טוב, חזרתי...

eranmc

New member
דנייייייייייאאאאאאאאאל ../images/Emo13.gif

טוב בנים בנות דניאל חזר. זמני להגיד שלום! אז שלום
אני מקווה שלא הרסתי לכם את השבוע בזמן שדניאל לא היה פה
אני ללא ספק אבקר בפורום כל יום כמו תמיד. המון
ערן!

Marty McFly

New member
תודה תודה!!

כולם מחיאות כפיים לערן!! (אם אתם חושבים שמגיע לו) והוא כנראה יחליף אותי שוב מתישהו... שוב, תודה לערן! ואורית (Whatever happens) אם תוכלי לדבר איתי באיי סי קיו זה יהיה נחמד... אני רוצה לדבר איתך... תודה! ולכל החדשים שהצטרפו בזמן העדרותי: ברוכים הבאים!! מקווה שתשארו ותהנו!! מורה לאנגלית, נכון? זה מגניב... והנה, חזרתי!!

Marty McFly

New member
כמובן!

חשבתי עליכם כל הזמן!! טוב לא כל הזמן, אבל הרבה... ברצינות... שמעו, בכל זאת שמעתי כל הזמן מייקל... גם הייתה פירסומת בשבדיה לאיזה דיסק של דיוות, והיו שם "הג´קסונים". וראו את מייקל באותו קטע. מה שמצחיק זה שהיה ברקע את השיר "תאשימו את הבוגי", כשלמטה היה כתוב "אני לא יכול להפסיק לאהוב אותך". אז זה היה די גרוע... ואף אחד לא ענה לי: מייקל עזר להלחין את השיר של "גברים בשחור 2"?

ד-נ-י-א-ל ../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo41.gif

מה קורה דניאל ??? ברוך שובך ! אז מה ככה , איך היה ? ראיתי בהודעות שכתבת שקנית את היסטורי ! אבל איזה היסטורי ? היסטורי בקלטת וידיאו ? או בדיסק ? נהנת ??? ראית את מייקל ג´קסון ? הוא ישב לידך במושב ? סתם..חחחחח.... Can you feel it, can you feel it, can you feel it If you look around The whole world is coming together now, yeah Can you feel it, can you feel it, can you feel it Feel it in the air, the wind is taking it everywhere.....

למעלה