טוב חבר'ה...

Awaken

New member
טוב חבר'ה...

בעוד בערך שעה אני יוצא לראות את אישה, בעל, בית בקאמרי. מקווה לטוב... אבל יש לי הרגשה די חזקה שאני לא יאהב את ההצגה ואפילו שהיא תעצבן אותי, פשוט מהסיבה שאני לא סובל את כל הז'אנר הישראלי הקיטשי המתבכיין, שלפי הרושם שיש לי עד עכשיו על ההצגה, היא נופלת בדיוק שם. אבל אני לא שופט לפני שאני רואה... אני צריך לכתוב דו"ח הצגה לבי"ס... אז אני יעךה אותו גם לפה ואני מקווה שתהנו ממנו...

normajean

New member
ממ יש משו קיטצ'י אבל לא לחלוטין

מסכם את ההצגה בזה אם לא היתי עייפה כל כך היתי מרחיבה אבל בגדול קרן מור מעולה, זה עשה לי הרבה מהחוויה. מחכה לביקורתיישן שלך

Awaken

New member
קרן מור לא שיחקה...

שיחקה אני חושב חנה הספרי... שהיא גם כן מעולה... היה ככה ככה.... ביקורת בהמשך.

actress

New member
חנה הספרי נהדרת יש גם דימיון בינה

לבין רונית אלקבץ שתי שחקניות שמוכנות ללכת עם התפקיד עד הסוף.

R O O L Y

New member
../images/Emo2.gif רונית אלקבץ?!

אני לא יודעת לאיזה דמיון התכוונת (במראה או בצורת המשחק) - אבל אני רק יכולה להגיד לך שחנה אזולאי הספרי היא אחת השחקניות האהובות עליי, בין השאר בגלל שהיא ממש מיוחדת, היא משחקת מיוחד...כי קרן מור יש הרבה, אולי לא מפורסמות כמוה, אבל הרבה שמשחקות כמוה, לא יודעת...לפחות אני חושבת...

actress

New member
קצת במראה וגם בצורה ששתיהן מגישות

את המשחק תשימי דגש טוב טוב בין השתיין תראי שאולי יש שינויים פה ושם אבל הן איכותיות ומאוד רציניות בעבודה שלהן. וזורמות ולא מסרבות ובא להן טבעי

R O O L Y

New member
מדהים מדהים מדהים!

ראיתי את ההצגה פעמיים (כי אני גם עושה משם מונולוגים) והיא פשוט מדהימה בעיני! אני לא מבינה על איזה ז'אנר ישראלי מתבכיין אתה מדבר, כי ההצגה הזאת זכתה בהצגת השנה (וכ"כ בצדק!) - טוב, אני נהנתי.

R O O L Y

New member
ועוד משהו...

ראיתי את ההצגה עם חנה אזולאי הספרי...היא ענקית! את קרן מור אני פחות אוהבת...

actress

New member
קרן ראיתי כמה וכמה פעמים גם בחברות

הכי טובות לא יודעת למה אבל משהו קצת לא התחבר או הצעקנות אבל היו שם אחלה שחקניות וקרן שמעתי עליה שהיא דיי אישה קשה אבל שיגידו מה שיגידו היא מצחיקה אבל קשה לי להתחבר אליה.

Awaken

New member
טוב שלא הגזמת...

סה"כ... הצגה בסדר.... המשחק היחיד שבאמת אהבתי שם היה של חנה אזולאי הספרי... והאמת שרבקה מיכאלי שיחקה די טוב... השאר היו בינוניים. מגיע להצגה את פרס הצגת השנה? ממש לא! אני מסכים שזאת הצגה נחמדה... אבל היא לא איזה יצירת מופת אומנותית, וזה לפחות הקריטריון שלי להצגת השנה.... את יודעת איזה הצגה באמת הגיע לה לזכות בהצגצת השנה, והיא זכתה בה 3 שנים ברציפות? אשכבה. זה תיאטרון טוב. אשה בעל בית מחזה לא מעמיק במיוחד, שפונה לקהל הרחב. הצגה חמודה, אבל לא מאסטרפיס.

R O O L Y

New member
ממש לא הגזמתי...

ההצגה הזאת היא באמת משהו מיוחד, אבל אתה לא חייב להסכים איתי... גם אני באמת אוהבת את המשחק של חנה אזולאי הספרי, ולדעתי היא מעלה את הרמה של ההצגה...באמת חבל שהיא מתחלקת עם קרן מור בתפקיד, כי התפקיד הזה נועד לה מלכתחילה... כל הפרסים שההצגה זכתה בה הגיעו לה ובצדק, אבל אני לא הולכת להתווכח על זה - כל אחד ודעתו

למעלה