טוב חבר´ה.............. מי היה כבר ב- 47 street?????
R rebeldEla New member 5/11/02 #2 אנייי!!! איזה בגדים מהמים! קניתי מכנס וחולצה ממש יפים גם לא כל כך יקר חבל שהחנות כזאת קטנה........
ח חולה על בנחמין New member 5/11/02 #8 יש בגדים שמצוייר עליהם את הלב החמוד שזה גם בעצם הלוגו שלהם?????
ס סלסטה סיד המושלמת New member 5/11/02 #3 גם אני הייתי! קניתי שם ג´ינס מהמם וג´קט ג´ינס תואם למכנס! המחירים ממש ממש לא יקרים!!
R rebeldEla New member 5/11/02 #6 אני לא זוכרת תמחירים אבל... הבגדים ממש מהממים וממש לא יקר זה בדוק קניון הזהב--->קומה ראשונה..!
R Rebelde Girl1 New member 5/11/02 #7 המחירים לא יקרים אבל... אם לא יהיו מחירות יסגרו את החנות.... נכון לעכשיו היא על תנאי בגלל זה עוד לא יוצא האתר...
המחירים לא יקרים אבל... אם לא יהיו מחירות יסגרו את החנות.... נכון לעכשיו היא על תנאי בגלל זה עוד לא יוצא האתר...
ק קארין14 New member 5/11/02 #10 שאני הייתי לא היו בגדים משהו... אבל אם את אומרת שהיה בגדים יפים אני לא יתווכח איתך...
א איזה ממי קמי New member 5/11/02 #11 ../images/Emo185.gifלא קשור להודעה שלך.. אין לי עם מי לדבר כי אני חדשה את רוצה לדבר איתי????
ק קארין14 New member 6/11/02 #12 מצטערת שלא עניתי לך... פשוט חזרתי ללמוד...ועכשיו אני עוד פעם הולכת :-|