טוב חברים

י ע ל 2

New member
צופים בכיכר!!!!!!!!!!! כנסו..

טוב אז קיבלתי את הדף קשר במסרים ואני מקווה שכולכם קיבלתם.. ויש לי המלצה קטנה כדי להמנע ממקרים מביכים... שכל אחד יסתכל מי לפני ואפילו שנים לפניו כדי שכשמי שזה יהיה יתקשר אז תדעו מי זה ולא תבינו מאיפה הוא נפל עליכם.. נפגש בכיכר...

אני בסוף כן יבו למיפגש בכיכר ../images/Emo13.gif

כי רק שניים מהחניכים שלי רוצים ויכולים לצאת אז הוחלט שלא מוציאים אותם ... מצד אחד כל כך תכננתי להיות איתם
ומצד שני אני ממש ממש רוצה להיות איתכם
אז ניפגש שם !

מפגן כוח ענקי של כל תנועת הצופים...

ביום שבת כל תנועת הצופים, על כל חניכיה ומדריכיה תבוא ב19:30, לכיכר רבין ופשוט "תראה שהיא קיימת..." יהיו שם כל מיני הופעות ונאומים ותחנות ואמור להיות כיף
נועה.

ואני לא....:((((((((((((((((((((((

לא נותנים לי....כנראה זה שאנחנו במרחק של שעתיים וחצי מצל אביב וזה שיש לי למחרת לימודים+שעת אפס- לא תורמת הרבה... אני מציעה שתחליפי את השם שלי בשם של חמשושית... מצטערת חברה...אני בטוחה שיהיו עוד הזדמנויות...:) אבל בכל אופן- אם תעבירו דרכי את הקשר- אני אמשיך אותו... ביי:) ותהנו שם!!!! ותספרו לי חוויות!!!!! ודרך אגב....העברתי פעולת אמון שהלכה ממש טוב... החניכות נהנו והעברנו את המסר...:) בהצלחה לנו:)

SAG E

New member
גם אני לא יכול לצאת..

המורה שלי להיסטוריה הנחיתה עלינו בוחן ביום ראשון על מצבה של פולין אחרי מלחמת העולם הראשונה וזה הרבה מידי חומר ואני פשוט לא יכול להגיע.. מה לעשות..

איזה כיף לך ...

שאתה לומד את זה... אנחנו לומדים על אנטיוכוס ויהודה המכבי... אבל לעומק... עם כל הקרבות והכלללל.... (זה חומר לבגרות ...
)

אאני מנסה לכתוב הודעה אבל לא הולך..

אז היי כולם! אני ניצן! הנהגת חיפה.. שבט אילנות (שולטט!) אההם.. כולכם פו די גדולים נראה לי.. למה אני בח´.. בכל מקרה אני כאן הרבה זמן רק שאני קוראת ולא כותבת.. אז ראיתי שאתם עושים מחר מפגש פורום.. ואני רוצה גם לבוא.. למה זה צריך להיות ממש טוב.. אז.. מה קבעתם!?

גם אני בח´.....

ויש פה גם מד´ ומו´... ומשהו ממש מוזר קרה!!! עוגיםלצת כתב את ההודעה לפני, אבל כתוב שהוא כאילו היב על ההודעה שלי... ?!

כי שירשרתי את זה...

ביגלל שאלו שתי הודעות שונות שמדברות על אותו נושא, אז זה סתם עושה באלגן... נועה

למעלה