טוב חברים

ניקולי

New member
טוב חברים

זהו עייפתי אני הולכת כי עוד מעט צריך להיות לי טלפון חשוב אז שיהיה לכם לילה טוב
נתראה מחר יום חדש

angel151

New member
אז אתה גם בן 16 בכלל אני מתעסקת

עם קטין ואתה עם גדולה

Dark Muse

New member
אני גדול...לפחות בגוף.....

כיאלו אני נראה כמו מבוגר אני חושב... אני די גבוה לא כל כך קטן ..... ויש לי שכל טוב (בלי להשוויץ) אז כיאלו קטין?? נהההההההה!

angel151

New member
לילה טוב מתוקה קר היום מאוד.

במידה ויהודה איתך ( ושיפסיק כבר לעבוד משמרות לילה ) חבקי אותו חזק חזק איזה כייף שמרגישים עוד מישהוא מחבק אותך כזה ולא קר.. מממ רק מלדמיין.. אוהבת אותך חברה יקרה מכל
ענתקה

Dark Muse

New member
יש מצב שהייתי ערפד בגילגול הקודם..!

יש לי קרום בין האצבעות בידיים יש לי ניבים מאוד חדים אני אוהב אדום!! ושחור אני אוהב חורף קר וגשום וברקים אני בד"כ חי בלילה וישן ביום אני די סגור ומופנם אני תמיד אהבתי דברים אפלים (סרטי אימה תמונות של שלדים מפלצות ודברים מפחידים) אז מי יודע

Dark Muse

New member
חחחח..... שרוט... לא מפחיד ../images/Emo13.gif

אני לא נושך!! יש לי שאלה יש לך תעודת בגרות? אני בטוח שיש תארים יש לך? אם כן כמה?

angel151

New member
הרי לך תגובה הולמת

מה לדעתך? יש לי בגרות או אין לי?. מלבד זאת.. יש לי תואר : טכנאי רנטגן מוסמך ,למדתי זאת בהיותי בהולנד 3 שנים ,עסקתי במקצוע שנה וחצי במכון הדמיה בברנר בת"א אך נשברתי מאחר והעבודה היתה בעיקר בלילות ולא יכולתי לראות יותר אנשים שאתה צריך לבשר להם בקודים שרק הרופא מבין כן .. שיש לילד הזה בעצם סרטן...

Dark Muse

New member
הבנתי....

ויש אנשים שאין להם בגרות בארץ לא התכוונתי לפגוע או משהו....

Dark Muse

New member
אני זז לראות טלווזיה יש צחוקים

בערוץ 22 עכשיו אז לילה טוב ותהני לך אנגל!!

angel151

New member
זה היה נשמע כאילו אתה רוצה לפגוע

אבל חמוד יש כאלה שאין להם תארים, ואין להם בגרות, אבל מה מצליחים מאוד בחיים , ובכלל יש להם כשרונות שלא לי ולו לך יש.. אין זה מעיד על בורות אנשים אלו.. לא משנה במה אתה עוסק ,העיקר יש לך פרנסה, אתה מכובד , ישר , איש הליכות ונעים להיות איתך זה מספיק. כל אדם מגיע לו הכבוד , אהבה , ופירגון ולא משנה במה אתה עוסק. אגב אצלי בעבודה ישנו סמנכ"ל חברה שעובד כמוקדן מאחר ואין עבודה אחרת בנתיים, הרבה עובדים בעבודה זו בתור עבודה שניה השלמת הכנסה כביכול, ורבים אשר סיימו לימודים בעלי תואר זה או אחר . מאחר ואין עבודה כעת בשוק העבודה הם נשארים אצלנו.

Dark Muse

New member
אני יודע את זה....

רק שאלתי... אם לא הייתי חושב ככה לא הייתי שואל אף פעם לא חשבתי שבגרות = חוכמה או משהו ואת אומרת בעצמך אז זה לא פוגע מה ששאלתי ואת בכלל לא אמורה להפגע משאלה כזאת (כתבת בעצמך כבוד כשרון וכו וכו)

למעלה