טוב חברים, הגיע הזמן

fireman

New member
טוב חברים, הגיע הזמן

להתחיל להזיז עניינים היות והפורום אמור לקדם את העיר באר שבע על כל יתרונותיה האפשריים אני חושב שכדאי להקים רשימות של כל מיני דברים בפורום באגף המאמרים כמו רשימת מסעדות, פיצריות, פאבים, מועדונים וכו..... ולכן אני חושב שכדאי שנתחיל עם מקומות בילוי מתחום המועדונים\פאבים שרשרו את השמות של המקומות שאתם מכירים תוך כדי הסבר קצרצר ומתומצת על המקום ובעיקר היכן הוא נמצא אז קדימה לעבודה

דנה!

New member
נאפיס-

המקום האהוב על כולם :) נמצא במרכז B7 מול הום סנטר...

דנה!

New member
באולינג-

זורקים את הכדור ומפילים פינים
נמצא במרכז B7 בבאר שבע ליד האינטרפול

דנה!

New member
זיגי-

מועדון ביליארד וסנוקר. נמצא ליד הסקטלנד הישן שאז שהיינו קטנים היינו הולכים עם ההורים :))

דנה!

New member
פורום-

מועדון הריקודים הכי גדווווווווול בבאר שבע :) נמצא בעמק שרה (אם ככה קוראים לזה)

fireman

New member
דנה את יכולה לכתוב את הכל בהודעה

אחת אגב נאפיס הוא לא מועדון ולא פאב תעזבו את מקומות המזון עכשיו תתמקדו במועדונים ופאבים

crovee

New member
טוב...

אמרו הבאולינג, הפורום, והזיגי. אני אוסיף- ברקה, שבו יש מדי יום שלישי הופעות מ-צ-ו-י-נ-ו-ת של מיטב האומנים. באר אברהם- מקום עתיק והאטרקציה של באר שבע, אם לא של הנגב, גם בה מתקיימות הופעות וערבי שירה בציבור, ערבי ריקודי סלסה הופעות אמנים ועוד. פאנצ´ליין- תוכנית המסיבות בו משתנה מיום ליום. ממוזיקה שחורה, להיפ הופ, רגאיי, סלסה, מזרחית, קריוקי וכולי. שנפס- אם בא לנו לשבת ואולי לרקוד, אם בא לנו סתם קצת לשתות ואולי גם קצת לדבר- זה המקום. מקום קטן וסימפטי. שיהיה בהצלחה.

twigy

New member
ואני אוסיף

שבברקה יש ערבי להקות צעירות גם בימי שבת וימי ראשון אוסיף את הפאב של עומר (מקום באוירה נחמדה, קקוטלים מעולים, ואוכלוסיה 10) ואוסיף את f.r.i.e.n.d.s בר (מקום די משעמם, אבל אם זה זה או לשבת על הספסלים בשכונה, אז לפחות שם יש ספה ואפשר להזמין דברים) אם מדברים על מועדוני בליארד/סנוקר אז יש את האינטרפול במרכז ביג, שזה מקום ששומר על איכות.

למעלה