טוב חברים!

P i x i e s

New member
לא חושבת..

נראה לי שזה אומר פשוט שהמועד ב' יהיה קל, אם הציונים הנמוכים יהיו מגמה גבוהה. כאילו, פשוט אף פעם לא שמעתי על בגרות חוזרת ככה ש.. (אבל אני אשמח להוכחות, הלוואי שלנו הייתה בגרות חוזרת!
)

לא ממש עושים הבדלים ברמה בין המועדים

לפחות בד"כ. פשוט מחליפים את הנושא, נגיד באלגברה אולי יהיה מעלה ראשונה, בסדרות תהיה סדרה הנדסית רגילה ולא נסיגה, בגיאומטריה מעגל ומשולש ישר זווית שלא היו, אולי בכלל 2 הסתברות, הסתברות טבלה וכו'... זה מה שהמורה שלי אמר לי.

חצילע

New member
כן, שמעתי על הרבה מורים מ001 שאמרו שהרמה של

הבגרות הייתה קשה מידי. גם המורה שלי, גם דודה שלי שהיא מורה למת', חברה של אמא שלי אמרה שהתלמידים שלה שעשו את 001 אמרו שהיה קשה. מעניין אצל מי היתה הבעיה. אצל המורים או משרד החינוך. באמת שחצי מהתרגילים שהיו בבגרות לא ראיתי בחיים. זה היה חדש לי לגמרי.

nse

New member
05 ../images/Emo45.gif

הלך ממש אחלה, היו לי בעיות קלות בהבנת הנקרא אבל הספקתי לתקן את חלקן. בסה"כ בגרות קלילה ונחמדה

noname202

New member
005 ../images/Emo31.gif

הצלחתי לפתור רק את 1א', משום מה המורה שלנו לא טרח להסביר מה קורה כשיש שלישי בשורש, אז הלך לי כל החלק השני של השאלה. גאומטריה לא הצלחתי כלום וטעות נגררת בהסתברות מועד ב' זה מגניב.

01 ../images/Emo31.gif../images/Emo163.gif

עשיתי את כל השאלות ואת כל הסעיפים, אבל לא בדרכים הנכונות נראה לי, והתוצאות.. טוב גם בהן אני לא בטוחה. לא בדקתי בשום מקום. מחכה לתוצאות. מגן 78.

B a m b o o k

New member
003../images/Emo45.gif

המורה הגישה אותי על 70
ולפי התשובות שבדקתי נראלי שיש לי 90... אז ככה שיש לי 75 ואני מסופקת תודה

majsbi

New member
מיאו

003 הלך נפלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש!!!!!!!!!! אני שמחה.

טל קארי

New member
003

איזה שאלון עשיתם במתמטיקה? 003 ואם הלך טוב או רע ?..אממ..לא רע ולכתוב את זה בנושא... ואם יש משהו שאתם רוצים להוסיף בתוכן ההודעה אתם מוזמנים! מגישים אותי על 96 וכנראה שיעגלו ל-100:)

למעלה