טוב טוב יאללה, מפגש

o0Invisible0o

New member
....

זהויות מקוונות ווירטואליות אחרי המוות
כוחות העל של זהויות בדויות
בן הוא גלורי, וגלורי היא בן?
לפני שנים רבות בגלקסיה רחוקה
שרלוק, שלדון והזוקיני של שרלוק שלישי
ויום שני אני הולכת עם הדס לבלוג השירה בציבור של ד"ר הוריבל
והדס רוצה שאני אלך גם לאיזשהי הקרנת חצות ביום שלישי, נראה.

וואו, זה נשמע נהדר!

חבל שאני תקועה כאן כל יום בלימוד לבחינות לשכה...

o0Invisible0o

New member
באמת חבל!!

לא נורא, כשתתפני נעשה משהו גיקי-כיפי גם כן.

במציאות פספסתי את בן הוא גלורי וזהויות מקוונות..

וזה היה האייקון הראשון שלי אז הייתי די שוקיסטית אבל היה כיף!
ואת 'כוחות העל של זהויות בדויות' העבירה מישהי שעשתה איתי קורס בצבא ולקח לי כמה שעות טובות להזכר מאיפה אני מכירה אותה!!

dans girl

New member
למה גרועעע?? יש מלא מקומות נחמדים לשבת בהם מסביב!! בואווווו!

a b u y a

New member

סליחה על הנצלו"ש, אבל לא מצאתי שרשור יותר טוב.

קודם כל- שלום לכולם (למי שזוכר אותי
. למי שלא- אני אביה, כתבתי פה פעם, היום אני בעיקר קורא סמוי)!

אני די אובד עצות ואשמח ממש אם תוכלו לעזור לי.
אני יודע שיש פה כמה ירושלמים/כאלה שלמדו בירושלים. בכל אופן, אני מתחיל ללמוד ב-13.10, ואין לי דירה ואף לא כיוון איפה כדאי לחפש כי אני לא מכיר את ירושלים בכלל (חוצמזה שזאת עיר הבירה ויש שם כותל ובלה בלה בלה).
אם מישהו מכם מכיר דירה נחמדה במחיר סביר, אשמח אם תוכלו להכווין אותי. בגדול אני מחפש להיכנס כשותף. אני נקי, מסודר, שקט, חברותי, לא מעשן בדירה ובאופן כללי דייר מאוד נח.
אני הולך ללמוד בגבעת רם ובהדסה, כך שאם למישהו יש אפילו הכוונה איפה שווה לחפש זה ממש יעזור לי.

תודה לכולם וחג שמח

אביה

LemonLimeLilach

New member
היי

ממי שאני מכירה בגבעת רם, בדרך כלל האזורים זה ניות, רחביה, נחלאות, מרכז העיר, בית הכרם, אולי המושבה הגרמנית גם אופציה... ממליצה לך פשוט לפתוח מפה של ירושלים ולראות את האזור שסביב גבעת רם ואז לפתוח גם את אגד ולראות קווי אוטובוס וככה להבין איפה אתה נמצא, מה המרחקים, איזה קווים מגיעים וכו'. מבחינת דירות יש את יד2 ויש קבוצות בפייסבוק (מסוג הדירות לחברים בירושלים לפני שמתפרסמות וכו'). זה עניין שלוקח כמה שבועות אז אחרי החג כבר תיסע לראות דירות אחרת לא תספיק...

RenanaD

New member
טוב לדעת שאתה עוד פה!

מה שלומך?

את התשובות והעצות אני אשאיר לאחרים, כי רמת הידע שלי שווה בערך לשלך... אבל ספר קצת, מה אתה הולך ללמוד?

RenanaD

New member
סחתיין עליך

המון המון בהצלחה

איזה פורום מוצלח אנחנו |פולניהגאה|

למעלה