טוב חברים-תמונות!

QsomeoneQ

New member
כי את יפה ופטוגנית,

ואת אומרת שאת לא
רוצה לראות מה זה לא פוטוגני
תסתכלי על תמונות שלי

התמונות של עברי יגיעו בקרוב....

מתישהו....כשהיהיה לי יותר זמן. אני לא אהיה פה כמעט בימים הקרובים אז-אם אנ לא אראה אתכם-בוקר טוב,צהריים טובים וערב טוב . גם שבוע טוב משפט מסרט מצויין שהישראלים לרא הצליחו להתאפק והוציאו חיקוי-המופע של טרומן (המופע של ...לא זוכרת איך קוראים לו)

Ez sLeeP

New member
הולך להיות? כבר. נזכרתי מדוע אני

מתעב את ערוץ 2. הפרסומות? טוב. יש לזה קשר הדוק.

אוי אוי החיים שלי קשים!../images/Emo10.gif

אני? בכיינית? להההה... קיצר אני בסיפריה המסריחה של הבית ספר שלי (אחת הגדולות באיזור...דווקא דיי משוכלל פה..) אבל שקט פה מידי. אני מנסה ללמוד למבחן בערבית שיש לי מחר (נושי? נדב?) אני פה גומרת חפיסת שוקולד ולא מצליחה להתרכז!! יש לי עד 6 פה, ואין מצב שאני מבינה ערבית, ואני שפוכה מעייפות אחרי הלימודים שהיו עד שעה 3. בשיעור האחרון מורי שלחה לי הודעה וזה עודד אותי קצת (תודה בובה!!! וממש לא סיימתי ללמוד כששלחת.) היום הוציאו משיעור ספרות על זה שהמורה חשב שאני מפריעה,וזה לא נכון! הפריעו לי!! גרר!! זה יכול לשגע אותי!! הוא הוציא אותי כבר פעמים! יש לו משהו נגדי! אין פה מים, אני עוד שניה נפטרת, ואני נורא בכיינית?! ולא איכפת לי כי... מותר לי! מה עוד? יש לי ב-6 שיעור ג'אז,אבל אני שפוכה מעייפות. היום אמא שלי חוזרת מטיול שנתי אחרי שלא ראיתי אותה 3 ימים (קשה!) אתמול אכלתי במסעדה באשקלון-ונכנסתי למצב כפית,והייתי עם אח שלי ואבא. אבא קצת צחק ואסז התחיל לכעוס וגם אח שלי! וזה עיצבן אותי!! היה ממש כיף-השתוללתי במסעדה שם, קראתי למלצרית בשמה אבל...אני חושבת שהיא לא שמעה אותי או פשוט החליטה להתעלם,ועשיתי שטויות. ואז אבא קנה לי את הדבר שאני הכי אוהבת בעולם-גלידה של מקדולנדס-ב-1.90. היה טעים-ונסענו הביתה. אני נורא מזיינת את השכל...לא נורא. תסבלו. אין לי כוח ללמוד!! אני עכשיו נכנסת לתקופת מבחנים מגעילה!! מקווה לבקר פה הרבה. היום אני לא אהיה עוד במחשב, בגלל המבחן מחר...תסתדרו. ביי

נועה אני מזדהה לחלוטין

המורה שלי להיסטוריה, שהדף הזה לא יספיק לכמות הקללות שהרעפתי עליו היום, שלח אותי היום פעם שלישית להרשם על הפרעה!!! שלישית!!! אתם בטח חושבים שעשיתי משהו נורא נכון? אז זהו שלא!!! בסכך הכל פתחתי את היומן וכתבתי משהו!!!!! בעעעע!!!

חחחח אני לא לומדת..

טוב אולי קצת.. עושים חדר זיכרון לרבין- חדר על החברה הישראלית..:/ חחח ואני האחראית.. (וניר..!%@#)

Ez sLeeP

New member
אני פה בשבילך,

אני והידע המועט שלי בערבית. אם זה עוזר. אל'לורה אל'ערביה סאקס.

נועית מזל שידעת שזאת אני

כי שכחתי להזדהות בשמי... או וול אולי לפחות היום לא הברזתי לך!!!

למעלה