טוב חבר'ה...

טוב חבר'ה...

בס"ד אני ממש מצטער לא הייתי בפורום ולא ראיתי את השירשור הקודם אני אכתוב כאן עוד קצת פרטים ואני מבקש ממכם המנהלים לשרשר את ההודעה הזאת להודעה השנייה רק מחר אח"הצ בבקשה זה ממש ממש ממש דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני רוצה שבישיבה יהיו פעילויות חברתיות מגוונות אחרי הלימודים (אם זה פנימיה) שיהיה לי כיף לבוא ליישיבה... ושהפנימיות יהיו סבירות ומה שהוספתי בשרשור הקודם... מצטער ומתחנן שתגיבו אמוץ

שולי פ

New member
אחי הצעיר!

ישיבת "אביר יעקוב" נהריה...

אל תלך לאביר יעקב!

חבר שלי ניסה ללכת לשם ואחרי 4 ימים הוא חזר! היה לו משעמם בטירוף!!

מדרשיית נועם פרדס חנה!!!

פעילויות חברתיות אולי אין כל כך אבל אין כל כך צורך אתה מייצר לעצמך את הפעילויות בלילה בניגוד להרבה ישיבות אחרות ששם אתה לא יכול לעשות מה שאתה רוצה בלילה אלא אומרים לך לאן ללכת ומתי וכו', חברים שישארו איתך לכל החיים וכמובן אני אישית יכול להגיד לך שאני נהנה לבוא לשם כל יום. אנחנו מתחננים שיעשו לנו שבתות כדי שנוכל לנצל את השנה האחרונה שלנו במדרשיה.

זה נכון, אני גם שומעת את זה../images/Emo6.gif

אבל הוא לא ילך לשם ואני יכולה לחתום לך על זה. למה? כי אני אמא שלו ואני יודעת עליו הכל
(טוב, בואו לא נגזים...)

י.ב.ע.כ.ה../images/Emo70.gif

יש פווווווווול פעולות חבריות ופווווווול טיולים
תשאל את אורי (כשהוא לא חולה) מה יש שמה...

../images/Emo26.gifאוקיי חבר'ה../images/Emo36.gif

בס"ד רובכם פירטטם מעט אבל אני חוזר ומבקש מכל מי שלא פירט שיפרט תירצה קדימה..................

קיפיק

New member
אהמממ...../images/Emo9.gif

תשאל את יובל למה... (זה לא שאין לי סיבות, זה פשוט שאני מעדיפה לא לפרט אותם...)

maor13

New member
היי חבר'ה!!! נצל"שון..

חזר לי האינטרנט בערך!!! יש לנו 2 מחשבים בבית ו... 1 של כל הבית ו-1 אישי של הכי הגדול... עכשיו הוא לא מרשה לי לגעת בו.. ובד"כ הוא נועל ת'חדר.. (יש לו מנעול).. אבל עכשיו הוא השאיר פתוח אז ניצלתי ת'זמן.. המחשב שלמטה דפוק, מתקנים אותו שבוע הבא... או.. אנערף.. טוב בקיצר! אני נרשמתי למצפה-רמון!!! וזה... נראה לי אחלה מקום! (לפי מה ש-שמעתי-...!) שמעתי גם דברים טובים על... מדרשיית-נועם.. אבל אמרו לי שהיום זה לא כמו שהיה פעם... ויש שם מלאאןן מקרים של אלימות... ובקיצר, לא משו! (ככה אמרו לי..
) טוב זהו.. שבת-שלום!

"מקרים של אלימות"

מה עשיתם מזה... בטח כל אחד פה מדמיין שלוקחים אנשים ומתחילים להרביץ להם באמצע היום עם מקלות ואבנים עד שהם כמעט מתים ואש מזמינים אמבולנס או שניים אחרי ששורפים לשני את המיטה בזמן שהוא ישן שם ואז שופכים עליו מים קפואים כדי שהוא לא ישרף וזורקים אותו מהגג כדי שיהיה נכה לכל החיים אז זהו שזה לא ככה ואני אומר לכם בפירוש שאין שם מקרים של "אלימות"!!! מה שכן יש שם זה מכות בין מחזורים בשביל הכיף ובשביל האדרנלין בסה"כ אף אחד לא מחייב אף אחד אחר ללכת מכות זה רק מי שרוצה להתפרק קצת מבחינת "אלימות" נראה לי שלהפך במדרשיה אין שום מקרי אלימות או מכות בין חברים או סתם בין שני ילדים הדבר היחידי שיש זה מכות בשביל הכיף שאחריהם אתה יושב ביחד עם המחזור השני וצוחקים על מה שהיה אז אל תעשו מזה כזה עניין

מתבודד

New member
תרצה תרצה...

מה כבר יש להגיד? חספין זה אחלה מקום, חבר'ה חבל על הזמן, הדירות פשוט סבבה (דירות שהיו אמורות להיות למשפחות לקליטה, אבל הישיבה שלנו לקחה אותן...) מה עוד... אמממממממממממ הצוות של הישיבה פשוט אחלה, ואת זה כולם יכולים להגיד לך. פעילויות? אין המון, אבל בד"כ זה החבר'ה שמתכננים מה לעשות. טיולים, סרטים, שחיות ליליות (תראה כשתבוא...). זה באמת סבבה של מקום... נ.ב - חחחחחח, האוכל פשוט ברמה, תבוא

קיפיק

New member
מותר לי לענות במקומו../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif

פשוט משעמם לי עכשיו, אז אני אענה במקומו.... י"א, עמיצור, מחזור כ' ישת"ח....

טוב, אז אצלנו יש המון מה לעשות...

אבל הסברתי לך על זה כבר באייסי , אז אני לא חושב שאני צריך להסביר את זה גם כאן...

למעלה