טוב טוב כנסו !!!!!!!

טוב טוב כנסו !!!!!!!

לאדווה<שפנפנה> אישתי יש יומולדת היום <למרות ששכחתי חחחחחחח> סוו אדווההההההההההההה אישה לשעבר שליייייייייייייייי מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך חיימממממממממממממממממשלללללללללללללללללללללללללללליייייייייייייייייייייייי=) ואל תדאגי אנחנו עוד....... יא גברבר יפה שלי אוח=) לאב יו מזל טוב<לא כתבתי שכחתי:(>

eXtreM1

New member
מזל טוב לאדווה../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ודנושששששששששששששששש מואהההההההההההההההההההההההה אני מתגעגעעעעעעעעעעעעע.

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דניייייייייייי

אני מתגעגעת גםםםםםםם=) תכף אני נוסעת למלון אחרי הקטיושות שמור על קשר יש לך ת'פון שלי<הא החלפתי בעצם:p> חחייחיח

eXtreM1

New member
נשבר הזין מהקטיושות האלה

אנלא יכול לצאת מהבית ואין לי תמספר שלך...לא שמרתי אותו בפלאפון.. בע''ה כשיגמר אני אמצא אותך מואההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה וכל מי שמכיר אותי ועדיין לא שכח...אוהב אותכם אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מוחמד דלביוב!

פוטנה שליייייי ..ציצי גדול../images/Emo65.gif

מזל טוב חיים שלי ..קוקסנלית הורסת שכמותך
מי יתן ויגדל לך הציצי היפה שלך..
שלא תשתי סינרוף ..שתתחתני כבר ולא כל שבוע אחד אחר
אני אוהב אותך רק אושר ועושר ובריאות
תמשיכי לגרוף בתל ברוך כמו שאת יודעת
תמיד תזכרי מזל סרטן זה כבוד
תפסיקי לתפוס טרמפים באמצע הלילה ותמצאי כבר תשעון של יפו
קיצר מת עלייך אחותי המושלמת
לסבית מוכחשת מואהה
שלך לנצח עדי

כפרעעעעעעעעע י'עקומה עם כובע

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבב אמן יינשרו לך הגבות.. אושר עושר בריאות הצלחה חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

תווווווווווווודההההההההההההה

דנע אני אוהבת אותך אישתעעעעעעעע עדי לך תשתה מיץ אפרסק באמצע הלילה שיהיה לך שילשולים..אוהבת אותך יפה שלייייייי אושר..יא גרושה חחחחחח חולה עליךךךךךךךך ולכל מי שכתב פה תודה תודה.. לאב יו אול מואהה

אדווה מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif

ולזכר הימים הטובים חחחחחחחחחחח חחחחח אדווה תחזרי לצומת מחכים לך שם :p

../images/Emo189.gifא../images/Emo189.gifד../images/Emo189.gifו../images/Emo189.gifה../images/Emo189.gif

י
ק
י
ר
ת
י
, מאחל לך
מ
ז
ל
ט
ו
ב
עד 120, בעזרת השם!!!! מברך אותך בבריאות,
א
ו
ש
ר
,
א
ה
ב
ה
, תקווה, הרגשה נפלאה,
ח
י
ו
ך
,
פ
ר
י
ח
ה
ו
ל
י
ב
ל
ו
ב
,
ה
צ
ל
ח
ה
, שפע וכל טוב - כמה שיותר, תמיד!!!! נ.ב: נכון שאין אנו מכירים במיוחד - אבל עדיין... למה לא לברך?
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם