טוב חזרתי אליכם..

צומיש

New member
טוב חזרתי אליכם..

אז ככה ללב שבור יכול לתקן רק זמן לא לב בריא ולא כלום.. כי הנה יצאתי עם מישהו 3 שבועות והכנסתי אותו לכאל פאקינג סרטים שגם הוא בסוף ברח.. נתן את הברכות המלבבות והיפות שאני בוגרת ויפה ואין לי בעיה להסתדר אבל אמר לא מתאים לי.. ואז אני חושבת לעצמי פאק למה אני עוד פעם תלויה בבנזוג, וכל פעם הסברתי שאני לא מכירה משהו אחר ממה שהיה לי וניסתי ללמוד אותו באמת אבל היו דברים שעיצבנו אותי וכנראה שאני באמת כבר לא זוכרת איך היה בהתחלה.. אז שוב אני לבד.. ומרגישה בדד ושוב הכל צף.. ואתם כבר יכולים לנחש למי צלצלתי ובכיתי ובמי התנחמתי (באקס שלי) ושוב אני פה כואבת שבורה ומפורקת.. פשוט נמאס לי מהיו-יו הזה כל כך לא רציתי בקשר הזה ושהוא דחף אמרתי וואלה לא סתם מישהו רוצה.. ואז הנה שוב אני פגועה ופאק 3 שבועות מה נקשרתי אליו בכלל.. וואי אני חייה בסרטים ונמאס לי!!!

תגובה

טוב שאת אוהבת אדם שטוב בעיניך. נסי לעסוק יותר בדברים שאת אוהבת ושמענינים אותך, ואז פחות תהיי תלויה באחרים. מצאי לך תחביבים מענינים ויפים. השקיעי בקשרים החשובים לך ע"י אהבה, נתינה והתענינות.

לא נורא, מאמי..

החיים ממשיכים גם אני נפרדתי עכשיו מהחבר (לא אפרט כאן), ותאמיני לי שהיה לי מאוד קשה לעשות זאת, אבל במקום לבכות קחי את החברים שלך, תצאו לבלות. ברגע שתתחילי את החיים בלעדיו את תראי שאת יכולה להסתדר לבד. אסור לך לפתח תלות במישהו אחר כי זה רק יגרום לך לכאב עם תפרדו. אני בטוחה שאת בחורה מקסימה ולא חסר לך כלום, אז במקום להכנס לקשר תלותי תפתחי את האישיות שלך תאמיני לי, הכל יסתדר אצלך

לא נורא , לא נורא

כולנו קמים ונופלים ... עצם זה שהיית בקשר עם מישהו אחר במשך 3 שבועות כבר מראה לך שאת יכולה בלי האקס .. ואם את מרגישה צורך לבכות לאקס אז לגיטימי , אל תחמירי עם עצמך, הרי הוא הכי מכיר אותך בכל המצבים לא ? כמו שראיתי- הזמן מרפא, לא גבר אחר נסי לצאת יותר עם חברות וידידים נסי לדבר איתם על מה שכואב עד שתתנקי מהכאב ובהצלחה

למעלה