טוב.. חבר'ה..

cowgirl Ms

New member
טוב.. חבר'ה..../images/Emo105.gif../images/Emo80.gif

מחר אני מתגייסת.. אז. הגיע הזמן לומר שלום..
ו... אני אנסה להיכנס כמה שאני רק יכולה.. ואני ממש אוהב ת את כולכם, הפכתם את המקום הקטן הזה שפתחתי לפני יותר מדנה לאחד המקומות האהובים עליי ברשת, אם לא הכי... ו...... אני אתגעגע...
[חחחחח אבל אם אני פתאום אחזור לפה מחר בערב, אז תדעו שאני כאן לעוד כמה חודשים
]

בהצלחההההההההה

מתוקה שיהיה לך המון בהצלחהההההה תעדכני אותנו מדי פעם אל תשכחי אותנו... הכנסייה שרים עכשיו תשיר שליי אני רוצה לבכות למה אני לא שם????????????????????????:,(

Eloola

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

אתגעגע אלייך, אישה.

jinjer trip

New member
מותק שמרי על עצמך!

וואי גם חברה שלי מתגייסת מחר (מי יודע אולי תיפגשו..) המון בהצלחה, אל תתיחסי לצעקות של המפקדים הם סתם עושים הצגות

יאאא ../images/Emo7.gif

אני שונאת פרידותתת!!
אבל אם את חייבת ללכת אז גם אנחנו חייבים להיפרד.. אז שיהיה לך בהצלחההה ואנחנו נתגעגע המוןןןן
אל תשכחי אותנוו פההה

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

לא ממש הכרתי אותך אבל אני רוצה לאחל לך הרבה הצלחה בצבא, תהני ושיהיה רק טוב ותבקרי הרבה! שיהיה רק טוב והצלחה בהמשך דרכך. ואל תשכחי לבקר!

cowgirl Ms

New member
תודה לכולכם... ../images/Emo7.gif../images/Emo80.gif

חחח וברור שאני אבוא לבקר, בכל זאת אני מנהלת...
האאא... צבא.. ;;

moshit1

New member
אוווו מנהלת יקרה ]:

אממממ מאוד נתגעגע, ובכולופן- אני מקווה שקיבלת את מה שרצית [הצילום וזה] ותהני המון המון, תנצלי את התקופה המאוד חשובה הזאתי למלאאא דברים, תהני, תכירי אנשים חדשים ואיכותיים, וכמובן- אל תשכחי אותנו, כי אנחנו תמיד תמיד נחכה לך פה. אוהבים אותך
ספרי איך מה ולמה שמה... הדר.

cowgirl Ms

New member
יוווווווווו../images/Emo80.gif

איזה חמודייייייייייייים ^_______________^ כן, אני כבר בבית. שיחררו אותי יום אחרי XD רק לשישי שבת כמובן. יוווווווווו זה כל כך כיייייייייף!!! אבל אלוהים, כמה רוסיות.. במאמא ראשה בכבודה ובעצמה אין כל כך הרבה רוסיות.. פחד אלוהים. חחחח ונחשו באיזה בסיס אני?? ניצנים!! XD שמענו את ברי בלילה
יוווו... ממש כיף לי.!! אבל זה רק כי אני פסיכית. הא, והמפקדות... *-* והרובים.... *________* אמרו שיתנו לנו לצאת עם הרוסים הבייתה.. הייתי צריכה להשתלט על עצמי, שלא אתחיל לקפצץ ולהתחרפן
יווו כמה אנחנו עומדים אבל, אלוהים... ;; אבל למי אכפת!!!!! המפקדות *-* למרות שהן מפחידות טיפההההה.. האאא.. היפרהיפרהיפרררר!!!! ישלי עכשיו יותר מדיי אנרגיה!!!! *רצה המעגלים בחדר* אה כן, כרגע אני אמורה להיות שוטרת [לא משטרה צבאית, אלא חיילת משטרתית], ודיי רציתי את זה לפני שידעתי על הצילום וזה.. אז יש מצב שאני אפילו אשאר בתפקיד הזה, ולא אבקש העברה לצילום.. נאאאאמ~ יווו, אבל שבועיים בלי הסוס ובלי החברה..!!!!
טוב, לא נורא, אני אדבר איתם בטלפון בלי סוף~ נאאאאאאאאמ טוב. אני אפסיק עכשיו. *דופקת את הראש בשולחן* להתראות עוד שבועיים!!!!!!!!!!!! ^_____^

../images/Emo110.gifמריאנההההההה

כבר חזרתת איזה כיףףף:) חחחח חבל שלא התגייסת יום לפניי..היית שומעת את הכנסייה גם:p ושבועיים תעלמי מהפורום?:_(

daveScorpions

New member
היי היי../images/Emo70.gif לא בערך

אני כאן פשוט אוהבים אותי פחות אז אני שקט

../images/Emo110.gifמי אוהב אותך פחות????????

אתם כמו הורים, אוהבים אתכם שווה בשווה:) הייתי בטוחה שאתה כל הזמן בצבא:O

daveScorpions

New member
בנינו,

אין דבר שיעצור אותי מלהכנס לפורום הזה... אני מבקר פה איזה 20 פעמים ביום
אפילו הצבא הזה לא יעצור אותי מלהכנס לפה ולהיות עם האנשים שאני אוהב

moshit1

New member
אוהבים אותך המון!!!!

אין הבדל, שניכם מנהלים- סוגדים לכם אותו דבר

למעלה