טוב חבר´ה

bigbadjoe

New member
טוב חבר´ה

מה עם מפגש פורום מחודש? השיערות של טאז כבר חזרו לצבע מקורי.....

resputin

New member
Hardly...

אחרי כל המאמץ, המשיכות וטאזי צועק ברקע כשאמא שלו ואני משתיקים אותו והוא נחנק כי רמת החמצן ממש גבוהה -אין סיכוי שהצבע שלו יחזור להיות כהה.. אני מחר גם ככה אמור להיות בסביבה של תל מונד- חברים.. אז אני אראה את טאזי והשורשים, שאני כל חודש בערך אצטרך לחמצן (זהו- התחתנו.)

resputin

New member
וזה גם בסדר- היום הולכים לצבוע..

לטאזי שורשים.. תבינו את הפרימדונה הזה, לא רק שהישער שלו גדל מהר, ככה שאני צריך כל שבועיים לחמצן לו את השיער שוב, יש לו עוד תנאים תירוצים וסנקציות, והוא לא מרשה לי לעשות לו ראסטות.. pure NO fun

bigbadjoe

New member
ומה לגבי מפגש ?

חלקנו עוד לא ראה את השיערות ? הרי דיברנו כאן על מפגש חוזר...

taz512

New member
כעיקרון

אני מנדב את הבית שלי, אני אירגנתי את המפגש הראשון עם דארת עם אתם רוצים לעשות אותו אצלי בבית רק תגידו. תיצרי איתי קשר במייל או באיי סיי קיו. רק לא במסרים פרטיםפ כי אני לא יכול לראות אותם.בל אני אישית בעד מפגש חוזר. טאז, השד והמפגש

bigbadjoe

New member
סבבה

בואו נתחיל שירשור אני לא רוצה לפספס הפעם. ושוב, רצוי סופש"ב ובערב

Schnickelfritz

New member
תעזוב את זה, יותר חשוב:

האם אתה עדיין נראה כמו ברני או שעבר
נורא התאים לך המראה...

resputin

New member
אני? ברני? לא.

אומנם אני מסריח מאמוניה כל שבוע וחצי בממוצע- אבל הידיים שלי לא סגולות יותר... ..בכלל, הציפורניים שלי היו סגולות יותר זמן מהשיער של טאזי.. לא יודע- לי אין בעיה לעשות עוד מפגש, כאילו, אני גם ככה בזמן האחרון חי בסביבה ההיא (?!)- אני בא עם דארת´ בא! (ולא, לא בגלל שהסעת אותי בפעם הקודמת- למרות שהיה נורא משעשע בדרך חזרה, תודה שהשתעשענו על חשבון טאז..)... ..and off we go!.. יאללה, בואו נריץ שרשור מפגש II

למעלה