טוב חבר'ס תקשיבו...

shany5

New member
טוב חבר'ס תקשיבו...

אני חברת פורום כבר כמעט איזה שנה וביום שבת היתה לי יומולדת ואף אחד ממכם לא אמר לי מזל טוב.... אז בגלל זה החלטתי "להעניש" אותכם ולספר לכם מה עבר עליי בשבוע האחרון (אבל בקצרה)... היה לי תערוכה לציורים שלי (כבר הזכרתי לכם שאני אמנית..) חגגתי בערך שבוע את היומולדת שלי (4 ימים ליתר דיוק-תשמעו יש לי כל מיני חברים) הכרתי באותם ימים אנשים שאם הייתי מפוקחת לא הייתי מדברת איתם בכלל. אתמול חגג איתי במקרה האדם שאני הכי לא רציתי לראות בעולם (מכל הפאבים בארץ ומכל השולחנות דווקא לידי הוא היה חייב לשבת?!) וגולת הכותרת חבר שלי בא עוד חודש בערך אחרי שהות של שנה בארץ רחוקה ואנחנו נפרדנו... זהו היה לי אחלה יומולדת (אם לא מסתכלים על הצדדים השליליים שקרו..) נ.ב אני עדיין מחכה לשרשורי מזל טוב אולי זה ישפר לי קצת את המצברוח.. "..מחרוזת שירים מלבבת, לספר שירי הלבן.."

Paranoid Y

New member
../images/Emo49.gifבלון|../images/Emo151.gif../images/Emo20.gif מזללל טובבבבבב

מזל טוב עד 120!!! והמון אושר והצלחה בכלללללל

noosh

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך המון מזל טוב
נשמע שבאמת היה לך יומולדת נהדר - גם תערוכה (אפילו שאני לא אוהבת כאלה, זה מפחיד
), גם שבוע של חגיגות וגם החבר חוזר... לפחות השנה התחילה מעולה

Miss CB

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo99.gif

סורי - לא ידענו..

shany5

New member
כן זה התחיל עם אחד ששלחו לי..

ונמשך עם עוד כמה שהזמנתי... תודה באמת וכן אפשר לראות תציורים שלי ברגע שחברה שלי תשלח לי אותם למחשב (מצלמה דיגיטאלית) ונוש...החבר חוזר אבל נפרדתי ממנו כי זה כבר לא הלך ככ ... אוף..הזדקנתי בשנה...

למעלה