טוב חבר`ס

noam011

New member
טוב חבר`ס

אני הולך לאכול צהרים אצל המשפוח`ה אני לא חושב שיהיה שם מרק דלעת בניחוח רימונים או בניחוח כלשהו אבל אני מקוה שיהיה טעים בכל זאת שיהיה לכם יום חג שמח וכייפי B-)

יערית

New member
מה תתפדחי,את לא מתביישת?

אם ה-55 ק``ג שלך את צריכה להיות מאושרת, אני אומנם 20 ק``ג יותר ממך,לי יש הרבה מה לעבוד על עצמי לקראת הים... את האמת ש20ק``ג היו גומרים אותי אם היו נוספים לי ;-) , לא חשוב כמה רזה,או שמנה את.. העיקר שאת אוהבת את עצמך כפי שאת!! יערית.

יפעת*

New member
יערית

באופן אם הייתי מוחקת כל הודעה שמרגיזה אותי באופן אישי, בטוח הייתי מוחקת את ההודעה הזאת... תגידי לי מאיפה את רוצה לרזות, מהעצם של היד? יאללה יאללה חסל תלונות. ;-) חג שמח וטעים יפעת

יערית

New member
יפעתי סליחה B-(

לא התכוונתי להרגיזך,נהפוך הוא זו היתה בדיחה(טוב אז לא טובה..) אז הולכים לים? יש לי בגד ים שמת לעלות עלי ;-) ... יערית.

בואי נעשה הסכם

לא הולכים יותר לים, זה מסרטן, זה מעצבן, הזפת נדבקת לתחת והערסים היציאה הכי יצירתית שלהם זה ``בובה, אני לא מכיר אותך מאיפושהו?``. ים בקיץ זה סתם פארש, אני כבר בגיל למזגן. לבן זה יפה!

יפעת*

New member
יאללה גברת

מה השטויות, את מתה ללכת לים, והערסים אחרי 10 דקות ממילא מפחדים ממך יותר מדי ולא מתקרבים (אולי באמת צריך לקחת אותך בתור שומרת ראש...) ועכשיו זה בדיוק הזמן ללכת לים, הסרטן עדיין בחופשת החורף שלו, אם נזהרים מספיק הוא אפילו לא יגלה שאת בים. אז לפני שמתחילות חבילות הילדים של הקיץ להציף את החוף, מה דעתך? קבענו? (יפעת שחושבת שבגד ים זה בשביל לשחות, ולא להנאתו של אף אחד)

איתך? סגרנו

ובטח שבגי-ים זה בשביל לשחות. בעיקר כשקו-הביקיני נעשה אכזרי משנה לשנה. הייתי שוחה עם מעיל, אבל זה לא נוח אוריאנה

uzik

New member
בנושא

את רוצה שיפור לקראת עונת הים אני יכול לעזור - מדבר בעל נסיון עם 19- ק``ג וכבר שנים ששומר על התוצאה. אשמח לעזור

uzik

New member
עזרה אפשרית

קראתי את ההודעה באינטרנט ואם את רוצה שיפור לקראת עונת הים אני יכול לעזור - מדבר בעל נסיון עם 19- ק``ג וכבר שנים ששומר על התוצאה. אשמח לעזור

למעלה