טוב שיכנעת אותי - דגדגני קרא !
טוב החלטתי להסביר לך פעם אחת בצורה הכי פשוטה שאני יכול, קרא את מה שכתבתי לך כאן ותכתוב לי אחר כך אם הבנת או לא. טוב ? אני אסביר לך 3 דברים מאד פשוטים, אני אסביר לך את זה בצורה הכי פשוטה שאפשר כדי שתראה כמה שזה קל ותנסה - 1. בדיקות מציאות מעכשיו אתה מתחיל לעשות בדיקת מציאות בכל פעם שאתה עובר מחדר אחד לחדר שני, בכל פעם שאתה שותה ( מים, קולה, מיץ, קפה, תה, מילקשייק ... ) ובכל פעם שאתה מתיישב או קם. מבין ? ובדיקת המציאות היא כזאת - שאל את עצמך בראש "האם יכול להיות שאני בעצם חולם עכשיו ? האם יש כאן משהו מוזר ? האם הגיוני שאני אהיה פה בכלל ???" ואז כמה שניות תסתכל מסביב ותבדוק אם אתה רואה משהו מוזר ואם יכול להיות שאתה חולם ( אל תענה אוטומטית שזה לא חלום ! תיבדוק טוב טוב לפני שאתה נותן תשובה !! ). אם תעשה את זה הרבה אז בסוף אתה תיזכור לעשות את זה גם תוך כדי חלום ותבין שאתה חולם ! 2. זכירת חלומות טוב אני לא אגיד לך לכתוב יומן חלומות כי זה רק יבריח אותך וגם אני מתעצל לכתוב יומן חלומות ( למרות שמנסיון אישי זה מאד מאד עוזר ). מה שאני כן אגיד לך זה ככה - תשתדל לישון לפחות 7 שעות בכל לילה, בכל בוקר כשאתה מתעורר פשוט מאד תישאר 10 דקות במיטה עם עיניים עצומות ונסה בלי הפסקה להיזכר בחלומות שלך ! עם עיניים עצומות ובלי לחשוב על דברים אחרים ! במשך 10 דקות ! אתה לא חייב אבל מאד מאד יעזור לך אם כל בוקר תכוון שעון מעורר נוסף שיעיר אותך חצי שעה לפני הזמן וכשהוא מצלצל פשוט כבה אותו וחזור לישון, זה מאד מאד יעזור לך לזכור את החלומות שלך !! 3. שיטות ה WILD ( ווילד ) טוב זו שיטה שאתה לא חייב לעשות אבל אני מאד ממליץ לך דווקא כן לנסות אותה בכל פעם שיש לך זמן ( בשבתות לדוגמה ) זו שיטה ממש ממש כייפית וכן צריכים לקום אחרי 6-5 שעות. אבל מאד מומלץ זו פשוט חוויה ! אז ככה לך לישון בשעה 11:00 או 12:00 בלילה, ותתעורר עם שעון בשעה 4:50 בבוקר ( כלומר בעשר דקות לפני חמש בבוקר ) קום ושטוף פנים טוב טוב במים ואז חזור למיטה ועצום את העיניים. עכשיו תתחיל להתרכז אך ורק בנשימות שלך ולא בשום דבר אחר ! אל תחשוב שום מחשבות אחרות ! רק תתרכז בלי הפסקה בנשימות שלך ! לא משנה מה יקרה תוך כדי זה, ולא משנה אילו דברים מפחידים תראה או תשמע, רק תמשיך כל הזמן להתרכז בנשימות שלך בלי הפסקה ובלי מחשבות אחרות עד שתמצא את עצמך פתאום בתוך חלום צלול ! ( זה לא אמור לקחת יותר מחצי שעה, לפעמים זה לוקח יותר זמן ) זה הכל ! תגיד לי עכשיו אם הבנת, ותגיד אילו סעיפים אתה מתכוון לנסות ! אלון