טוב טוב טוב טוב טוב!

Superdror

New member
טוב טוב טוב טוב טוב!

כמה דברים שעיצבנו אותי נורא היום! היום קרה מה שקרה, הייתי צריך לחנות בחנייה ליד ביתה של סבתי, ברחוב וולפסון בב"ש (הרחוב מול קרית הממשלה). לדעתי מה שקורה שם זו הפקרות לשמה! אנשים רבים מגיעים לקריית הממשלה בשל עניינים עיסקיים, רק מה, החניון בקריית הממשלה הוא חניון בתשלום והוא ריק מרבית הזמן! אבל משום מה, החניון מול ביתה של סבתי מלא עד אפס מקום! כל מי שמגיע לקריית הממשלה מסיבה כלשהי חונה בחניון שם ולגרים במקום אין מקום לחנות, בואו נוסיף ונציין גם שבמקום שהעירייה תפעיל לחץ על קריית הממשלה לאפשר חנייה בחינם במשך שעתיים או שלוש, הם שולחים לשם פקידה לחלק דו"חות .... ומה שהלך שם..... אבא שלי קיבל דו"ח.... אני ילד טוב שחונה רק במקומות נורמליים , לא קיבלתי, דוד שלי קיבל...... וכמו כן רבים נוספים אחרים קיבלו! שנית! מה זה הקרקס הזה שיצרו ליד קריית הממשלה ? ליד הקניון, בית המשפט ושאר המשרדים הממשלתיים, ילדים בני 14-18 משתוללים להם עם סקייטבורדים ומסכנים את עצמם וגם את העוברים ושבים, מה דעתכם על זה? לי אישית היה חשק לתפוס שם איזה אחד ולהפוך אותו.... אבל זו דעתי. דרור, עצבני, יום ארוך, וכו´.

אוי, אני כל כך אוהבת לעבור שם

זה כזה מצחיק. ילדים חמודים (אז מה אם הם בני 14...) על סקייטבורד. כל שתי דקות מישהו אחר מתהפך שם. מה אכפת לך שהם מסכנים את עצמך, העיקר שהם נהנים. אה ואם אתה רוצה לחנות בחניון אתה צריך לשלם (15ש"ח נדמה לי )או להראות חשבונית שקנית במקום. גם אם תקנה משהו בשקל בקיוסק החשבונים תופסת. העיקר שהגעת הביתה בשלום- אחרי שלא קיבלת דו"ח והסתכנת ע"י הילדים עם הסקייטבורד.

Superdror

New member
אם מישהו מהם היה נתקע בי

הוא היה מסתכן..... אני לא הייתי מקנא בו בכלל, במיוחד לא אחרי יום שכזה ... ואת יודעת על מה אני מדבר, היחידה שיודעת

מה עובר עליך?

תראה כפרה, אתה סה"כ בן 18 ואתה מדבר כאילו אתה מינימום בן 81. נראה לי שאתה צריך דחוף ללכת לים, לעשן איזה ג´וינט, לראות קצת כוסיות ולהרגע! אני לא יודעת מה עובר עליך אבל נראה לי שקצת שכחת מה זה להיות ילד או שאתה סתם מרגיש מבוגר ואין לי מושג למה. בקיצור שנה גישה דחוף, זה לא התנהגות נורמלית! כמו שאמרת, הם היו ילדים בסביבות גיל 14.. הם בני 14 לעזאזאל!!! מה בדיוק רצית שהם יעשו??????????? ישבו בבית יקראו ספר ויראו חדשות??? הם ילדים!!! אווווו ממש מעצבן שלאלה שגרים ליד הקניון אין חניה ושהיא בתשלום! מה אתה מתרגש?? תאמין לי אני מכירה את האזור ולא חסר שם חניות.מקסימום תלך איזה 2 דקות ברגל לא יקרה כלום. או שהגיל כבר לא מאפשר לך ללכת... אתה באמת נשמע כמו איזה אחד מבוגר.. חח כמו אבא שלי אלאיסטר.. בעצם אבא שלי לא מדבר ככה......

Superdror

New member
מיכל קודם כל.....

הם ילדים, יפה , הם לא צריכים להסתובב להם עם הסקייטבורד בסביבת בית משפט ולעשות להם את התרגילים שלהם בעת שאנשים עוברים להם שם.... אבל על זה נסלח. לגבי עניין החנייה, חנייה אין שם. אל תתווכחי, אני נמצא שם הרבה יותר ממך, שנית, כל אדם במדינה בעת קניית בית משלם אגרת חנייה שסכומה לא קטן, אני חושב בסביבות ה7000 שקל וזאת על מנת להבטיח שהחנייה שנבנית תוכל לספק כל דייר ודייר שגר בבניין, אני משלם כסף, למה שיקחו לי ת´חנייה ? קריית הממשלה נבנתה ויש שם חניון, למה לעשות את המחירים שם כל כך בשמיים ? שיאפשרו חנייה במשך שעתיים חינם, זה ימשוך הרבה אנשים לקניון, זה א´, שנית, בגלל שאין חנייה באותו חניון מסוים, אנשים חונים בצידי הכביש, כבישים של שכונה שחוצים אותם ילדים.... זה מסכן את אותם ילדים שינסו לחצות כביש ונהג לא יראה אותם כי מכוניות חונות באמצע הכביש, שלישית, למה לעזאזל אני צריך לנווט בין מכוניות ? אחת בצד ימין של הכביש האחת בצד שמאל ואני צריך לנסוע בזיג-זג........ ושוב מדובר בכביש ראשי..... זה בדיוק כמו שאנשים יתחילו לחנות בשדרות טוביהו או שדרות רגר.. ולאחרונה ולסיום, תפסיקי לזיין את השכל לגבי זקן , ילד או לא ילד, יום אחד את מזיינת לנו תשכל שנפסיק לדבר על בחירות כי זה לא מעניין ילדים בגילך ויום למחרת באה ומזיינת את השכל מהצד השני ומדברת על בחירות בלי להבין ובלי שתהיה לך זכות בחירה בכלל. כשאני לא מבין במשהו, לרוב אני משתדל לשתוק, אלא אם יש לי פניני חכמה להגיד. ועוד משהו, אם יש לך איזה חשבון שאת רוצה לסגור איתי, זה הזמן.

טאלנה

New member
חיחי..

דרור עצבני :) דרור, קח נשימה עמוקה וארוכה.. הכל יראה הרבה יותר טוב.. בעניין החנייה, אני לגמרי מסכימה, זה לא בסדר, אז אולי תלך להתלונן?? בקשר לילדים.. אם יבנו להם מקום מיוחד, הם לא יצטרכו להיות שם, אתה לא חושב? ומממ, זהו...

Superdror

New member
אני חובב

מכוניות.....אני רוצה כל יום להתאמן 4 שעות עם האוטו שלי בהחלקות, יש לי קונוסים באוטו אבל בגלל שאין לי מסלול החלקה בדרום ובגלל שאין לי מסלול מרוץ בבאר שבע אז אני נוהג לעלות עם האוטו שלי על הרחבה שמול בית המשפט ..... לשפוך שם 6 גלונים מים של 30 ליטר....... לנסוע במהירות של 90 קמ"ש , לנעול גלגלים, לסובב את ההגה..... למשוך בלם יד ולבצע זריקת תחת מבוקרת... עשיתי את זה כבר הרבה פעמים עד שיום אחד סבתא גיישה בת 70 קפצה לי לצד האוטו עם הגלגיליות שלה..... וזו התוצאה! אבל על הז%$ שלי! בחייאת דינק! אין לי פה מגרש מיוחד אז חופשי אני אלך לקריית הממשלה ....

וואייייי...

זה היה דבר מטומטם בטרוווווף להגיד!!! מה אתה משווה בין אוטו לסקיטבורד??????????????? וואווווו.. מה זה הדבר הזה??? כואב לך לראות ילדים נהנים ומשחקים במגרש שליד בית המשפט שם??? אז אל תעבור משם!!! תאמין לי שכלל הציבור, וגם המבוגרים לא איכפת להם לראות את זה, ועושה להם טוב לראות ילדים צעירים נהנים. נראה לי שהיה לך חסך בילדות ואתה לא יודע המ זאת הנאה. ביקצור זה לא יגיע איתך לשום מקום בכל מקרה אז.............

Superdror

New member
מה ההבדל אם אוטו יכנס

באיזה זקנה או ילד במשקל 60 קילו הנע במהירות של 50 קמ"ש ועף באוויר ? אם אני אקח סקייטבורד, יטוס איתו את השיפוע שם ואתעופף באוויר אל תוך גוף של זקנה בת 70.... זה יכול להגמר במוות. קצת ציניות, ילדה. חוץ מזה, כן, לא הייתה לי ילדות, ואני בטוח שזה מפריע לחלק מהאנשים לראות את זה .... בטח כשמדובר בקריית עסקים "מכובדת". מאותה סיבה שאין אנשים בתוך הקניון עם סקייטבורד, לא אמורים להיות ילדים בקירבת מקום שכזה עם סקייטבורד.

אמממממממממ..

זה ארוך....... אין לי כוח להגיב למרות שיש לי הרבהההההההה מה לאמור... רק שתדע שהדעה שלי חשובה לא פחות משלך, ואפילו יותר. מי אתהחושב שאתה שתגיד מי מבין ומי לא ואם יש לי או אין לי מה להגיד? שמעת פעם על פלורליזם? רק שתדע שבעיני הדעותשלך מטומטמות ואתה מנסה בכוח להשמע חכם ובוגר ומבין אבל נראה לי שיוצא לך בדיוק ההפך. אז תרגיע ותשמור את הפניני חוכמה שלך לעצמך. ותשנה את הדיבור שלך כי אתה נשמע חננה וזה לא נחמד... הירוקת של הנזלת שלך נדבקה לי על המסך..... ואם יש לך משהו להגיד אתה יכול לדבר יותר יפה אתה לא אלוהים. נראה אותך גבר פנים מול פנים ולא מאחורי המסך.

Superdror

New member
אני דווקא מאוד מאוד אשמח

לשמוע את כל התגובההה הארוכככההההההה רצח שיש לך להגיד. והדעה שלך באמת לא יותר חשובה משלי, מן הסתם אל תעבירי ביקורת שכזו על הדעה שלי, אין לך את הסמכות או היכולת להחליט אם הן מטומטמות או לא... ובנוסף, אל תכניסי לי מילים לפה ואל תנסי להגיד לי מה אני מנסה להיות ומה אני לא מנסה להיות. להרגע את לא תגידי לי זה בטוח, את לא אמא שלי ולא אבא שלי. אני נשמע חננה ? אם אני נשמע חננה, אני גאה בזה ואני גם מצטער שאני לא מגניב כמוך.... חוץ מזה, לפחות אני לא מדבר שטויות כמוך... להסתובב ברחוב עם ג´וינט ביד.... או לך לים תעשן ג´וינט ותראה כוסיות.... לאן הגענו.... לראות אותי גבר פנים מול פנים ולא מאחורי מסך ? את רומזת שאת יותר גבר ממני ? אולי תספרי לי משהו שאני לא יודע ?

Jewcifer

New member
אם היה מקום לאותם אנשים מחליקים

ז"א מקום מסודר עם רמפות או משהו כזה אז לא היית נתקל בהם בזמן שהם נהנים! בעניין החנייה אתה צודק!

twigy

New member
לדעתי צריך להקים בבאר שבע

מתקן לרמפות כמו בספורטק בתל אביב מי שיצא לו לבקר ממש כיף להתחיל שם עם בנות

Superdror

New member
זה בטוח מגניב כזה.........

מישהי מתרסקת לה על הרמפה ואני, האביר על הסוס הלבן, השרירן הגדול, התותח של העולם... מגיע להציל אותה, אז זהו - שלא :<

twigy

New member
לא התכוונתי רק לרמפות

יותר לכיון של המשטח החלקה תחשוב שבת בבוקר משקפי שמש בגדי ספורט פארק עם דשא, משטח החלקה, במגרשים ממול הנוער של הפועל ב"ש מתאמנים, יש מזנון בצד שמופעל ע"י דרוזי

Superdror

New member
מדליק ביותר למרות שאני מעולם

לא הייתי בקטע של רולר/סקייטבורד, הייתי יותר פריק אופניים.... אך מאז הרשיון והאוטו תרמתי את האופניים שלי למישהו מהמשפחה שלי... אם כי במידה ויהיו מגרשים ממש טובים..... אולי אני אחזור לצעירותי ואסע על אופניים :)) חוץ מזה, שמעתי שישנו תכנון על הקמת פארק מוטורי.... כלומר מסלולי מירוץ למכוניות וכאלו בדרום, באזור בסיס חצרים, אם מישהו ישמע על זה או ישיג מידע כלשהו , אני אשמח לשמוע, זה מאוד מעניין אותי :>

למעלה