טוב חברים! הגיע הזמן!

• פותח הנושא RP3
  • פורסם בתאריך

RP3

New member
טוב חברים! הגיע הזמן!

המסגרת פה! קרטון הביצוע פה! ואפילו הדבק והפאזל פה! עכשיו! איך מחברים את הכל יחד? קניתי דבק פלסטי איכותי (זה מתאים) איך אני מורח את הדבק,על איזה צד אני מורח(על הקרטון או על הפאזל) ועל איזה צד אני מניח את הספרים הכבדים תודה לכל העונים!

tamtal

New member
אז ככה... קודם כל מזל טוב

תיקח חתיכת קרטון קשיח, פלטת אלומיניום קטנה, ואיתה אתה מרים קטעים קטעים מהפאזל המחובר.(למעשה אתה מפרק אותו אבל בפלטות). על קרטון הביצוע, או הדיקט, אתה מורח את הדבק ומחזיר בחזרה את הפלטה שהוצאת. קח עד שתסיים. כך הדבקתי את כל הפאזלים שלי. ביניהם 3000-5000 חלקים. בהצלחה והרבה סבלנות. טליה.

Naomif

New member
אני עושה אחרת...

אני שמה קרטון נוסף על הפאזל (שיהיה סנדוויץ) והופכת אותו. אחר כך שמה דבק פלסטי על המאחורה של הפאזל ומדביקה את הקרטון. פה למדתי שמומלץ גם להניח ספרים כבדים על הקרטון כדי שלפאזל לא יצמח "בטן". בהצלחה

tamtal

New member
כן, זה רעיון טוב, אבל

כשיש לך פאזל גדול, מ-3000 ומעלה בגודל של 1.5 מטר ומעלה, קצת קשה להפוך אותו.

tamtal

New member
אני מקווה שיצא לך לעשות

כי זה כיף, במיוחד אחרי שזה מוכן וממוסגר. את יכולה להיכנס לגלריה שלי לראות מה עשיתי(טליה) שיהיה לך חג שמח

Naomif

New member
מהמם../images/Emo70.gif

אצלי כרגע זה בעיה תקציבית. יש לי 3 פאזלים בבית שמחכים למסגור... את הפאזלים של 1000 חלקים אני מסיימת ביום-יומיים. בהזדמנות אני ממש רוצה לעשות פאזל גדול יותר. צריך קצת אתגר

liors91

New member
הפאזל יכול להדבק

אם שמים יותר מידי דבק פלסטי הוא עובר בין החלקים ולאחר שמניחים ספרים כבדים התמונה עלולה להדבק לקרטון השני ואז התמונה תתקלף (זה קרה לי פעם וחבל לאחר כל העבודה )

למעלה