טוב חברים אני פורש!!

הדגדגן

New member
טוב חברים אני פורש!!

העניין הזה של חלומות צלולים לא בשבילי אני חושב שאני יחכה בסבלנות שאני יחלום שוב על דגדוגים לילה אחד, בלי להתאמץ יותר מדי... להתראות חברים דגדגן

חלמן

New member
אל תפרוששששש

למה לפרוש ??? דווקא אם הפנטזיה שלך היא לדגדג בחורה.. אז כדאי לך להתאמץ להגיע לחלום צלול.... גם אני עוד לא חלמתי חלום צלול... ניסית כבר ווילד?? מיילד?. עיין שלישת? מה ניסית?? דווח לנו....

הדגדגן

New member
אז זהו, שלא הבנתי אף אחת מהשיטות

ואל תציעו לי לקרוא באתר שוב ושוב, אני קראתי ולא הבנתי כלום אני נכנע!

חלמן

New member
אני עכשיו הולך להסביר לך באופן

אישי.. וגם ברגר! מובן ברגר - סתם ברמן.. תעזור להסביר ברמן.. טוב אז ככה.. ישנם שתי שיטות שאני מכיר! אחת קוראים לה wild שהפירוש שלה היא חלימת חלום צלול בערנות מה שאתה צריך לעשות זה ככה.. ללכת לישון.. לכוון שעון אחרי 5- 6 שעות לקום למשך 15 דקות לשתוף פנים להתרחץ לעשות שכיבות שמיחה משהו כדי שיעורר אותך.. אחרי ה- 15 דקות תחזור למיטה. תשכב ותעקוב אחרי הנשימות שלך.. זאת אומרת שאתה תחליט מתי לנשום ומתי להוציא אוויר.. אבל תעשה את זה בטבעיות כזאת.. אחרי איזה 5 דקות שאתה שוכב ועוקב אחרי הנשימה ולא זז! אז אתה אמור להרגיש ויברציות זאת אומרת שפתאום תרגיש שהאצבעות בידים שלך זזות וברגלים.. ופיתאום כל הרגל טיפה זזה בלי שתירצה.. אל תתנגד לתופעה.. תן לה להמשיך.. בפעם הראשונה אולי תיבהל אבל אחר כך תיתרגל לזה.. טוב אחרי הוויברציות תרגיש את הגוף שלך כבד כזה או שתגיע לשיתוק שינה.. (שיתוק שינה זה אומר שאתה לא תוכל לזוז) (דרך אגב - עליך להמשיך לעקוב אחרי הנשימות ) שתגיע לשיתוק שינה תרגיש כבד.. מייד תנסה לעשות סיחרור זה אומר שאתה צריך לדמיין לעצמך מסתובב במהירות... עכשיו למשל תעשה ככה... תישב על כיסא כזה שמסתובב 360 מעלות.. תסתובב מהר מהר.. ואל תתמקד בשום אוביקט בחדר... אתה רואה הכל כזה מרוח כזה ולא ברור.. עכשיו תעצום עינים ותסתובב אתה תרגיש כזה בראש כזה שהמוח מסתובב.. ברגע שאתה מגיע לשיתוק שינה אתה צריך לדמיין בראש את עצמך מסתחרר במהרה! ואז תגיד לחלום צלול - אנשים אם טעיתי במשהו אז אתם מוזמנים לתקן אותי - עכשיו השיטה השנייה שהיא MILD לא יודע את הפירוש שלה אבל אני יודע בערך מה צריכים לעשות.. אתה הולך לישון וקם אחרי 5 - 6 שעות.. אם אתה זוכר את החלום שלך תרשום אותו מהר ביומן חלומות שלך.. תלך לשטוף פרצוף אתה צריך להשאר ער במשך 30 דקות עד שעה.. אחרי שאתה שוטף פרצוף תקרא שוב ושוב את החלום שלך - (החלום שהיה לך בחמש שש שעות הקודומות שישנת בהם) אחרי שאתה יודע את החלום בעל פה.. אז אתה צריך לחזור לישון ושאתה שוכב במיטה עם עינים סגורות לחשוב על זה שאתה שוב פוגש למשל את העץ הזה ואז מטפס עליו (נגיד שזה היה החלום שלך) ועכשיו שתירדם 80 אחוז (או יותר ) שתחלום את החלום הזה ואז אתה תידע שכבר זה היה לך החלום הזה ואז תדע שאתה חולם חלום צלול.. ואז תוכל לדגדג את כוולללם! (דרך אגב אם אתה לא זוכר את החלום שלך (של החמש שש שעות)) אז פשוט תדמיין את עצמך איפשהו שתירצה להיות... למשל שאתה נכנס לחדר ויש במיטה בחורה כוסית אחושרמוטה ערומה ששוכבת קשורה למיטה ואתה מתקרב אליה ועושה לה קוצי מוצי.. חחחחח סתם.. יש עוד שיטות גיא ואלון ושריר ושבז וכל המבינים האחרים יסבירו לך! מקווה שעזרתי במשהו

אלון ב

New member
שמע אם הבן אדם רוצה לפרוש

מי אני ? ... מה אני ? ... מה ? ... מה ?? ... מה ?!

חלמן

New member
יא רע! אתה יודע מה

אני חושב שנפלת עם התנ"ך.. חחחחחחח וקיבלת גם חצץ בעיין.... סתם.. נו ספר איך היה...

הדגדגן

New member
תודה רבה לך חלמן :)

על ההסבר באופן אישי.... אבל אין שיטה שבה לא צריכים לקום באמצע הלילה? אני יודע שיש, בדיקות מציאות... אבל מה צריכים לעשות בדיוק??

חלמן

New member
שכחתי על בדיקות מציאות אני יסביר

טוב.. אני יסביר לך על בדיוקות מציאות... אז ככה.. בדיקות מציאות נועדו כדי שתדע אם אתה חלום או לא... תראה... מ עכשיו תעשה כל פעם שאתה רואה משהו מוזר תבדוק אם אתה בחלום או במציאות ע"י : תסתכל על השעון (אם יש לך שעון דיגיטלי..) אז אם תראה את השניות הולכות ככה 22 23 24 אתה במציאות.. אם תראה ככה 22 מאה 65 +95 אשך פלוץ וכל מיני דברים מוזרים 99% שאתה בחלום.. יש עוד בדיקות מציאות.. למשל אתה צריך להגיד אני יכול להכניס את היד בקיר.. (ולאמין לזה) ואז לדחוף את היד לקיר.. אם תצליח אז אתה בחלום אם לא אז אתה במציאות.. יש עוד משהו.. כל פעם שאתה רואה משהו שלא מוצא חן בעינך נסה לשנות אותו.. למשל אם אתה רואה סרט בטלוויזה 21 אינטש תגיד אני ימצמץ ואחרי זה תהיה לי טלוויזית 54 אינשט שטוחה של סוני וגה! אם זה יקרה אתה בחלום!! או תנסה לשנות דברים אחרים.. למשל אתה במשחק כדורגל.. והקבוצה שלך מפסידה.. נסה להגיד עכשיו נימני יפקיע! אם יהיה גול באותו רגע אז אתה בחלום... אבל תעשה עוד בדיקה ליתר ביטחון.. עכשיו אתה שואל.. מה הוא דפוק? אני יודע מתי אני במציאות ומתי לא.. אז הרעיון הוא כזה... אתה עושה בדיקות מציאות במציאות ותדע שאתה לא חולם.. וכאשר תעשה את הבדיקות בחלום (מתוך הרגל) אז תדע שאתה חולם והנה לך חלום צלול !!!!!!!! בהצלחה.. אם יש עוד שאלות אני לרשותך... וגם אלון וגיא יעזור לך!! (אלון אל תהיה רע...) וגיא תמיד עוזר כי הוא אחלה! אז בהצלחה..

אלון ב

New member
טוב שיכנעת אותי - דגדגני קרא !

טוב החלטתי להסביר לך פעם אחת בצורה הכי פשוטה שאני יכול, קרא את מה שכתבתי לך כאן ותכתוב לי אחר כך אם הבנת או לא. טוב ? אני אסביר לך 3 דברים מאד פשוטים, אני אסביר לך את זה בצורה הכי פשוטה שאפשר כדי שתראה כמה שזה קל ותנסה - 1. בדיקות מציאות מעכשיו אתה מתחיל לעשות בדיקת מציאות בכל פעם שאתה עובר מחדר אחד לחדר שני, בכל פעם שאתה שותה ( מים, קולה, מיץ, קפה, תה, מילקשייק ... ) ובכל פעם שאתה מתיישב או קם. מבין ? ובדיקת המציאות היא כזאת - שאל את עצמך בראש "האם יכול להיות שאני בעצם חולם עכשיו ? האם יש כאן משהו מוזר ? האם הגיוני שאני אהיה פה בכלל ???" ואז כמה שניות תסתכל מסביב ותבדוק אם אתה רואה משהו מוזר ואם יכול להיות שאתה חולם ( אל תענה אוטומטית שזה לא חלום ! תיבדוק טוב טוב לפני שאתה נותן תשובה !! ). אם תעשה את זה הרבה אז בסוף אתה תיזכור לעשות את זה גם תוך כדי חלום ותבין שאתה חולם ! 2. זכירת חלומות טוב אני לא אגיד לך לכתוב יומן חלומות כי זה רק יבריח אותך וגם אני מתעצל לכתוב יומן חלומות ( למרות שמנסיון אישי זה מאד מאד עוזר ). מה שאני כן אגיד לך זה ככה - תשתדל לישון לפחות 7 שעות בכל לילה, בכל בוקר כשאתה מתעורר פשוט מאד תישאר 10 דקות במיטה עם עיניים עצומות ונסה בלי הפסקה להיזכר בחלומות שלך ! עם עיניים עצומות ובלי לחשוב על דברים אחרים ! במשך 10 דקות ! אתה לא חייב אבל מאד מאד יעזור לך אם כל בוקר תכוון שעון מעורר נוסף שיעיר אותך חצי שעה לפני הזמן וכשהוא מצלצל פשוט כבה אותו וחזור לישון, זה מאד מאד יעזור לך לזכור את החלומות שלך !! 3. שיטות ה WILD ( ווילד ) טוב זו שיטה שאתה לא חייב לעשות אבל אני מאד ממליץ לך דווקא כן לנסות אותה בכל פעם שיש לך זמן ( בשבתות לדוגמה ) זו שיטה ממש ממש כייפית וכן צריכים לקום אחרי 6-5 שעות. אבל מאד מומלץ זו פשוט חוויה ! אז ככה לך לישון בשעה 11:00 או 12:00 בלילה, ותתעורר עם שעון בשעה 4:50 בבוקר ( כלומר בעשר דקות לפני חמש בבוקר ) קום ושטוף פנים טוב טוב במים ואז חזור למיטה ועצום את העיניים. עכשיו תתחיל להתרכז אך ורק בנשימות שלך ולא בשום דבר אחר ! אל תחשוב שום מחשבות אחרות ! רק תתרכז בלי הפסקה בנשימות שלך ! לא משנה מה יקרה תוך כדי זה, ולא משנה אילו דברים מפחידים תראה או תשמע, רק תמשיך כל הזמן להתרכז בנשימות שלך בלי הפסקה ובלי מחשבות אחרות עד שתמצא את עצמך פתאום בתוך חלום צלול ! ( זה לא אמור לקחת יותר מחצי שעה, לפעמים זה לוקח יותר זמן ) זה הכל ! תגיד לי עכשיו אם הבנת, ותגיד אילו סעיפים אתה מתכוון לנסות ! אלון

הדגדגן

New member
תודה לכולם :)

אני מתכוון לנסות את הבדיקות מציאות, כי זה לא מצריך לקום באמצע הלילה וכל זה.... ואני מקווה שסוף סוף ייצא לי לדגדג!!!!!

אלון ב

New member
נסה את סעיפים 1, 2 שרשמתי לך !

עזוב את כל מה שרשמו לך אלו שכתבו לפני, הם סתם מסבכים אותך
קרא עכשיו ( עכשיו ! ) עוד פעם את סעיפים 1, 2 שרשמתי לך ותגיד לי שתעשה את שניהם ! את סעיף 3 אני מאד ממליץ לך לנסות מדיי פעם, זה לא כזה קשה ! ממתין לתשובה אלון

הדגדגן

New member
טוב אז ככה....

אני ינסה את הסעיפים שלמטה, ויעדכן אותכם מחר שלכם דגדגן

למעלה