טוב חבר'ה

• פותח הנושא evib
  • פורסם בתאריך

evib

New member
טוב חבר'ה

ניסיון להחיות את הפורום שמשום מה איבד חיים באופן רשמי...
יש לי כמה שאלות קשות אליכם שדורשות המון מחשבה... תנסו לענות ברצינות..
מה היה הרגע המאושר ביותר בחייכם?
מה היה הרגע העצוב ביותר בחייכם?
מהו הסיפור הכי מדהים ששמעתם?
מיהו האדם שאתם הכי מעריכים ולמה? (לא צריך שמות- הלמה יותר חשוב...)
על איזה רגע בחיים אתם הכי מתחרטים?
על איזה רגע בחיים הייתם חוזרים פעם נוספת?
מה הדבר שמשמח אתכם הכי הרבה?
מה הדבר שמעציב אתכם הכי הרבה?
מה הדבר שאתם מאמינים בו הכי הרבה? זהו, תרגישו חופשי להרחיב בסיפורים כי זו המטרה... כל תשובה תתקבל בברכה... ערב נעים שיהיה לכולם!

מממ ננסה :)

הרגע המשמח ביותר בחיים שלי - הרגע בו הקומונר שלי (נוע"ל) שאל אותי מה פשר הכוכבים האדומים שנמצאים על החולצת תנועה שלי, לא ידעתי לענות, וזה נתן לי דחיפה לצאת מהבורות הילדותית שהייתי בה.. הרגע העצוב ביותר - לא היה רגע עצוב ביותר בחיים שלי, היו כמה עצובים, אבל לא היה רגע הכי עצוב הסיפור הכי מדהים ששמעתי - זה יכול להיות סיפורים שקראתי? ממ הרבה קטעים שקראתי על חבל הצ'יאפס במקסיקו, מאות עד אלפי אנשים חיים שם בשיתוף כלכלי תחת סוג של מצור צבאי, די מדהים הייתי אומר... האדם שאני הכי מעריך - מממ שוב, אין 'הכי'.. אבל אני לא מעריך כל בנאדם, אני מעריך בנאדם שיודע להעריך את עצמו, שנמצא בשבילך לאורך כל הדרך ולא מפנה לך גב במקרים כלשהם, וגם שמשקיע מחשבה בדברים, אני לא מסתדר עם שטחיות... על איזה רגע בחיים אני הכי מתחרט - אני מניח שעל הילדות שלי, גילאים 11, 12, 13, 14... הייתי די כפוף להחלטות של חברים שלי, ולמרות שלא הייתי נהנה מזה הייתי ממשיך עם זה, זה גרם לי לריב עם סתם אנשים ולנתק קשר עם כמה גם... על איזה רגע בחיים הייתי חוזר פעם נוספת - סוג של טיול שאני ושתי האחים שלי עשינו, לקחנו את האוטו וסטינו מהכביש לכיוון פסי רכבת כאלה בשממה רצינית, ואז טיפסנו על הרים, היה נחמד.. אבל נעשה את זה שוב בכל מקרה בקרוב :) מה הדבר שמשמח אותי הכי הרבה - מוזיקה, או שיחה עם חבר קרוב. מה הדבר שמעציב אותי הכי הרבה - הסתכלות על העבר שלי ועל פספוסים שעשיתי בחיים מה הדבר שאני מאמין בו הכי הרבה - יכולת של כל אדם לשלוט במחשבה שלו, ולהשתחרר ממגבלות כמו לחץ חברתי, התמכרויות כלשהן, וכו'..

Gingerbread

New member
ק-ש-ה ../images/Emo11.gif

טוב, קודם עניתי על השאלות ואז המחשב נכבה. אז אני מנסה לשחזר
מה היה הרגע המאושר ביותר בחייכם? אני לא יכולה לנקוב באחד
היו די הרבה. כל רגע שבו הרגשתי מאוהבת, כל רגע שבו הוחמאתי, כל רגע שבו הרגשתי רצוייה על פני האדמה, או כשמישהו סתם הרעיף עלי חיבה
מה היה הרגע העצוב ביותר בחייכם? גם, לא יכולה להצביע על אחד מסויים. הרגע הטרגי האחרון שהיה לי היה עם ידיד שלי, חשבתי שהוא רוצה להפסיק את הקשר ופרצתי בבכי היסטרי. בסוף התברר שבכלל לא פרשתי אותו נכון, והוא מרגיש בדיוק ההפך, אבל זה בכל זאת היה רגע נוראאאא עצוב בשבילי.
מהו הסיפור הכי מדהים ששמעתם? כל הסיפורים של ניצולי השואה לדעתי, הם מדהימים.
מיהו האדם שאתם הכי מעריכים ולמה? כל אדם אמיתי, שיעמוד לצד חבר בשעת צרה, כל אדם שיש לו אהבה לתת, אדם אכפתי. אני גם מעריכה אנשים שיקריבו הכל למדינה..
על איזה רגע בחיים אתם הכי מתחרטים? יש בטח מלאאאאאא אבל תסלחו לי שאני לא רוצה להזכר בהם, אני לא אוהבת לבכות על חלב שנשפך.
על איזה רגע בחיים הייתם חוזרים פעם נוספת? על כל אחד מהרגעים מהסוג של השאלה הראשונה
מה הדבר שמשמח אתכם הכי הרבה? מוזיקה, מחמאות, הבעת חיבה, החתולה והכלב שלי, חברות, וידידים.
מה הדבר שמעציב אתכם הכי הרבה? אין לי מילה להגדיר את זה. אולי אהבה נכזבת..
מה הדבר שאתם מאמינים בו הכי הרבה? מאמינה בעצמי, באלוהים ובאהבה.

../images/Emo41.gif

לילה קסום שיהיה לכם
מה היה הרגע המאושר ביותר בחייכם? כשחיבקתי את אח שלי לראשונה אחרי שחזר מחו"ל. לפני שנה בערך. רוק העצמאות, היהודים על הבמה, אני רוצה למות ופתאום השיר שלי מתחיל- "ליפול". לפני חודשיים, הופעה של היהודים, פגישה איתם. אין מילה שאני יותר אוהבת לומר מאשר: "תודה". (לא יכולתי לבחור אחד) מה היה הרגע העצוב ביותר בחייכם? כשהבנתי שאיבדתי את האדם שמלמד אותי כל יום מחדש מהי אהבה. מהו הסיפור הכי מדהים ששמעתם? אין כזה. מיהו האדם שאתם הכי מעריכים ולמה? (לא צריך שמות- הלמה יותר חשוב...) המלאך שלי. מלאך מבוגר בגוף של נערה. אין מישהו שיודע לאהוב יותר ממנה. על איזה רגע בחיים אתם הכי מתחרטים? אני לא מאמינה בחרטה. על איזה רגע בחיים הייתם חוזרים פעם נוספת? הפעם הראשונה שחיבקתי את המלאך. והפגישה הראשונה עם היהודים. גרופית
מה הדבר שמשמח אתכם הכי הרבה? אהבה. מה הדבר שמעציב אתכם הכי הרבה? בדידות. מה הדבר שאתם מאמינים בו הכי הרבה? אהבה. (השאלות לא היו קשות בכלל, היה קשה להחליט אם לשלוח או לא. אני מניחה שאפשר להבין מה החלטתי.)

וואו

"מיהו האדם שאתם הכי מעריכים ולמה? (לא צריך שמות- הלמה יותר חשוב...) המלאך שלי. מלאך מבוגר בגוף של נערה. אין מישהו שיודע לאהוב יותר ממנה. על איזה רגע בחיים אתם הכי מתחרטים? אני לא מאמינה בחרטה." הייתי בטוחה לרגע שאני כתבתי את זה.

ח ל ו ן

New member
שלי

מה היה הרגע המאושר ביותר בחייכם? כששמעתי בפעם הראשונה את הדיסק הראשון של אביתר ברצף, פשוט חוויה שאני לא יכול אפילו לתאר. מה היה הרגע העצוב ביותר בחייכם? כשהודיעו לי שאמא נהרגה. מהו הסיפור הכי מדהים ששמעתם? הסיפור של הרב לאו בשואה, פשוט לא ייאמן. מיהו האדם שאתם הכי מעריכים ולמה? (לא צריך שמות- הלמה יותר חשוב...) על איזה רגע בחיים אתם הכי מתחרטים? כשאני וידידה לקחנו את האוטו של ההורים שלה ואז תפסה אותנו ניידת של משטרה :-\. למרות שבסוף ויתרו לנו.. על איזה רגע בחיים הייתם חוזרים פעם נוספת? הייתי באנגליה באיזה חתונה במלון מאוד יוקרתי והיה לי מאוד משעמם, אז יצאתי מחוץ לאולם ללובי וראיתי שם פסנתר כנף שחור מדהים, אז התחלתי לנגן את יש לי סיכוי (בעיבוד בלי להשוויץ מאוד יפה שלי) ואז כשסיימתי פתאום שמעתי מחיאות כפיים, הסתובבתי וראיתי לפחות 40 אנשים עומדים ומוחאים לי כפיים. מה הדבר שמשמח אתכם הכי הרבה? לנגן ומוזיקה מה הדבר שמעציב אתכם הכי הרבה? תמונות ומוזיקה מה הדבר שאתם מאמינים בו הכי הרבה? בה' ובכוחו של התת מודע

באתי לכתוב לך

שכתבתי בזכר ואני לא מבינה מאיפה מגיע ההכרזה הזו, ואז ראיתי שלא. נו, אני

../images/Emo54.gifאני ../images/Emo9.gif

מה היה הרגע המאושר ביותר בחייכם?האוגרת שלי המליטה
מה היה הרגע העצוב ביותר בחייכם?האוגרים שלי ברחו
מהו הסיפור הכי מדהים ששמעתם?שמצאתי אוגרת אחת חייה
מיהו האדם שאתם הכי מעריכים ולמה? (לא צריך שמות- הלמה יותר חשוב...)מעריך אותו כי הוא אחד האנשים שהכי השפיעו לי על החיים
על איזה רגע בחיים אתם הכי מתחרטים?יסודי
כי לא השקעתי
על איזה רגע בחיים הייתם חוזרים פעם נוספת?מכיתה א', ביצפר זה כיף
מה הדבר שמשמח אתכם הכי הרבה?לדעת שמישהו איי שם באמת אוהב אותי ומקבל אותי כמו שאני מה הדבר שמעציב אתכם הכי הרבה?לדעת שהאוגרים שלי חשבו שנטשתי אותם
מה הדבר שאתם מאמינים בו הכי הרבה?אלוהים

evib

New member
נצל"ש- תקלה טכנית...

טוב אני מרשה לעצמי לשאול את זה כאן כי זה השרשור שלי (מקווה שזה לא מפריע לאף אחד...) אבל- יש לכם אולי מושג למה בזמן האחרון אני לא מקבלת הודעת אימייל על ההודעות ששולחים לי כאן??? אני אשמח לתשובה וסליחה על ההתפרצות...
תמשיכו... נכון זה כיף???

ממ...

אולי לא מסומן שברצונך לקבל הודעה במייל? כשמוחקים קוקיז, צריך לסמן הכל מחדש.. אם מסומן אצלך, אז אין לי מושג, נסי לפנות לתפוז

נו, נו.

מה היה הרגע המאושר ביותר בחייכם? במחווה של פינק פלויד באוקטובר. החברה-הכי-טובה ואני. מתחיל hey you ואני פשוט פורצת בבכי [הפעם הראשונה בחיים שלי שבכיתי מאושר. השניה היתה באיחוד, עם החברה-הכי-טובה גם]. מה היה הרגע העצוב ביותר בחייכם? כשהכלבה שלי נפטרה. מהו הסיפור הכי מדהים ששמעתם? המון סיפורים. למשל, המטייל שנקבר מתחת לסלע וכרת לעצמו את היד כדי להיחלץ. מיהו האדם שאתם הכי מעריכים ולמה? (לא צריך שמות- הלמה יותר חשוב...) החברה-הכי-טובה שלי. כמו שכתבו פה מעלי, מלאך בגוף של נערה. היא פשוט האדם הכי מדהים שאני מכירה. על איזה רגע בחיים אתם הכי מתחרטים? לא מאמינה בחרטה. על איזה רגע בחיים הייתם חוזרים פעם נוספת? המחווה. כמה הופעות טובות. יום מסוים מ2003 שאני מסרבת/ לא רוצה לשכוח. לא חסרים ימים טובים. מה הדבר שמשמח אתכם הכי הרבה? חברים שלי ומוסיקה טובה. מה הדבר שמעציב אתכם הכי הרבה? זקנה. מה הדבר שאתם מאמינים בו הכי הרבה? אני לא יודעת.

למעלה