טוב,טוב,טוב טוב!!

טוב,טוב,טוב טוב!!

אךך .. קרעתם לי את הלב!! איך אפשר לעזוב ככה? זיטיס,לא התרגשתי ככה מאז שמרקו מצא את אמא שלו!. כל החברים,מקווה שעוד לא חתכתם .. או שלפחות ניצלתם :) אני חוזר .. לעוד סיבוב קטן ומעניין :) לבקשתכם כמובן.. אני כאן , ותמיד יהיה כאן :) (כנראה.. ) אוהב גרב. :)

יאללה,חברה..לא שומעים אותכם!

הרדיו של פאדי מו .. הוא משדר במיוחד לכבוד זה שחזרתי :) (סתם.. :) יאללה .. בואו לטברנה .. (זיטיס?! איפה אתה?!)

Nava5

New member
כל הלילה קראתי תהלים../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

הדלקתי נר לרבי מאיר בעל הנס, נסעתי הלוך ושוב לקברי צדיקים... כשהקצתי משנתי הייתי מאד עייפה, ובכל זאת נכנסתי לפורום, ומה רואות עיני?! הגרב חזר בסערה! ורק אני לא הייתי בחאפלה! ברוך השם השומע לתפילות ברואיו!!!

F a d i

New member
וואלה גרב אחלה בשורה הבאת

תודה על כל מה שנתת תודה על זה שנשארת
לילה טוב

vered2004

New member
גרב ורדה לתשומת ליבך

אנא ממך לא להחליט החלטות פזיזות ישנם אנשים שסובלים מלב חלש ובינהם אני אז ברוכה החלטתך להישאר ולהמשיך לפוצץ חברינו בשירים צחוקים וכדומה

ל-גרב ורודה, ככה זה כשמשאירים

פתח-תקווה לירושלמים, הם יודעים להעריך את זה, ברוך שובך...

Nava5

New member
גרב יקרה../images/Emo7.gif, בשם הפורום אני מוחה:

רק בזכות זיטיס ידידנו חזרת אלינו?! תפרגן לכוווולם

חבל...חבל..חבל...

עד שהשתכנעתי להחליף ת'גרביים המסריחות שלי... הוא חזר!!! עכשיו חסר לנו שהוא ימשיך במעשיו 'המשונים' והלא שפויים ויעזור לכל דכפין כרצונו. אני מוחה !!! אולי כל זה היה בכלל תרגיל ביחסי ציבור... והגרב מראש לא רצתה ללכת...?!?! מהיום...עד שאני לא רואה אותו צועד בפועל למטוס אני לא מתאבדת שוב!!!

(לא) חבל..חבל..חבל

מזל, באתי ממש בדקה התשעים לפי דברייך. כולי אושר שלא הצלחת להחליף את גרבייך. אגב .. מה בקשר ללהשאיר לי מספר איסקיו במסר , אני רוצה להמשיך במעשי המשונים,והלא שפויים ולהמשיך במיטב המסורת. בינתיים עזרתי לכולם חוץ ממך.. לא ביקשת ממני כלום :( (כמה משונה בסולם שלך זה?) אם לא תבקשי.. אני אאלץ לעלות למטוס. :) גרב.

איזקיס

New member
גרב, אתה יודע ש "חל איסור" לעזוב

משפחה ויותר מזה
משפחה יוונית שכזאת
אוהב אורי

איזקיס ידידי ..

אמרתי לך .. יצר החמדנות שלי עלה על יצר האהבה שלי למשפחה :) אבל בסופו של דבר..האהבה ניצחה, והנה אני הורס את כל כוונות הזדון שלי. אני עדיין משוטט ומחפש אחריך באיסקיו , אני רוצה לשלוח לך דברים! צור קשר ! שלך גרב.

Nava5

New member
איזקיס, גרב רוקד

עכשיו על שולחנות. צפה לסיפורים...

למעלה