם שילומים
] [אה, אני מניחה שזה
] לא משנה, בכל מקרה. אני חושבת שהפעם היחידה שאלוהים נענה לבקשה פשוטה כמשמעה, היתה לזו של מריה הקדושה, "אלוהים, תעשה לי ילד".
והיום יצא לי לשמוע את השיר החדש של דנה אינטרנשיונל [או מי-שזה-לא-יהיה] [לצערי?] ו זכיתי בכמה דברים חח 1, תהיתי לעצמי: היא מקבלת מחזור?
2, אבא שלי אומר עליה שהיא אישה שיכולה להשלים מניין
וזהו.

Efrat K

New member
חחחחח

מה הקשר לשיר של דן פגיס? אבל אם כבר הזכרנו אותו,השיר של כתוב בקרון בעפרון החתום הוא אחד השירים הכי מזעזעים שיכולים להיות,זה כאילו לא נגמר וגם עיצבן אותי שהמורה שלי כתבה לי "אני מרגישה כאילו את כותבת את התשובה הזאת רק בשביל לצאת ידי חובה" וזה אחד השירים שבאמת התחברתי אליהם. 1.לא,ממש לא נראה לי שכן
2.לזה אני די בספק,אני לא חושבת.

../images/Emo3.gif

בגלל שהשיר שלו פותח ב"טוב, טוב", אז זה הזכיר לי
וכן, כתוב בעפרון בקרון החתום הוא אחד השירים החזקים
1, אה חחח כי ממש חשבתי שכן
2, השאלה היא מאיזה סיבות את בספק

הקטע הוא

שראיתי שמתחיל קליפ, ורואים גוף (רק גוף) של אישה שמהלכת.. אמרתי לעצמי "נחמד, נראה של מי השיר" ואז רואים שזו דנה אינטרנשיונל ואז הלכתי להקיא

גליזה

New member
אין מצב שבעולם שהיא מקבלת מחזור :|

זה הרי תהליך ביולוגי ופיזיולוגי וכו' וכו' וזה צריך להיות כרוך בבשלות מינית וזה וזה. גם לא נראה לי שהיא צריכה, כי לא נראה לי שיש לה רחם :S

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

[זה מצחיק, כמו שאמרה הזאתי] כי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא באמת חשבתי שיש לה, אני יודעת במה זה כרוך. רק חשבתי לי, שאם היא כבר אישה, למה שלא תהנה מכל החוויות?

מה לא נחמד במחזור? ../images/Emo2.gif

לא, באמת. מילא כל העיסוק הזה בתלישת שיערות, זה באמת דבר לא טבעי, אבל מחזור? חח בסבבה

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

לא נראה לי שהיא מקבלת.. כולה כרתו לה את הזה..
איך אתם קוראים לו? איציק? שמוליק?
ומניין? באמת?

למעלה