מיתי נראה פה טוסיק ברמה עולמית ?
ד דה סטילטו ליידי New member 18/6/06 #103 |שריקה| כווווווווווסית../images/Emo70.gif ../images/Emo57.gif../images/Emo13.gif
ב בארי הברבארי New member 18/6/06 #106 המממממ... גוף נאה. חבל שהתמונה קצת מטושטשת וחשוכה אבל גם זה בסדר כנראה
ק קיפוד ירושלמי New member 18/6/06 #107 סחטיין אין על ירושלמיות סליחה שאני משרבב את זה כל הזמן, אבל אני מת על העיר.
ב בארי הברבארי New member 18/6/06 #111 זה נכון... הירושלמיות הן הכי יפות בארץ !!!! טיול אחד לאורך ציר רחוב יפו והמדרחוב שם ואפשר לקבל נקע בעיניים.
זה נכון... הירושלמיות הן הכי יפות בארץ !!!! טיול אחד לאורך ציר רחוב יפו והמדרחוב שם ואפשר לקבל נקע בעיניים.
S shualy71 New member 18/6/06 #112 בלי להעליב אבל הכי יפות זה החיפאיות (ואני במקרה לא חיפאי) ולא שהירושלמיות לא יפות גם ,אבל זו דעתי.
ב בארי הברבארי New member 18/6/06 #114 החיפאיות לא ממש יפות... ובלי להכליל אבל החיפאיות יותר זנותיות וגם אני לא חיפאי,אבל אני חי ואני מבלה בחיפה די הרבה לאחרונה. כמעט שנה...
החיפאיות לא ממש יפות... ובלי להכליל אבל החיפאיות יותר זנותיות וגם אני לא חיפאי,אבל אני חי ואני מבלה בחיפה די הרבה לאחרונה. כמעט שנה...
C Cינדרלה New member 20/6/06 #116 זהו זה חברים... אני השגתי את המטרה... יפה לכל ממשיכים,ליאתוש את פצצה וגם החתולה הסקסית.. ושוב- רק נועה של הים לא שמה כלום.. תורך עוד יגיע גברת...
זהו זה חברים... אני השגתי את המטרה... יפה לכל ממשיכים,ליאתוש את פצצה וגם החתולה הסקסית.. ושוב- רק נועה של הים לא שמה כלום.. תורך עוד יגיע גברת...